Dzīvojam skaisti

Vakar, 18:03
Ir daudz veidu, kā uzlabot tartāra mērci — klasiskāko zivju piedevu. Bet, ja vēlas jūras veltēm jaunu pieskārienu, izmēģiniet aromātisko ajoli.
Vakar, 14:03
Jogurts ir viena no veselīgākajām uzkodām - tas ir bagāts ar olbaltumvielām, probiotikām, kalciju, B12 vitamīnu. Taču, ja pievienojat aromatizētāju vai cukuru, šis vērtīgais produkts var pārvērsties par parastu un ne visai veselīgu desertu. Kurš jogurts ir patiesi veselīgs un kā izvēlēties labāko produktu veikalā, skaidro izdevums “Health”.
1.jun
Beigeļu pagatavošana vienmēr ir šķitusi īsts apgrūtinājums — rauga mīkla, vārīšana utt., bet izrādās, ka ir vienkāršāks veids, kā pagatavot beigeļus. Tik vienkārši, ka patiesībā nepieciešamas tikai trīs sastāvdaļas.
1.jun
Nav jābrauc tālu, lai sajustu vasaras burvību - pat neliels pikniks tuvākajā parkā, dārzā vai pie jūras var kļūt par notikumu, ja tam pieej ar vieglu radošumu un vēlmi baudīt! Tev nav vajadzīga perfekta piknika soma - pietiek ar sajūtu, ka viss notiek lēni, skaisti un ar prieku. Lūk, kā no parastas sestdienas radīt mazus svētkus zem atklātām debesīm, kopā ar “Allrecepes”.
31.mai
Olu kultenis ir ideāls brokastu ēdiens. Pašas par sevi olas nav īpaši garšīgas, bet, pievienojot tām dažas garšvielas, zaļumus, sieru vai ko citu, tās viegli uzņems papildu garšas.
30.mai
Biezpiena plācenīši bez miltiem un cukura ir veselīga alternatīva klasiskajai receptei. Tā ir ideāli piemērota tiem, kas ievēro pareizu diētu vai seko līdzi savam svaram. Lūk, ko var pievienot biezpiena plācenīšos miltu vietā.
29.mai
Paprika ir dārzenis, kas jebkuram ēdienam piešķir dzīvīgumu, garšu un vieglu saldumu. Kā bonuss tas ir lielisks veids, kā uzņemt tādas uzturvielas kā A vitamīnu, C vitamīnu un šķiedrvielas.
28.mai
Lielākajai daļai cilvēku musli ir vienkārši brokastu sastāvdaļa. Tas ir ne tikai garšīgs, bet arī rada sāta sajūtu līdz pusdienām. Ar šo vienkāršo triku musli var garšot vēl labāk.
27.mai
Saldumu ēšanas stils – no agresīvas košanas līdz lēnai laizīšanai – atspoguļo galvenās personības iezīmes, skaidro uzvedības psihologs Džo Hemingss.
27.mai
Tītara olas ir ēdamas, taču tās mums praktiski nav pieejamas, jo ļoti reti nonāk tirgū. Iemesls ir tāds, ka tas vienkārši nav ienesīgi, raksta “IFLScience”.
26.mai
Vai sīpolu karamelizēšana patiešām aizņem piecas minūtes vai tomēr tas ir nepatiesi? Ja vēlaties skaistus brūnus sīpolus, kādus pasniedz kā piedevu restorānos, būs jāstāv pie pannas, maisot sīpolus 45 minūtes līdz pat stundai. Protams, tas nav gluži sarežģīts darbs un dod daudz laika, lai plānotu jaunas receptes.
26.mai
Kivi ir garšīgs auglis, kas patīk daudziem, un tā ieguvumi ir nenoliedzami - tā regulāra lietošana uzturā palīdz stiprināt imūnsistēmu, samazina sirds slimību risku un uzlabo gremošanu, tomēr šī augļa cienītāji ir sadalījušies divās nometnēs – vieni apgalvo, ka miza pirms ēšanas nav jānoņem, bet gan vienkārši labi jānomazgā, savukārt citi uzstāj, ka augļi ir jāmizo. Kā pareizi ēst kivi - ar mizu vai bez tās, skaidro “Health Line”.
26.mai
Jau kopš 16. gadsimta, kad kartupeļi pirmo reizi tika ievesti Eiropā no Dienvidamerikas, tie ir kļuvuši par iecienītu ēdienu. Kādreiz neapstrīdamais ogļhidrātu karalis, tas zaudē savu vietu uz šķīvjiem pret rīsiem un nūdelēm, jo ​​tiek vainots visā - sākot no svara pieauguma līdz cukura līmeņa paaugstināšanās asinīs. Vai tas tiešām tā ir, skaidro “The Telegpraph”.
25.mai
Perfekti pagatavotai rīsu zupai jābūt noteiktai konsistencei.  Rīsiem jābūt mīkstiem, lai tie sabiezinātu buljonu, taču nevajadzētu, lai tie pilnībā izšķīstu zupā.
24.mai
Benedikta olas, Florences olas un Lionas salāti ir tikai dažas no gardajām receptēm, kas pagatavotas ar olām bez čaumalas. Taču tiem, kas vēl nav apguvuši olu vārīšanas mākslu bez čaumalas, šī metode var nopietni atturēt.
23.mai
Ir daudz veidu, kā pagatavot hotdogus. Var tos perfekti pagatavot mikroviļņu krāsnī mazāk nekā minūtes laikā, izcept lielu hotdogu porciju cepeškrāsnī vai iemērkt tos mīklā un fritēt.
23.mai
Labs ēdiens daudziem ir kārdinājums. Trijām zodiaka zīmēm ir īpaša vājība pret kulinārijas gardumiem.
23.mai
Šis produkts var atbalstīt sirds un gremošanas veselību, vienlaikus palīdzot uzturēt atbilstošu muskuļu masu. Tas ir īpaši svarīgi cilvēkiem vecumā no 50 gadiem un vecākiem, ziņo Onet.
22.mai
Ir dažas lietas, ko darām instinktīvi, ne mirkli nedomājot. Sasmaržojat ēdienu pirms ēšanas, apšaubāt gļotainas tekstūras, ķeraties pie nomierinošiem ēdieniem, kad esat skumji, un tā tālāk.
22.mai
Iedomājies rītu - tu ielej savu iecienīto kafiju mīļākajā krūzītē un baudi tās aromātu. Bet vai esi kādreiz aizdomājies, ka tieši krūzītes forma, krāsa un materiāls var ietekmēt to, kā tu uztver dzēriena garšu? Zinātnieki ir pētījuši šo fenomenu un atklājuši pārsteidzošus faktus, raksta “nytimes.com”.
22.mai
Klasiska vai neparasta: zodiaka zīme nosaka katra iecienītāko picu. Runājot par picu, viedokļi atšķiras. Kamēr daži dod priekšroku tīrai Margaritai, citiem nekad nepietiek dažādu piedevu.
22.mai
43 gadus vecā Velsas hercogiene Keita Midltone katru savu dienu sāk ar šo dzērienu, raksta “mirror.co.uk”.