Vai vēlaties izmēģināt jaunu vistas pagatavošanas veidu, kas pārsteigs ar vienkāršību un garšu? Šīs izsmalcinātās kotletes būs glābiņš, ja esat noguruši no sausiem un nelāgiem vistas krūtiņu ēdieniem.
Tās izrādās neticami sulīgas un maigas, un tiek pagatavotas tikai 30 minūtēs.
SASTĀVDAĻAS:
500 g vistas krūtiņas
1 ola
2 ēd.k. skābais krējums
2 ēd.k. milti
1 mazs sīpols
2 ķiploka daiviņas
sāls un pipari pēc garšas
augu eļļa - cepšanai
PAGATAVOŠANA
1.Vistas fileju sagriež ļoti mazos kubiņos.
2.Sasmalcina sīpolu un ķiplokus un pievieno gaļai.
3.Sakuļ olu, pievieno krējumu, miltus, sāli un piparus, kārtīgi samaisa.
4.Pannā uzkarsē eļļu, ar karoti ņem maisījumu, veidojot nelielas kotletītes.
5.Cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai.
6.Pasniedz kotletes ar jebkuru garnīru vai svaigiem dārzeņiem. Garšīgi, ātri un bez problēmām.