Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Vazdika un Akuratere, Grecka un Mačanovskis, Bonāte un Bartkevičs, Freibergs un Suhanovs

Ceļojums laikā un telpā ar sirdi plosošām dziesmām

F64

Svētdien, 26. martā, pulksten 17.00, svinot Starptautisko Teātra dienu, Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina uz melodramatisku komēdiju - ceļojumu laikā un telpā ar jautrām, kā arī sirdi plosošām dziesmām “Viņi dejoja 100 vasaras”.

Publicitātes foto

Muzikāli izklaidējošajā izrādē piedalās: fascinējošās balss īpašniece Ieva Akuratere, unikālā ģitāriste Ilze Grunte, neatkārtojami šarmantais aktieris Dainis Gaidelis un neprātīgā idejas autore Raimonda Vazdika.

Caur saturīgiem dialogiem un viedām dziesmām mākslinieki izspēlēs aizkustinoši uzmundrinošu stāstu, kura laikā būs iespēja pabūt gan Rīgas 30. gadu bohēmā, gan tālā nākotnē. Izrādē skanēs Imanta Kalniņa, Raimonda Paula, Jura Kulakova, Ingus Baušķenieka, Haralda Sīmaņa, Ulda Stabulnieka un citu komponistu dziesmas ar izcilāko latviešu dzejnieku vārdiem.

Dzīve rit pa spirāli, notikumi un kaislības atkārtojas, cilvēki cieš, ilgojas, meklē mīlestību un lielo dzīves jēgu vienmēr un visos laikos līdzīgi. Šis drastiskais, gluži vai psihoterapijas seanss nāk kā aicinājums - ķer mirkli, dzīvo skaisti un kvēli šeit un tagad!

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā