Dzīvojam skaisti

18.dec 2024
Tas izskatās sarežģīti, bet ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojams. Kartupeļi ar siera un burkānu pildījumu ir neaizmirstams garšu salikums, kas noteikti garšos ne vienam vien. Tik ļoti, ka draugi apskaudīs jūsu kulinārijas spējas.
17.dec 2024
Vēsās rīta stundas ir ideāls laiks, lai sasildītos un dotu enerģiju dienai. Sātīgas brokastis palīdzēs tikt galā ar šo uzdevumu. Kad ārā valda kaprīzs laiks, īpaši vērtīgs kļūst silts un garšīgs ēdiens. Noderēs receptes ar vieglu franču noskaņu, kas dienas sākumam piešķirs komforta pieskārienu un padarīs rītu patiesi labu.
17.dec 2024
Kad man pirmo reizi izstāstīja par piena zupu ar reņģēm, es, līdzīgi kā daudzi citi, šausmās nodrebinājos. Nevarēju iedomāties, ka kāds kaut ko tādu ēd. Katrā gadījumā, es jau nu noteikti nē.
16.dec 2024
Ēdienu var pasniegt gan tartēs, gan atsevišķos trauciņos Vai zināt, kā pārsteigt viesus Vecgada vakarā? Un tajā pašā laikā, vai jums ir svarīgi, lai ēdiens tiktu pagatavots ātri un vienkārši? Mēģiniet pagatavot žuljēnu ar vistu, sēnēm un sieru! To var pasniegt gan mazās bļodiņās, gan tartēs.
15.dec 2024
Vienkārši, lēti un ātri - tikai 20 minūtēs. Gardu un skaistu uzkodu pagatavošanai nav nepieciešams daudz laika. Svaigu tomātu, šampinjonu, cietā siera un ķiploku uzkoda ir skaidrs pierādījums tam. Tas izrādās ļoti aromātisks un sulīgs.
14.dec 2024
Klasiskajiem granātābolu salātiem nepieciešama vistas gaļa. Iesateicams vistas fileju cept uz pannas vai cepeškrāsnī ar ķiploku un timiānu. Šķiet, ka tas ir sīkums, bet salātu garša kļūst nedaudz interesantāka.
13.dec 2024
Pildītas olas vienmēr ir gaidīta uzkoda uz svētku galda. Pirmkārt, tas izskatās ļoti eleganti un apetītlīgi, otrkārt, tas iederas jebkuros svētkos, pat bufetes formātā, un, treškārt, ēdiens ir tik vienkārši pagatavojams, ka to var izdarīt pat ne pārāk pieredzējis pavārs. Tikai iepriekš jāizvāra cieti vārītas olas un jāsagatavo pildījumam nepieciešamās sastāvdaļas.
13.dec 2024
Ir daudz vienkāršu veidu, kā samazināt pārtikas izšķērdēšanu, un tam ir daudz labu iemeslu — sākot no naudas ietaupīšanas un beidzot ar izvairīšanos no krātuves ledusskapja atvilktnēs. Ja izvēlaties kompostēt  pārtika pārpalikumus, jums ir iespēja izveidot labāku augsni, ko izmantot savā dārzā, un, iespējams, varēsit samazināt arī siltumnīcefekta gāzu emisijas.
12.dec 2024
“Mandarīni ir slaveni citrusaugļi, neatņemama Jaungada noskaņojuma sastāvdaļa un spēcīgs antioksidantu avots. Tās ir populāras visur, pateicoties to pieejamībai un labvēlīgajām īpašībām. Bet kam nevajadzētu ēst mandarīnus?
11.dec 2024
Kartupeļi "Anna" ar cūkgaļu ir garšīgi, barojoši un brīnišķīgi savā vienkāršībā un pieejamības ziņā. Runājot par klasisko franču virtuvi, iztēle pirmām kārtām liek domāt par kaut ko ļoti dārgu - foie gras, Saint-Jacques ķemmīšgliemenes, trifeles. Bet klasika ne vienmēr ir dārga.
11.dec 2024
Kokosriekstu piens ir otrs populārākais augu izcelsmes piena aizstājējs. Tam ir maiga tropiska garša un konsistence, kas līdzīga kausētam saldējumam.
11.dec 2024
Vairāk nekā 70% no sāls daudzuma, ko ēd, nāk no pārstrādātiem pārtikas produktiem un sabiedriskās ēdināšanas vietām, tāpēc nepieciešams lēnām pazemināt nātrija līmeni plašā pārtikas produktu klāstā.
10.dec 2024
Plūkātā (pulled) cūkgaļa ir amerikāņu ēdiens. Šādu gaļu bieži pasniedz sviestmaizēs vai kā piedevas. Nosaukums “pulled pork” cēlies no tā, ka pēc ilgstošas ​​cepšanas gaļa kļūst tik mīksta, ka to var viegli ar dakšiņu saplēst šķiedrās. Kā pagatavot plūkāto cūkgaļu?
10.dec 2024
Kā ik katru gadu, arī šogad "Google” publicējusi ziņojumu “Year in Search” , kurā apkopti 2024. gada populārākajiem meklējumi visā pasaulē un katrā valstī atsevišķi pa dažādām nozarēm.
9.dec 2024
Dārzeņu terīne ir vienkāršs ēdiens svētku galdam. Terīnes smalkajos slāņos, ko papildina fetas un siera garšvielu pildījums, ir kā burvju lādē - cepti baklažāni, paprika, cukini, spināti un šampinjoni, kas dāsni pārkaisīta ar baziliku.
9.dec 2024
Tā notiek ar daudziem no mums: iekožat kaut ko pikantu, domājot, ka varēsiet izturēt dedzinošo sajūtu, bet uzreiz to nožēlojat. Varbūt tas ir indiešu ēdiens, ko, pasūtot, pārliecinoši pieprasījāt “asu”. Varbūt tā ir salsa, kas pagatavota ar asu mērci, kas ir pikantāka par parasto Tabasco. Lai arī kas tas būtu, ir nepieciešams atvieglojums no “degošās” mutes - cik drīz vien iespējams, raksta HuffPost.
8.dec 2024
Neparasti salāti ar mandarīniem un avokado ir ideāli piemēroti svētku galdam, jo ​​ir ļoti spilgti ne tikai pēc izskata, bet arī pēc garšas. Turklāt visas šo salātu sastāvdaļas ir pieejamas visu gadu. Tas nozīmē, ka salātus var pagatavot jebkurās brīvdienās.
8.dec 2024
Pazīstamā uzņēmēja un grāmatu izdevēja Vija Kilbloka izveidojusi  “Veselības tievētāju” grupa “Facebook”, lai motivētu visus sekotājus ar rūpību attiekties pret savu ķermeni, iedvesmotos meklēt aizvien jaunu informāciju grāmatās, dalītos pieredzē un sniegtu savstarpēju atbalstu.
7.dec 2024
Sīpoli var palikt svaigi diezgan ilgu laiku, taču, uzglabājot to nepareizā vietā, tie var vai nu sabojāt blakus esošos produktus, vai arī paši ātri sapelēt, raksta “express.co.uk”.
7.dec 2024
Ātra un vienkārša recepte, kas aizņems tikai 10 minūtes. Pārsteidziet savus viesus ar šo gardo un neparasto uzkodu. Tā tiek sagatavota ļoti ātri, vienkārši un pats galvenais ar nelielu budžetu.
6.dec 2024
Deserts svētku galdam tiem, kas ievēro diētu arī svētkos. Kā pagatavot tartes ar biezpiena krēmu, augļiem, ogām un riekstiem, kas ir garšīga un nekaitē figūrai.
6.dec 2024
Tuvojoties gada nogales svētkiem, viena no neatņemām svētku galda sastāvdaļām ir dažādi salāti, kuru receptē nereti sastopami konservēti zaļie zirnīši un kukurūza. Kā uzglabāt konservētus zirņus, kukurūzu, pupiņas un turku zirņus, ja bundža ir atvērta, tomēr viss tās saturs nav izlietots? Ar padomiem dalās “postimees.ee”.