Kraukšķīga uzkoda: sīpolu gredzeni

© Foto: pixabay.com

Sīpolu gredzeni ir klasiska uzkoda, kas var uzlabot jebkuru maltīti un kļūt par iecienītu cienastu ballītēs vai ģimenes pasākumos. Pagatavojiet tos mājās, izmantojot mūsu vienkāršo recepti.

SASTĀVDAĻAS:

2 lieli sīpoli

1 glāze miltu

1 glāze rīvmaize

2 olas

1 tējkarote paprika

sāls un pipari pēc garšas

augu eļļa dziļai cepšanai

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA:

  1. Sīpolu sagatavošana: sīpolus nomizo un sagriež apmēram 1 cm platos gredzenos. Atdala gredzenus atsevišķos elementos, lai tie nesaliptu.
  2. Panējuma pagatavošana: bļodā sakuļ olas ar šķipsniņu sāls un pipariem. Citā bļodā sajauc miltus ar papriku, sāli un pipariem. Trešajā bļodā ieliek rīvmaizi.
  3. Panēšana: katru sīpolu apviļā miltos, pēc tam iemērc olu maisījumā un visbeidzot apviļā rīvmaizē. Pārliecinās, ka gredzeni ir vienmērīgi pārklāti ar rīvmaizi.
  4. Cepšana: uzkarsē augu eļļu dziļā pannā vai fritē līdz 180°C. Uzmanīgi nolaidiet sagatavotos sīpolu gredzenus karstā eļļā un apcepiet līdz zeltaini brūnai garoziņai (apmēram 2-3 minūtes). Cep pa partijām, lai gredzeni nesaliptu kopā.
  5. Pasniegšana: gatavos sīpolu gredzenus novieto uz papīra dvieļa, lai notek liekie tauki. Pasniedz karstus ar iecienītāko mērci - kečupu, majonēzi.

Foto: pixabay.com

Dzīvesstils

Patiesa elegance un greznība nav saistīta ar logotipiem un spīdīgiem rotājumiem, bet gan ar pārliecību, gaumi un spēju ģērbties stilīgi, tāpēc patiesi eleganta sieviete šovasar izvairīsies no veselas virknes lietu, kas varbūt izskatās spožas, bet neatbilst viņas statusam un estētikai, raksta “Unian”.

Svarīgākais