Virtuvē

Omlete nav tikai ātras brokastis pannā – tā var būt arī silta, gaisīga un pat svinīga maltīte. Omlete, kas cepta cepeškrāsnī, iegūst pufīgu tekstūru, maigi paceļas kā suflē un ļauj brīvi papildināt to ar pildījumiem: sieru, dārzeņiem, šķiņķi, sēnēm vai pat mazliet zaļumu svaigumam. Izmēģini neparasto pufīgo omleti cepeškrāsnī kopā ar “BBC Food”.

Dzīvo gudri!

Mēs bieži domājam, ka vissvarīgākais ir “ko” lietot - bet tikpat svarīgi ir arī “kad”. Daži vitamīni un minerāli labāk uzsūcas kopā ar ēdienu, citi - tikai tukšā dūšā. Daži stimulē nervu sistēmu un palīdz justies modriem, bet citi, tieši otrādi, palīdz ķermenim atslābināties. Tāpēc pareizais lietošanas brīdis dienā var būt izšķirošs tam, vai mēs jūtam reālu efektu. Ar īsu, praktisku ceļvedi dalās “The Guardian”.