Nauris Miezis: Pagaidām punkts nebūs, iešu solīti pa solītim

© Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Laukumā pie Rimi Olimpiskā centra Rīgā 19.augustā bija ekskluzīva iespēja satikt Latvijas delegācijas sportistus un trenerus, kuri šogad godam pārstāvēja Latviju Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Līdzjutēji no tāliem un tuviem galamērķiem bija mērojuši ceļu, lai paspiestu roku, pārmītu kādu uzmundrinošu vārdu, kā arī palūgtu autogrāfus.

Šī diena daudziem paliks atmiņā, kā viens no vasaras gaidītākajiem notikumiem, jo katru dienu nevaram ieskatīties acīs sportistiem, kas raksta Latvijas vēsturi.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Šo pasākumu kuplināja arī sportists, kas Parīzē ar savu attieksmi, darbu, neatlaidību un sportistam raksturīgajām personības šķautnēm pārsteidza un aizkustināja ne tikai dzimteni, bet arī visu pasauli.

Tas ir 3x3 basketbolists Nauris Miezis, kuram Parīzē tika uzticēts karognesēja pienākums.

Nauris sevi apliecināja godam. Turklāt, īsi aprunājoties, viņš atklāja savus nākotnes plānus. Turēsim īkšķi par viņu.

Latvija sadevās rokās

Francijā tribīnēs Latvijas atbalsts bija jūtams.

Es domāju, kas tas bija liels pluss, ka olimpiskās spēles notika Eiropā. Latviešiem bija vieglāk tur nokļūt. Īpaši tie, kas jau sen sapņoja nokļūt olimpiādē.

Fani arī bija daudz un atbalsts viennozīmīgi bija superīgs. Arī šodien tas ir skaisti, ka joprojām nāk labie vārdi no latviešiem, no iedzīvotājiem.

Šodien arī ir pozitīva diena - sanākt kopā ar atbalstītājiem, sniegt autogrāfus, nofotografēties ar visiem. Paldies faniem.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Viss, kas ir pozitīvs, tas mums ir vajadzīgs, tāpēc domāju, ka šis ir jauks pasākums.

Dzīve pēc Parīzes

Tad, kad esmu viens pats, ar savām domā, tad joprojām ir grūti, bet kamēr ir kādi pasākumi, kamēr esmu nodarbināts, tad viss ir labi.

Pagaidām punkts nebūs, es iešu tālāk solīti pa solītim.

Došos uz Ķīnu, saistībā ar sportu, bet nākamais solis man ir noķert līdaku, jo es dodos uz Latgali. Jābrauc makšķerēt un atpūsties.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Jau rakstījām, ka Parīzes Olimpiskajās spēlēs Latviju pārstāvēja 29 sportisti 14 sporta veidos: 3x3 basketbolā, BMX superkrosā un frīstailā, daiļlēkšanā, jāšanas sportā, kalnu riteņbraukšanā, ložu šaušanā, modernajā pieccīņā, peldēšanā, pludmales volejbolā, svarcelšanā, šosejas riteņbraukšanā, tenisā un vieglatlētikā.

3x3 basketbolisti - Nauris Miezis, Francis Gustavs Lācis, Kārlis Pauls Lasmanis un Zigmārs Raimo Parīzes olimpiskajās spēlēs izcīnīja augsto 4. vietu.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais