Receptes

13.mar
Labākais vakariņu variants, pēc ekspertu domām, ir dārzeņi, kas pagatavoti ar nerafinētu augu eļļu, kombinēti ar olbaltumvielu avotu - mājputnu gaļu vai zivi.
10.mar
Latvijas bērnu uzturs nav pietiekami sabalansēts, atklāj pētījums, ko veica "Norstat". “Latvijā 87% bērnu neuzņem pietiekamu daudzumu zivju, kas ir galvenais omega-3 avots.
9.mar
Brokoļi ir pretrunīgi vērtēti – neskatoties uz dārzeņa priekšrocībām, ne visiem patīk tā garša. Tomēr brokoļi ir pārsteidzoši, ja tie ir pareizi pagatavoti. Par to, kā pagatavot brokoļus, lai tie būtu garšīgi, stāsta RBC, atsaucoties uz Daily Express publikāciju.
8.mar
Mimoza, klasisks kokteilis, nav nekas cits kā dzirkstošais vīns un apelsīnu sula, savukārt no saldējuma un baltās šokolādes skaidiņām var iegūt diezgan labu vaniļas mērci. Vēl viena divu sastāvdaļu recepte, kas, šķiet, ir noturīga, ir cepumi, kas pagatavoti tikai no krējuma un miltiem.
7.mar
Vienkārši, ātri un neticami garšīgi salāti, kas būs lieliska piedeva jebkurām pusdienām vai vakariņām. Vai meklējat vieglus un oriģinālus salātus? Šī recepte ir tieši tas, kas jums nepieciešams.
6.mar
Ja ierastās pankūkas šķiet pārāk garlaicīgas, dažādojiet savu brokastu vai vakariņu maltīti ar “Nutella” pildītajām pankūkām kopā ar “Express”.
3.mar
Lai veselīgie, bet daudzu nemīlētie brokoļi kļūtu par jūsu maltītes gardāko sastāvdaļu, “express.co.uk” eksperti dalās ar ieteikumiem, izmantojot trīs vienkāršas sastāvdaļas, kuras jums, visticamāk, jau ir virtuvē.
2.mar
Lai gan lielākā daļa cilvēku izlej kartupeļu ūdeni kanalizācijā, kāds slavens šefpavārs saka, ka tā ir liela izšķērdība, un piedāvā alternatīvu risinājumu, raksta “Express.co.uk”.
1.mar
Ēdiens var pagatavot ātri, tam nav nepieciešamas īpašas kulinārijas prasmes, un rezultāts pārsniegs visas cerības.
1.mar
Viena no mūsdienās populārākajām izvēlēm cepšanas formām ir silikons, taču vai tas tiešām ir pārāks par citiem nepiedegošajiem cepšanas traukiem? Lūk, ko saka eksperti, raksta “Real Simple”.
24.feb
Pārtikas drošības eksperts Zaharijs Kārtraits dalījies ar visu, kas jāzina par pareizu olu uzglabāšanu, raksta “cnet.com”.
24.feb
To, kā vārīt vistu olas, zina visi, jo nav nekā vienkāršāka kā iemest tās ūdenī, pagaidīt līdz sāk vārīties un vārīt 5 līdz 10 minūtes atkarībā no tā, kādu tekstūru vēlamies panākt.
23.feb
Lazanja pannā - tā ir klasiskās ceptās lazanjas garšas, taču to ir daudz vienkāršāk un ātrāk pagatavot, turklāt viss tiek pagatavots vienā pannā! Ar recepti dalās “Southern Living”.
21.feb
Tradicionāli kūku pagatavošana prasa daudz laika un sastāvdaļu, turklāt parasti tās ir arī diezgan sātīgas un kalorijām bagātas. Izmēģiniet šo jogurta kūku, kurā netiek izmantots tradicionālais sviests, kopā ar “Express” recepšu autoriem.
19.feb
Droši vien arī jums ir gadījies nonākt situācijā, kad esat nolēmuši izmēģināt jaunu deserta recepti, un tā pieprasa brūno cukuru. Vai uzreiz jādodas uz veikalu vai varbūt to var aizstāt? Ar padomiem dalās “Southern Living”.
17.feb
Šī klasiskā kartupeļu pagatavošanas recepte nāk no Grieķijas, un tā piešķir kartupeļiem izsmalcinātu citrona un oregano garšu, kā arī krēmīgumu un īpašu aromātu, raksta “Business Insider”.
16.feb
Uzkodas rada pirmo iespaidu un nosaka īsto toni svinībām. Tās ne tikai remdē vieglu izsalkumu pirms pamatēdiena, bet arī kalpo kā savdabīgs tilts starp ikdienu un svētku atmosfēru. 
14.feb
Neticami garda un iespaidīga kūka, kas būs ideāls noslēgums romantiskam vakaram 14. februārī. Šī šokolādes kūka ar sulīgām mellenēm un zemenēm ir patiess mīlestības apliecinājums, kas gatavots pašu rokām.
10.feb
Piedevas izmanto pie gaļas un zivju ēdieniem. Tomēr dažas no tām var kaitēt figūrai, bet citas, gluži pretēji, veicinās svara zudumu. Kādas piedevas ir vērts pasniegt kopā ar gaļas un zivju ēdieniem?
10.feb
Sarīvēts siers ir noderīgs tik daudzās ēdienu receptēs - lazanja, makaroni ar sieru, tako, pica un karstmaizītes ir tikai daži garšīgi piemēri. Rīvēts siers ir atrodams arī teju katrā pārtikas preču veikalā, tāpēc ir pilnīgi saprotams, ja jūs vienkārši iemetat maisiņu ar to iepirkumu grozā - tas ir lielisks īsceļš, gatavojot maltīti, taču, ja jums ir iespēja, paša rīvētam sieram ir vairākas priekšrocības, skaidro eksperti no “allrecipes.com”.
9.feb
Recepte vienam franču iecienītākajiem desertiem - klasiskajam “flan pâtissier” kopā ar izdevuma “My french country home magazine” kulināriem.
9.feb
Ja no rītiem apnikusi auzu pārslu biezputra un olu kultenis, tad var dažādot ēdienkarti un pagatavot austrumniecisko ēdienu šakšuka, kas lieliski iederēsies gan ģimenes, gan vientuļnieku brokastīs.