Virtuvē

3.okt 2022
Pagatavojiet gardus, mīkstus un mutē kūstošus ķirbju cepumus!
30.sep 2022
Rudenim piestāv āboli un ķirbji! Slaveni šefpavāri dalās ar savām iecienītākajām rudens receptēm. Izmēģiniet, būs gardi!
26.sep 2022
Džeimijs Olivers ir viens no talantīgākajiem šefpavāriem. Viņš ir radījis daudz gardu recepšu. Šī ir viena no tām - dārzeņu sautējums franču gaumē.
25.sep 2022
Šis pavisam vienkāršais triks noderēs ikvienam ingvera cienītājam. Laika gaitā ingvers var sažūt, lai tas nenotiktu izmantojiet tālāk aprakstīto triku!
25.sep 2022
Viens no pašreiz aktuāliem vides ilgtspējas izaicinājumiem ir pārtikas atkritumu daudzums. Ik gadu Eiropā tiek izšķērdēti miljoniem tonnu ēdiena, tai pat laikā citviet pasaulē cilvēki cieš badu. Turklāt, izmetot ēdienu, mēs izniekojam dabas resursus un izejvielas, kas tiek izmantotas pārtikas ražošanai. Šo iemeslu dēļ eksperti apkopojuši četrus ikdienā vienkārši ieviešamus padomus, kas palīdzēs ikvienam ievērojami samazināt pārtikas atkritumu daudzumu.
23.sep 2022
Kapučīno un latte nav iedomājamas bez baltām piena putiņām. Ja mājās nav piena putotājs, tad par šādām kafijām var aizmirst. Tomēr mums ir ideja, kā bez piena putotāja iegūt "putiņas" ar kurām papildināt kafiju!
21.sep 2022
1983. gada 21. septembrī laikraksts "New York Times" publicēja plūmju kūkas recepti, kas ātri kļuva populāra. Tik populāra, ka lasītāji vēlākajos gados to sāka izmantot šī laikraksta redaktoru šantāžai. Šīs receptes popularitāte, iespējams, slēpjas tās pagatavošanā. Kūkai nepieciešamie produkti ir nopērkami parastos pārtikas veikalos, un arī tās cepšana neprasa nekādas īpašas konditora prasmes. Tagad, plūmju laikā, ir īstais brīdis izmēģināt šo recepti.
20.sep 2022
Burkānu džems skan visai interesanti, vai ne? Rudens ir īstais laiks, kad eksperimentēt ar dažādām jaunām garšām, jo ir pieejams plašs klāsts dažādu svaigu dārzeņu. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti un atklājiet jaunu garšu pasauli!
18.sep 2022
Ja esat īsts saldummīlis, tad šī recepte ir tieši priekš jums! Pagatavojiet gardas, dabīgas dzērveņu konfektes!
16.sep 2022
Šis ir pavisam vienkāršs triks, kā sasaldēt zaļumus ziemas krājumiem. Saldētos zaļumu/sviesta kubiciņus var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanā, piešķirot tiem īpašu garšu!
15.sep 2022
Trauku mazgāšana nav patīkams process. Bet šī pavisam vienkārša ideja palīdzēs padarīt šo procesu ātrāku. Izmēģiniet!
14.sep 2022
Vai tevi mājās nomoka lielā kabaču raža? Ir apnikušas ierastās kabaču receptes? Mums ir risinājums - kabaču čipsi!
13.sep 2022
Francija ir viena no kulinārajām mekām. "Intueat" un "Fresh Food Father" dibinātājs, šefpavārs Adrea Uzarovskis, kurš arodu apguvis Francijā un citās Eiropas valstīs, dalās ar noderīgiem trikiem, kā mājās pagatavot izcili gardu maltīti.
12.sep 2022
Pagatavojiet gardu sīpolu džemu. Tas labi saderēs gan ar dažādiem gaļas, gan zivs ēdieniem. Karamelizētais sīpolu džems ir tas, ko tev vajag!
12.sep 2022
Vai zinājāt, ka citronus var izmantot ne tikai uzturā, bet arī virtuves uzkopšanā? Izlasiet un uzziniet, kā vēl var izmantot citronus!
11.sep 2022
Brokastis ir dienas svarīgākā ēdienreize. Tāpēc katru rītu nepieciešams ieturēt brokastis. Lai steidzīgajos rītos nepaliktu ar tukšu vēderu, apkopojām dažas pavisam vienkāršas brokastu idejas!
9.sep 2022
Veikalā pieejams plašs klāsts ar dažādiem garšvielu maisījumiem, kuri ir paredzēti uzkodu, salātu mērcīšu pagatavošanai. Nepērciet veikalā, bet pagatavojiet pats!
8.sep 2022
Vai esat kādreiz ēdis tomātu ievārījumu? Ja neesat, tad laiks ir to pašam pagatavot un nobaudīt.
7.sep 2022
Vai zinājāt, ka arī burkānus var marinēt? Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti un aukstajos ziemas mēnešos mielojaties ar kraukšķīgiem burkāniem!
5.sep 2022
Šis triks noderēs ikvienam, kuram garšo granātāboli. Iegūstiet mājās svaigi spiestu granātābolu sulu, neizmantojot sulu spiedi.
31.aug 2022
Neparasta recepte garda deserta pagatavošanai! Vai esat kādreiz cepis ābolu pīrāgu pannā? Izmēģiniet!
30.aug 2022
Sācies ražas novākšanas laiks. Tomāti katru dienu arvien vairāk gatavojas, reizēm to ir tik daudz, ka nespējam tos visus apēst. Lai tomāti neaizietu bojā, izmēģiniet šīs divas tomātu uzglabāšanas metodes.