Dzīvojam skaisti

8:03
Klasiska vai neparasta: zodiaka zīme nosaka katra iecienītāko picu. Runājot par picu, viedokļi atšķiras. Kamēr daži dod priekšroku tīrai Margaritai, citiem nekad nepietiek dažādu piedevu.
1:30
43 gadus vecā Velsas hercogiene Keita Midltone katru savu dienu sāk ar šo dzērienu, raksta “mirror.co.uk”.
Vakar, 18:03
Grauzdiņu pagatavošana pārvērš maizi par siltu, kraukšķīgu un sātīgu uzkodu. Neatkarīgi no tā, vai grauzdējat maizi klasiskajām sviestmaizēm vai vienkārši, lai uzlabotu savu pusdienu maizi, vienmēr ir vērts spert papildu soli.
20.mai
Marinējumi ir laba uzkoda, taču tie ne vienmēr sniedz tik lielu sajūsmu, cik vēlaties, lai baudītu vēl labāku garšu. Pavisam vienkāršs pagatavošanas veids var pārvērst pikantus marinētus gurķus par ēdienu, kas patiešām garšo lieliski.
18.mai
Zemenes ir vairāk nekā tikai saldas un sulīgas — tās ir pildītas ar C vitamīnu, folātiem un šķiedrvielām. Šīs uzturvielas var uzlabot imunitāti, atbalstīt cukura līmeņa asinīs kontroli, veicināt dziedināšanu un palīdzēt aizsargāties pret tādām slimībām kā diabēts un sirds slimības.
18.mai
Olīvas ir neatņemama Vidusjūras diētas sastāvdaļa, tāpēc daudzi uzskata, ka tās ir veselīgas, bet vai tas tā ir? Reģistrēta dietoloģe Sofija Trotmane to skaidro laikrakstam “The Telegraph”.
18.mai
Austrāliešu šefpavāre un ēdienu stiliste Annabella Bauere ir strādājusi pie daudziem ļoti turīgiem klientiem, tostarp prinča Viljama un Harija. Viņa pastāstīja, kuri ēdieni tiek uzskatīti par “aristokrātu necienīgiem” - ar informāciju dalās “limon.postimees.ee”.
17.mai
Pistāciju iekļaušana ikdienas uzturā var nodrošināt daudzus ieguvumus veselībai, sākot no uzlabotas acu veselības līdz labākai svara kontrolei un paaugstinātam asinsspiedienam un cukura līmenim asinīs.
16.mai
Rudzu vai baltmaize, grilēta vai ar aromātiskiem garšaugiem – sausiņi tiek uzskatīti par lielisku uzkodu, arī svara zaudēšanas laikā. Bet vai tā ir taisnība, ka tie ir nekaitīgi? Galu galā, tie ir ogļhidrāti.
16.mai
Avokado ir populārs un daudzpusīgs auglis, ko var izmantot dažādos ēdienos, un, pēc pārtikas ekspertu domām, ir kāds pārbaudīts veids, kā padarīt tā garšu daudz labāku - pievienojot tikai vienu lētu sastāvdaļu, raksta “Daily Mirror”.
16.mai
Pētnieki ir atklājuši veselīgu uzkodu, kas var aizsargāt jūsu redzi - saskaņā ar jaunu pētījumu, par kuru raksta “Best Life”, aptuveni 50 līdz 60 pistāciju riekstu apēšana dienā ievērojami palielina pigmentu līmeni acīs, kas aizsargā pret zilās gaismas bojājumiem, īpaši novecojot.
15.mai
Šis produkts var atbalstīt sirds un gremošanas veselību, vienlaikus palīdzot uzturēt atbilstošu muskuļu masu. Tas ir īpaši svarīgi cilvēkiem vecumā no 50 gadiem un vecākiem, ziņo Onet.
15.mai
Ko darīt, ja pirms gulētiešanas jūtat diskomfortu vēderā? Tāpat kā ar citām veselības tēmām, atbildes par uzturu un miegu nav universālas - arī uz jautājumu, vai pirms miega ēst vai nē, nav viennozīmīgas atbildes. Lai noskaidrotu, kā rīkoties pareizi, ir jāiedziļinās daudz vairāk, ņemot vērā sava ķermeņa individuālās vajadzības, raksta “TSN”.
15.mai
Raidījuma “Ģimene burkā” jaunpienācēju dzīve rit strauji – darbs, bērni, ikdienas darbi un vēl visam pa vidu brokastu, pusdienu un vakariņu plānošana. Tieši šis jautājums visbiežāk izskan Blauu-Zēbergu ģimenes mājās – ko mēs ēdīsim? Sarunā ar vīru un dēlu aktrise Katrīna Blaua-Zēberga pasmaida par ikdienas realitāti, kas noteikti būs pazīstama daudziem.
14.mai
Pētersīļi un dilles ir neatņemama Ukrainas virtuves sastāvdaļa, kas ēdieniem piešķir aromātu un ieguvumus veselībai. Bet kurš no šiem populārajiem garšaugiem ir labāks jūsu veselībai?
13.mai
Pankūkas ir ātri pagatavojamas un tām nav nepieciešamas gandrīz nekādas sastāvdaļas. Ja meklējat ko atšķirīgu, izmēģiniet pankūkas ar mango pildījumu.
12.mai
Teorētiski fritēti ēdieni ir īsta dāvana veselīgam ēdienam — iegūstat fritēta ēdiena garšu, to necepot eļļas jūrā. Taču dažās situācijās tas neattaisno cerības. Sagaidāt kraukšķīgu ēdienu, gandrīz nekādas eļļas un viegla tīrīšana. Bet vai tas ir tas, ko gribējāt saņemt? Šis apgalvojums par "kraukšķīgumu" praksē šķiet nedaudz... optimistisks.
11.mai
Biezpiens un grieķu jogurts bija populāras brokastu iespējas ilgi pirms sociālo mediju ietekmētāji tos padarīja par moderniem. Gan zema tauku satura, grieķu jogurtam bez garšas, gan biezpienam ir gandrīz identiskas uzturvērtības īpašības.
11.mai
Ja pēc ēšanas jūtaties smagi un vēders ir piepūties, iespējams, esat izvēlējies nepareizu ēdienu kombināciju. Diētas speciāliste Ugne Radzevičiene ir atlasījusi visbiežāk sastopamās pārtikas produktu kombinācijas, kas ir kaitīgas mūsu gremošanai - starp tiem ir gaļa ar kartupeļiem un pat jogurts ar ananāsiem, raksta “lrt.lt”.
10.mai
Simnel kūka ir augļu kūka, kas saistīta ar gavēni un Lieldienām, un to plaši ēd Anglijā, Īrijā, bet daudzās valstīs tā ir arī Mātes dienas kūka, kas izceļas ar mandeļu pastas vai marcipāna slāņiem, parasti viens vidū un viens virsū, un 11 bumbiņām, kas izgatavotas no vienas un tās pašas pastas. Bumbiņas simbolizē 11 Jēzus mācekļus, izņemot Jūdu. Garnē arī ar pavasara ziediem.
10.mai
Runājot par pretnovecošanās pārtikas produktiem, parasti tiek pieminēti zaļie dārzeņi, ogas un tēja, tomēr Dr. Ēriks Bergs no ASV piedāvā interesantāku variantu, raksta “limon.postimees.ee”.
10.mai
Brokastis uzmundrina, dod enerģiju, stiprina imūnsistēmu un palīdz iedarbināt zarnu darbību no rīta - tiesa gan, tikai tad, ja tās ir pareizi sabalansētas, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizos produktus, lai pirmā maltīte būtu sabalansēta un barojoša, raksta “TSN”.