9.jūnijā Hotel Jūrmala Spa un 10.jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā notiks 4. starptautiskais Iluzionistu festivāls Abrakadabra

Iluzionisms ir māksla – tieši šāda ir 4. starptautiskā Iluzionistu festivāla Abrakadabra, ko šoreiz Pecolli organizē 2012. gada 10. jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, visu priekšnesumu ideja. Māksla, kas lieliski saprotama gan lieliem, gan maziem brīnumu baudītājiem. Sirreālās iluzionisma mākslas pārstāvji priecēs skatītājus ar neredzētiem trikiem – brīnumus rādīs burvju māksliniece no Vācijas ar sešām (!) rokām; kāds cits mākslinieks demonstrēs, ka trikus tikpat labi var veikt arī ar kāju pirkstiem; savukārt vēl kāds cits mākslinieks iesprauksies balonā... , kādam citam māksliniekam sava trika izpildei uz Latviju līdzi jāved zārks... Protams, neiztiksim arī bez jautriem trikiem, kuru laikā varēsiet redzēt, ka arī burvju māksliniekam var gadīties visādas „ķibeles”. Ar bīstamākiem trikiem mūs pārsteigs iluzionisti no Beļģijas, tostarp mākslinieks Aaron Crow, kas uz Abrakadabra ierodas jau ceturto reizi. Šausmu brīnumus solās sniegt pats Drakula. Šīs un vēl daudzas citas brīnumu un pārsteigumu pilnas uzstāšanās Jūs gaidīs krāšņajā Iluzionisma Gala’ koncertā, kas notiks 10.jūnijāplkst.19:00 Dzintaru koncertzālē.

10. jūnijā plkst. 12:00 skatītāji varēs priecāties un just līdzi Eiropas un Krievijas jaunajiem burvju māksliniekiem, kas savus brīnumu jaunievedumus un trikus demonstrēs karstajās burvju cīņās – iluzionistu sacensību šovā, turpat uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Spilgtu emociju lādiņš garantēts!

Ar katru gadu festivāla Abrakadabra programma bagātinās un, kā jaunums, šogad būs Mikromaģijas Gala’ šovs, kas notiks 9.jūnijā plkst. 19:30 Hotel Jūrmala Spa telpās – viesnīcas 11. stāva konferenču zālē ar burvīgu panorāmas skatu uz jūru. Šo šovu vadīs viens no pieprasītākajiem iluzionistiem Eiropā un Lasvegasā – Topas, kura oriģinalitātei un smalkajam humoram līdzinieku nav!

Kā jau visiem pasaules iluzionisma festivāliem pienākas, arī Abrakadabra organizētāji - iluzionisti Pecolli būs sarūpējuši neredzētas, profesionālas un interesantas iluzionisma un inovatīvo skatuves mākslu Meistarklases un seminārus. Neiztiksim arī bez tematiskajiem festivāla dalībnieku draudzības vakariem, kuru laikā viesi - ārzemju iluzionisti tiks atraktīvā veidā iepazīstināti ar iluzionisma vēsturiskajām un mūsdienu tradīcijām Latvijā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv