Receptes

26.jun 2024
Agri vai vēlu, neatkarīgi no tā, cik prasmīgi un ambiciozi darbojaties virtuvē, kādreiz pietrūks laika vai naudas un galu galā pagatavosiet vakariņas no konserviem kā vienīgo resursu. Un tad patiešām var pateikt, kurš ir profesionālis un kurš nav, raksta professionalsecrets.com.
25.jun 2024
Arī pēc svētkiem pastāv iespējas, ka paliek pāri ēdiens, viens no tiem ir Jāņu siers. Virtuves huligāns Pipars secina, ja pēc svētkiem palicis pāri Jāņu siers, no tā var droši taisīt salātus, jo būšot garšīgi arī pēc tam.
25.jun 2024
Veselas zivis ir ekonomiski izdevīgākas nekā to porcijās sadalītās zivis un, ja tās atstāj neskartas, tās gatavošanas laikā saglabā vairāk mitruma un garšas. Veselas zivs pagatavošana neaizņem vairāk laika nekā filejas vai steiku pagatavošana, un tā var iegūt ievērojami vairāk gaļas.
24.jun 2024
Šajā atsvaidzinošajā sorbetā apvienojas skābie rabarberi, saldās meža zemenes un stiprais ingvers. Tas iegūst gludu konsistenci no nedaudz prosecco. Kā atsvaidzinošs deserts šis ir garšīgs un atspirdzinošs vasaras gardums, īpaši Līgo vakaram.
24.jun 2024
Remdēt un veldzēt slāpes ir svarīgi, īpaši dienu pēc kārtīgas līgošanas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš ir pārliecināts, ka piparmētru limonāde būs tieši laikā.
23.jun 2024
Viens no veidiem, kā pagatavot, aromatizēt un arī palielināt olu glabāšanas laiku, ir to marinēšana. Marinētām olām ir aizraujoša garša — atkarībā no garšvielām — un tās var glabāties līdz 10 mēnešiem.
23.jun 2024
Līgo vakars nav iedomājams bez dziesmām, dejām, ugunskura, vainagiem, kā arī bez svētku mielasta.
22.jun 2024
Ja vēl nezini, ko sarūpēt uz Jāņu galdam visai saimei, tad ņem padomu no virtuves huligāna Roja Puķes, kurš iesaka šogad galdā likt siera pīrāgu.
20.jun 2024
Straujiem soļiem tuvojas tradīcijām bagātākie latviešu svētki - Jāņi, tāpēc sāksim gatavoties tiem kopā.
19.jun 2024
Tūlīt sāksies cukīni trakums! Sākam gatavoties un apgūt jaunas receptes, jo  pavisam drīz tev dos cukīni vai tos pats dāvināsi draugiem, paziņām un ne tikai.
16.jun 2024
Vienkāršs, atsvaidzinošs dzēriens, kas ir lieliski piemērots vasarīgai pasēdēšanai. Lai iegūtu īpašu garšu, nomainiet minerālūdeni pret šampanieti.
15.jun 2024
Neviens ēdiena šķīvis nesastāv tikai no vienas sastāvdaļas ar vienu atsevišķu garšas īpašību. Neaizmirstams ēdiens satur vairākas garšas un tekstūras, kas kopā veido veselumu.
13.jun 2024
Šie ir vieglie gurķu salāti ar sarkanajiem sīpoliem un vienkāršāko etiķa mērci. Šī ir viena no gardākajām gurķu salātu receptēm, inspiredtaste.net. Gurķu salātu recepte prasa tikai 6 sastāvdaļas. Tas ir tik vienkārši un garšo viegli un atsvaidzinoši. Pateicoties etiķa mērcei, šie salāti ir bez laktozes un bez majonēzes.
13.jun 2024
Laiks un pacietība ir jebkuras izcilas zupas vai sautējuma pamatā. Protams, spiediena katls, piemēram, var burvju veidā pagatavot jūsu zupu vai sasautēt dārzeņus un olbaltumvielas kā nekas cits, taču joprojām ir jāvelta laiks, lai to visu sasmalcinātu.
12.jun 2024
Šīs ir ļoti vienkāršas brokastis, kad ir vairāki ēdāji. Siera kartupeļu biezenis, papildināts ar olām, bekonu un daudz siera, pasniegts čuguna pannā.
10.jun 2024
Nesteidzieties gatavojot šo jauko rozā desertu, un būs rabarberu pīrāgs, kas ir cienīgs jebkuram Parīzes konditorejas veikala skatlogam.
9.jun 2024
Izmēģiniet šo garšīgo makaronu ēdienu, lai ātri un veselīgi pagatavotu pusdienas ar dārzeņiem. Ar zemu kaloriju daudzumu, ēdiens nodrošina šķiedrvielas, C vitamīnu un dzelzi.
9.jun 2024
Zaļumi ir unikāla iespēja padarīt uzturu ne tikai veselīgu, bet arī daudzveidīgu. Viss, kas nepieciešams, ir vienkārša sagatavošana, lai palīdzētu produktam parādīt savu garšu.
4.jun 2024
Runājot par sezonas produktiem, nekas nevar pārspēt pavasari. Atvadieties no vēsajiem laikapstākļiem un tumšajiem vakariem un sveiciet dzīvīgumu un krāsas ar sauli un svaigiem zaļajiem produktiem.
1.jun 2024
Gurķa lielākā stiprā puse ir arī tā Ahileja papēdis. Gurķis ir ūdeņains. Tiešām ūdeņains. Pozitīvi ir tas, ka tas padara to atsvaidzinošu un atvēsinošu, ideāls kokteiļos vai smūtijos. Negatīvā puse ir tāda, ka sasmalcināti vai šķēlēs sagriezti gurķi ir bīstami, jo var padarīt visu, kas atrodas to tuvumā, mitru un nožēlojamu.
31.mai 2024
Gaspačo, visu nevārīto zupu vectēvam, ar smūtiju ir kopīgas vairākas lietas. Tas ir auksts, biezs šķidrums, kas satur nogatavojušos, sulīgus produktus. To pagatavo blenderī, raksta slate.com.
28.mai 2024
Turiet to noslēgtu vienu mēnesi, lai varētu attīstīties garšas, un pēc tam pasniedziet ar sieru, pastēti, aukstajiem ēdieniem, sviestmaizēm.