Dzīvojam skaisti

22.jūl
Ideāli piemērots tiem, kas rūpējas par savu veselību un svaru. Salāti ar dārzeņiem un tortiljas čipšiem – vienkārša recepte, kuras gatavošana aizņem tikai 20 minūtes.
21.jūl
Brokastis tiek uzskatītas par svarīgāko dienas ēdienreizi, jo tās nosaka toni visai dienai, nodrošinot ķermenim nepieciešamās uzturvielas un enerģiju.
21.jūl
Kaudzīte kraukšķīgu aunazirņu, sulīgi grauzdētu tomātu gabaliņi, maigas vistas gaļas gabaliņi un visbrīnišķīgākā krēmveida tahini mērce, kas pārlieta  kalē kāpostiem. 
21.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka ir īstais laiks doties iepirkties uz tirgu, jo tur ir tik daudz jauno dārzeņu un zaļumu. Viss ir tik skaisti zaļš un vasarīgs! Gribās ēst veselīgāk un vieglāk. 
20.jūl
Virtuves huligāns Pipars piekrīt, ka laiks mūsdienās ir dārgs, tāpēc piedāvā recepti, kur 20 minūšu laikā ir iespēja pagatavot garšīgu maltīti visai ģimenei. Pārliecinies pats!
20.jūl
Smadzenes ir organisma asinskārākais orgāns, kas patērē aptuveni 25 % no kopējās asins plūsmas (jeb enerģijas), lai gan tās veido tikai 2 % no ķermeņa masas. Ņemot vērā, ka mūsu smadzenes ir attīstījušās, lai atrastu pārtiku, nav pārsteigums, ka smadzeņu asins plūsma visvairāk palielinās tad, kad izsalkušajām smadzenēm tiek rādīti vēlamu ēdienu attēli.
19.jūl
Tomātu un olu maisījums ir klasisks ķīniešu ēdiens, ko var apgūt ikviens. Ir tikai divas galvenās sastāvdaļas - tomāts un olas. Mūsdienās tas tiek uzskatīts par vienu no ikoniskākajiem ķīniešu ēdieniem, taču patiesībā recepte ir tikai 100 gadus veca. Tikai 1900. gados ķīnieši gatavoja ēdienu no ārzemju produktiem, piemēram, tomātiem.
18.jūl
Baltmaize jau sen ir pasaules veselo cilvēku melnajā sarakstā. Patiešām, cepts ar kviešu miltiem, kas iegūti no graudiem, kas ir apstrādāti un kuriem ir atdalīti veselīgie apvalki, šis ātro ogļhidrātu avots izraisa bīstamus cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs.
17.jūl
Šo pikanto cūkgaļu gatavo apmēram pusotru stundu, tāpēc jārēķinās ar pavadīto laiku pie plīts. Pasniedz kopā ar rīsiem vai latviskā variantā ar frī kartupeļiem.
16.jūl
Kartupeļu ciete ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko iegūst, sasmalcinot kartupeļus, lai iegūtu cieti. Ja izmantojat kartupeļu cieti, jūs izmantojat kaltētus un samaltus kartupeļus smalka pulvera veidā.
16.jūl
Vienkārši, pieejamiem triki, kas palīdz uzturēt formu un veselību, kā arī palīdzēs izvairīties no nepieciešamības pēc profesionālas palīdzības. Dzeriet ūdeni, ēdiet siltus ēdienus, samaziniet neveselīgu pārtiku, labi izgulieties – tie ir tikai daži padomi no garā saraksta.
15.jūl
Zaļajiem zirnīšiem ir ierobežots ēšanas laiks, tāpēc, kad tiem iestājas sezona, ir svarīgi izbaudīt šo gardumu pilnībā. Jaunās pākstis nav nepieciešams mizot – tās var vienkārši sagriezt šķērsām un nedaudz slīpi. Ja esat nolēmis izņemt zirņus, nesteidzieties atbrīvoties no pākstīm – tie ir lieliski piemēroti sagriešanai, tāpat kā jebkuri citi dārzeņi, bagātinot ēdienu ar šķiedrvielām.
14.jūl
Pasaulē nav tādas virtuves, kurā sīpoli netiktu izmantoti kaut kādā veidā vai formā. Kad runājam par sīpolu pazīšanu, mēs skatāmies uz visiem sīpolu saimes pārstāvjiem, ieskaitot sīpolus un ķiplokus...
14.jūl
Saldējumam piemīt negaidītas labvēlīgas īpašības, īpaši salīdzinājumā ar citiem saldumiem, kuriem nav uzturvērtības, vēsta Tengri Life, atsaucoties uz Daily Mail. Izdevums citē ASV uztura speciālistu Šellijas Balsas un Stefānijas van Zelfdenas viedokļus.
14.jūl
Svētdienai piestāv gardas un mazliet neierastākas garšas no virtuves huligāna Pipara, kurš uztic savu recepti Dzīvesstils lasītājiem.
13.jūl
Ledus kafija ir populārs vasaras dzēriens, jo tā ir atsvaidzinoša karstās dienās un dod enerģiju kofeīna satura dēļ.
13.jūl
Pipars stāsta, ka tad, kad viņš dodas iepirkties uz tirgu, vienmēr iegādājas dārzeņus.  “Es nopērku jaunus dārzeņus un tad par veco pirkumu piemirstās. Vai arī biju kaut ko plānojis pagatavot, bet plāni mainās un dārzeņi paliek grozā skumt.”
12.jūl
Vasara no dārza sniedz aromātisku garšaugu un salātu pārpilnību. Tie ir ne tikai bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām, bet  sniedz arī svaigumu. Pētersīļi kalpo kā salātu pamatne, kam pievienoti tādi garšaugi kā dilles, piparmētras, baziliks, estragons un dažādi savvaļas augi – ja prot tos izmantot.
12.jūl
Ēdienu dehidrēšana var būt vienkāršs un efektīvs veids, kā pagarināt glabāšanas laiku, maksimāli palielināt uzglabāšanas vietu un baudīt iecienītos ēdienus visa gada garumā.
11.jūl
Austrālijas Jaundienvidvelsas universitātes zinātnieki veica pētījumu un atklāja, ka tēja ir labākais dzēriens sirds veselībai. Pētījuma rezultāti publicēti žurnālā Current Developments in Nutrition, ziņo Tengri Life, atsaucoties uz laikrakstu The Sun.
11.jūl
Barojošie, daudzpusīgie un garšīgie avokado ir kļuvuši par virtuves pamatelementu daudzās mājās visā pasaulē, arī Latvijā. To izvēle maltītēs šodien ir kļuvusi tik populārāka, bet tas nav brīnums, jo auga ietekme ir labvēlīga.
9.jūl
Neatkarīgi no tā, vai jūsu garšas kārpiņas dod priekšroku sāļajam vai saldajam, neviens nav pasargāts no visgaršīgākās maltītes daļas: deserta. Tas ir kā ķirsītis veselīgu un sātīgu mielastu virsū, maltīti noslēdzot ar banti, kas izgatavota no cukura diegiem, tāpēc ir pienācis laiks apspriest desertu, kas visvairāk garšo katrai zodiaka zīmei, raksta stylecaster.com.