Sagatavojiet šo ātro desu, kabaču un rīsu ēdienu tikai 20 minūtēs. Aromāts, garša un bauda - tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties kaut ko ātru un vienkāršu.
Kivi, kas ir bagāti ar serotonīnu, var palīdzēt ātrāk aizmigt un ilgāk gulēt. Viens no skaistākajiem un gardākajiem augļiem, kivi ir gan bērnu, gan pieaugušo iecienīti.
Sagriežot bietes šķēlēs, mēs samazinām gatavošanas laiku uz pusi - lai varētu pavadīt mazāk laika, gaidot, kamēr bietes apcepas, un vairāk laika, lai patiešām iedziļinātos šajos krāsainajos salātos.
Nomainiet savu ierasto vistas ēdienu pret mājās gatavotiem vistas iesmiņiem svieta mērcē. Ēdiens tiek gatavots divās daļās, apvienojot vistu ar bagātīgu, sviesta mērci.
Pasta e fagioli ir klasiska itāļu zupa, kas tulkojumā nozīmē makaroni un pupiņas. Šī receptes versija ir ātrās pagatavošanas recepte, kurā galvenās lomās ir pieliekamais un saldētava, tāpēc sagatavošanās laika vispār nav.
Mērces ir klasiska nepieciešamība salātu sajaukšanai. Šajā garšīgajā versijā avokado eļļa kalpo kā veselīga izvēle, jo tai ir viegla garša, un tā ir bagāta ar sirdij veselīgiem mononepiesātinātajiem un polinepiesātinātajiem taukiem.
Makaroni ir ne tikai maltīte, ko var ātri pagatavot, bet arī maltīte, kas var būt papildināta ar dārzeņiem, veselīgiem taukiem, olbaltumvielām un citām barojošām sastāvdaļām.
Olbaltumvielām un sirdij veselīgiem taukiem bagāts, lasis nenoliedzami ir ieguvums mūsu ēdienkartei. Nav brīnums, ka lasis ir populāra zivs Latvijā, Amerikā un citur. Bet, neskatoties uz visām laša īpašībām, lasis nav vienīgā veselīgā zivs, ko var pagatavot.
No saldās līdz sāļajai – šīs brokastu idejas palīdzēs iesākt dienu un palīdzēs samazināt vai uzturēt svaru. Dažām uzturvielām ir daudz priekšrocību, kā, piemēram, šķiedrvielām — un, lai gan tās nav grūti iegūt, daži no mums tās neuzņem pietiekami daudz.
Kā atdalīt zaļumu cietos kātus, kā no sacietējuša brūnā cukura atkal iegūt beramu cukuru, kā glītos gabaliņos sagriezt cepumus? Lasiet padomus, lai darbi virtuvē būtu vienkārši un ātri.
Vistas aknu pastētei ir klasiska un eleganta. Pats labākais, ka tā sanāk dažu minūšu laikā. Vistas aknas ir plaši pieejamas. Ja ir iespēja, kad iepērkaties, tad izvēlieties gaišākas vistu aknas; tām mēdz būt maigāka, bagātāka garša nekā tumši sarkanajiem.
Plaucētās mīklas vēja kūku dzimtas saknes meklējamas Francijā, kur tās sauc par eklēriem. Īstiem eklēriem ir jābūt no vieglas, trauslas mīklas, pildītiem ar vaniļas sviesta krēmu un klātiem ar treknu šokolādi.