Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide \ Pasākumi

Leļļu teātrī notiks iluzionistu Pecolli ģimenes izrāde "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi"

Latvijas Leļļu teātrī šodien un rīt, 7.martā, notiks iluzionistu Daces un Enriko Pecolli, kā arī viņu septiņus gadus vecā dēla Dantes izrāde "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi".

Pecolli ģimenes izrādē ikviens skatītājs varēs vērot īpašu burvju triku un gigantisku ziepju burbuļu programmu, kurā tiks izrādīti pavisam jauni, vēl neredzēti triki.

Izrāde ģimenēm "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi" ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna ģimeņu izrāde, kurā paši skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem. Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti gigantiskā ziepju burbulī, pieaudzis vīrietis tiks pārvērsts par zīdaini, bet zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā. Tāpat tiks demonstrēts 1000 gadu sens Ķīnas imperatora triks, bet kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšana, tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu, kā arī gaidāmi citi brīnumi.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības - Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus, un citi brīnumi.

Pasākuma apmeklētāji teātrī aicināti ierasties laicīgi, jo pirms izrādes viesus sagaidīs burvju triku veikaliņš "Pecolli Magic Shop", kurā tiks atraktīvi demonstrēti dažādi triki, kurus skatītāji varēs uz vietas arī iegādāties un iemācīties. Triki būs paredzēti dažādiem vecumiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Ievērojot to, ka biļetes uz "Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi" tika ātri izpirktas, 3.aprīlī Latvijas Leļļu teātrī tiks rīkota papildizrāde.