Receptes

Vakar, 18:03
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.
12.jan
Zupai visvienkāršākos dārzeņus (sīpoli, burkāni, kartupeļi) vispirms novārīja ūdenī, bet pēc tam iebiezina ar kausētu sieru. Sātīgi, lēti, ātri un, dīvainā kārtā, garšīgi.
12.jan
Rīsi ir daudzu iecienīta ikdienas ēdienkartes sastāvdaļa, un veikalu plauktos pieejami dažādi to veidi. “Simply Recipes” skaidro, ar ko atšķiras divi no populārākajiem rīsu veidiem - jasmīnu un basmati rīsi.
11.jan
Šī recepte aicina pagatavot neticami gardu ķīniešu virtuves iedvesmotu ēdienu: baklažānus un kartupeļus ar kraukšķīgu garoziņu un garšīgu mērci.
11.jan
Lielbritānijas karalis Čārlzs III iecienījis sviestmaizes, kuras viņam gatavo karaļnama pavāri. Ar vienu īpašu karaļa recepti dalās “TikTok” autors “matta_of_fact”, nosaucot to par "karalisko sviestmaizi”.
10.jan
Pasniedziet brokastīs ceptas olas: palutiniet savus mīļos ar neparastu un garšīgu ēdienu. Starp citu, bērniem tas, visticamāk, ļoti patiks, pirmkārt, porciju formāta dēļ (mazos bieži vien biedē milzīgi ēdiena šķīvji), otrkārt, spilgtā izskata dēļ.
9.jan
Grauzdiņi ātri pagatavojas un izrādās ļoti garšīgi. Gatavojiet tos daudz - tie uzreiz pazūd no galda. Starp citu, grauzdiņš der arī brokastīs.
8.jan
Pagatavošana prasīs ļoti maz laika. Vai vēlaties kaut ko saldu, bet nevēlaties uzņemt papildu kalorijas? Tad šī auzu pārslu cepumu recepte ir ideāli piemērota.
6.jan
Ēdiens būs maigs ar spilgti krēmīgu garšu, un kraukšķīgā garoza nevienu neatstās vienaldzīgu. Šī ceptu kartupeļu versija ir ideāli piemērota kā neatkarīgs ēdiens vai kā piedeva zivīm, gaļai vai dārzeņiem. Tas ir viegli un ātri pagatavojams.
4.jan
Kūciņa formu ieguvušas no keksa, bet saturs ir līdzīgs Lieldienu kūkai. Bet tajā pašā laikā tā paliek pilnīgi pašpietiekams produkts, kas var dekorēt gan uzkodu, gan desertu galdu.
3.jan
Šī neticami vienkāršā, bet neticami maigā biskvīta kūkas recepte aizraus ar savu vieglo pagatavošanu un garšīgo garšu. Sastāvdaļu minimums, maksimāla bauda.
2.jan
Lionas salāti tiks piedāvāti jebkurā bistro Francijas dienvidos. Liona ir valsts neoficiālā gastronomiskā galvaspilsēta, un šie salāti ir ideāls veids, kā to iepazīt.
30.dec 2024
Briseles kāposti ar krēmīgu mērci un Gruyere sieru, kas cepti līdz kraukšķīgumam, lieliski papildina gaļas ēdienu.
29.dec 2024
Klasiskie Cēzara salāti ar vistu tagad ir tik populāri, ka ikvienam ir vismaz ideja par to, kā to pagatavot. Un viss šeit ir patiešām vienkāršs, ja ne ēdiena galvenā iezīme - oriģinālā mērce. Protams, var iztikt ar banālu veikalā nopērkamo majonēzi, taču ar to salāti uzreiz zaudēs savu "seju".
28.dec 2024
Tā ir ilūzija, ka mandarīni ir labi un garšīgi tikai svaigā veidā. Būsiet pārsteigti, bet var cept arī pīrāgus ar mandarīniem: tie sanāks ar tādu pašu gardu, jautru aromātu kā paši augļi.
26.dec 2024
Noteikti pagatavojiet šo ēdienu! Grilēta šķiņķa un siera burrito ir garšīgs meksikāņu ēdiens, ko ir viegli pagatavot mājās. Pilnīgi visiem patiks šī uzkoda. Tas ir ātri, viegli un lēti pagatavojams.
24.dec 2024
Šis zaļās tējas bezalkoholiskais kokteilis ir ne vien ļoti garšīgs un sildošs, bet arī veselīgs - pagatavojiet to svētkos un paņemiet šo recepti līdzi arī 2025. gadā! Ar recepti dalās portāls “KrolssKorner”.
23.dec 2024
Mini kiši ar krabju nūjiņām un zaļajiem sīpoliem var aizstāt tartletes, kanapē un sviestmaizes uz svētku galda. Tās ir arī lieliskas ceptas uzkodas. Kopumā kišs ir slavenais franču atvērtais pīrāgs, ko mūsdienās ir viegli atrast maiznīcās ne tikai Parīzē, bet arī citur Eiropā.
21.dec 2024
Maigākā vistas gaļa apvienojumā ar bagātīgo aunazirņu garšu iekaros pat visprasīgāko gardēžu sirdis. Svaigi dārzeņi piešķirs spilgtus akcentus un izcels šā kulinārijas šedevra izsmalcināto aromātu.
20.dec 2024
Ziema ir karsto dzērienu, tostarp alkoholisko kokteiļu, laiks. Karstie alkoholiskie dzērieni ir ne tikai patīkami sildoši, bet arī tiek uzskatīti par līdzekli pret saaukstēšanos. Teorētiski silta alkoholiskā dzēriena pagatavošana var šķist vienkārša - paņemiet silto dzērienu pēc savas izvēles un pievienojiet visu, kas jums ir pa rokai, tomēr, saskaņā ar “TastingTable” ir daži stiprie alkoholiskie dzērieni, kurus vislabāk atstāt aukstus.
19.dec 2024
Recepte ar vieglu franču noskaņu, kas dienas sākumam piešķirs komforta pieskārienu un padarīs rītu patiesi labu. Sātīgas brokastis palīdzēs tikt galā ar šo uzdevumu. Kad ārā valda kaprīzs laiks, īpaši vērtīgs kļūst silts un garšīgs ēdiens.
18.dec 2024
Tas izskatās sarežģīti, bet ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams. Kartupeļi ar siera un burkānu pildījumu ir neaizmirstams garšu salikums, kas noteikti garšos ne vienam vien. Tik ļoti, ka draugi apskaudīs jūsu kulinārijas spējas.