Lai atkausētu gaļu bez mikroviļņu krāsns, jums vairs nav jāgaida stundām ilgi, līdz tā "atsaldēs". Ir vienkāršs un pārbaudīts pieredzējušu mājsaimnieču risinājums, ar kuru jūs varat to izdarīt tikai piecās minūtēs.
Viss, kas jums nepieciešams, ir ielej aukstu ūdeni bļodā, pievienojiet sāli un ielieciet gaļu tur uz 5 minūtēm. Atkausētā gaļa ir gatava. Tas patiešām darbojas, izmēģiniet to.
Droša gaļas atkausēšana tikai 5 minūtēs bez mikroviļņu krāsns ir izaicinājums, jo ātras atkausēšanas metodes var apdraudēt pārtikas drošību un kvalitāti. Tomēr, ja trūkst laika, šeit ir vēl kāda metode, kas var palīdzēt:
Saskaņā ar Jūtas štata universitātes pētījumiem, izmantojot ūdeni 60 °C temperatūrā, vistas krūtiņas var atkausēt apmēram pēc 3-5 minūtēm.
Lai gan šī karstā ūdens metode var būt efektīva, ir svarīgi noteikt pārtikas nekaitīgumu. Lai nodrošinātu optimālu drošību un kvalitāti, ieteicams plānot un izmantot lēnākas atkausēšanas metodes, piemēram, ledusskapja atkausēšanu.
Lai iegūtu vizuālu ceļvedi par ātru gaļas atkausēšanu, šis video varētu būt noderīgs: