Sulīgas kotletes vakariņām ar neticamu aromātu

© Foto: pixabay.com

Vai vēlaties izmēģināt jaunu vistas pagatavošanas veidu, kas pārsteigs ar vienkāršību un garšu? Šīs izsmalcinātās kotletes būs glābiņš, ja esat noguruši no sausiem un nelāgiem vistas krūtiņu ēdieniem.

Tās izrādās neticami sulīgas un maigas, un tiek pagatavotas tikai 30 minūtēs.

SASTĀVDAĻAS:

500 g vistas krūtiņas

1 ola

2 ēd.k. skābais krējums

2 ēd.k. milti

1 mazs sīpols

2 ķiploka daiviņas

sāls un pipari pēc garšas

augu eļļa - cepšanai

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA

1.Vistas fileju sagriež ļoti mazos kubiņos.

2.Sasmalcina sīpolu un ķiplokus un pievieno gaļai.

3.Sakuļ olu, pievieno krējumu, miltus, sāli un piparus, kārtīgi samaisa.

4.Pannā uzkarsē eļļu, ar karoti ņem maisījumu, veidojot nelielas kotletītes.

5.Cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai.

6.Pasniedz kotletes ar jebkuru garnīru vai svaigiem dārzeņiem. Garšīgi, ātri un bez problēmām.

Dzīvesstils

Uzņēmuma “Heritage Park” veļas eksperts Toms Čekoni atklājis ātru un vienkāršu veidu, kā padarīt raupjus dvieļus atkal mīkstus, izmantojot tikai divas sastāvdaļas, kas, iespējams, jau atrodas jūsu virtuves skapī, raksta “express.co.uk”.