Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.
Daudziem vecākiem bērnu audzināšana sagādā lielas bažas - vecāki uztraucas par viņu atzīmēm un to, vai viņi iegūst draugus. Vecākiem, kuru bērniem ir grūtības iekļauties, šīs problēmas var saasināties. Izdevums “Tango” raksta, ka šķietami dīvaina bērnu uzvedība patiesībā var norādīt, ka ģimenē aug mazs ģēnijs.
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.