Receptes

10.sep
Jūras kāposti ir vitamīnu un minerālvielu krātuve. Tie ir bagāti ar jodu, kas ir tik nepieciešams mūsu ķermenim. Bet nedomājiet, ka tas ir tikai veselīgi, tas ir arī neticami garšīgi.
10.sep
Ne visi zina, ka ziedus var ēst. Kuri augi ir tieši piemēroti šim nolūkam, kādas ir vienkāršas receptes no šiem ziediem. Esam pieraduši audzēt gurķus, tomātus, kāpostus un sīpolus, lai vēlāk varētu novākt ražu un baudīt augļus. Daudzi cilvēki audzē ziedus tikai skaistuma dēļ, viņi saka, ka tie priecē acis, un tās var dāvināt.
9.sep
Nav iemesla atteikties no gaļas grilēšanas, pat ja ievērojat veselīgu dzīvesveidu. Galvenais ir nepārspīlēt un zināt, kā pareizi pagatavot un ēst šos ēdienus.
8.sep
Kraukšķīga, sviestaina, mīksta, pikanta… Šai tomātu apgrieztai kukurūzas maizei ir viss. Šī recepte ir kukurūzas maizes prezentācija, kas paaugstinās ikvienu barbekjū vai pasniegšanas veidu līdz izsmalcinātai maltītei. To ir arī neticami viegli pagatavot.
8.sep
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.
7.sep
 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
6.sep
Vai vēlaties pagatavot gardu un iespaidīgu uzkodu, kas būs hīts jebkurā mielastā? Tad noteikti jāpamēģina sīpolu gredzeni! Kraukšķīgi, zeltaini, piesātināti ar garšvielu aromātu – tie garšos jau no pirmā kumosa!
4.sep
Zivis ir ne tikai veselīgas, bet arī neticami garšīgas. Vienkārša un pieejama recepte, kas ļaus izbaudīt pannā pagatavotas svaigas zivs garšu.
2.sep
Šodien ir svētku diena! Un bez svētku cienasta neiztikt. Parūpējieties par desertu, kas garšos gan maziem, gan lieliem.
1.sep
Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.
31.aug
Pipars uzsver, ka vasaras izskaņai šī recepte pie grilētas gaļas vai zivs būs ideāli.
26.aug
Vai vēlaties iemācīties pagatavot ideālu griķu putru, kas būs irdena, aromātiska un neticami garšīga? Izlasiet šo vienkāršo un soli pa solim recepti, kas palīdzēs apgūt šo kulinārijas šedevru.
25.aug
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.
24.aug
Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.
21.aug
“Dārzs” burkā – bez vārīšanas un sterilizācijas: garša un aromāts vienkārši ir ārpus pateiktā. Pagatavot kabaču ikrus mājās ir ļoti vienkārši, turklāt tie izrādās daudz garšīgāki nekā veikalā pirktie. Viss, kas jādara, ir sagriezt dārzeņus un sautēt tos, līdz tie ir mīksti.
20.aug
Vasaras izskaņas ļoti garšīgā daudzpusīga mērce ar tomātiem, fenheli un baziliku pievieno makaroniem izcilu svaiguma niansi. Gatavojiet pie grila un noderēs gan vegāniem, gan gaļēdājiem.
19.aug
Aizmirstiet par burkānu kūku, šī vieglā, gardā kabaču kūka ir piesātināta ar garšu un lieliski sader ar tasi tējas.
18.aug
Visticamāk, ka par šādu dzērienu tu dzirdi un redzi pirmo reizi, taču izrādās, ka “Asiņainajai Mērijai” ir konkurents. Pipars stāsta, ka “Asiņainā Baiba” ir bezalkoholisks kokteilis, kura pamatā ir tomātu sula ar dažādām piedevām.
17.aug
Virtuves huligāns Pipars sabiedrībā ir pazīstams ar savu eksperimentēšanas dabu. Viņš labprāt rada receptes, kas liek pārsteigumā brīnīties.
16.aug
Izmantojiet savus iecienītākos ābolus, lai ceptu šo tradicionālo vācu ābolu kūku. Izbaudiet to ar pēcpusdienas tēju vai paņemiet līdzi, dzerot kafiju.
11.aug
Pipars stāsta, ka šis hačapuri vai siera pīrāgs ir drīzāk līdzīgs tiem tradicionālajiem hačapuri, ko cep apaļus un ar Adigejas sieru.
10.aug
Virtuves huligāns Pipars aicina, ja tavā dārzā neaug kabači un ome nedzīvo laukos, tad tirgū ir iespējams nopirkt kabačus, un vēlams pat vairāk.