Ideāla zivju sviestmaize

© Foto: pixabay.com

Ēdienam nav nepieciešamas nekādas papildu sastāvdaļas un tas ir ideāli piemērots ātrai uzkodai. Zivju sviestmaize uz melnās vai baltmaizes ir minimālistiska, tomēr neticami garšīga uzkoda, ko var pagatavot dažu minūšu laikā. Izmantojot tikai divas sastāvdaļas – zivi un rupjo maizi, iegūst sātīgu ēdienu, kas lieliski der gan brokastīm, gan vieglai uzkodai.

SASTĀVDAĻAS:

rupjmaize (rudzu vai pilngraudu) - 4 šķēles

kūpinātas zivis (lasis, skumbrija vai jebkura cita pēc izvēles) - 200 g

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA:

1.Paņem melnās maizes šķēles un, ja vēlas, tās viegli apgrauzdē uz pannas vai tosterī līdz zeltaini brūnai garoziņai. Tas nav nepieciešams, taču tas piešķirs sviestmaizēm papildu garšu un tekstūru.

2.Ja ir vesela kūpināta zivs, sagrieziet to plānās šķēlēs vai strēmelēs. Tas atvieglos uzlikšanu uz maizes un padarīs sviestmaizi pievilcīgāku.

Foto: pixabay.com

3.Uz katras maizes šķēles novieto iepriekš sagrieztu zivi. Vienmērīgi sadal gabaliņus tā, lai tie aizpildītu visu maizes virsmu.

4.Gatavās sviestmaizes var pasniegt uzreiz, vai, ja vēlas, var apgriezt garozas un sagriezt sagrieztās sviestmaizes mazos gabaliņos, lai pasniegtu kā uzkodas.

Dzīvesstils

Ir divas lietas, kas kļūst aptveramas, pārkāpjot noteikta vecuma gadu slieksni - fakts, ka mode ir cikliska, mainīgajām tendencēm vien nomainot citai citu līdz brīdim, lai atkal atgrieztos, un tas, ka pēc 40 dzīve tikai sākas.

Svarīgākais