Iesakām! Kabaču saldējuma recepte

© unsplash.com

Kabačus var izmantot ne tikai dažādu saldo kēksu, brauniju un pankūku pagatavošanā, bet arī saldējumā! Pagatavo kabaču saldējumu, lai karstajās vasaras dienās ēstu gardu saldo un vienlaicīgi atvēsinātos!

Nepieciešams:

  • neliels kabacis;

  • 1/2 gl nesaldināts vaniļas vai mandeļu piens;

  • 1/4 gl kakao pulveris;
  • 3 ēdamk. kļavu sīrups;
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1/4 tējk. sāls.

Pagatavošana:

  1. Sasmalciniet jeb sagrieziet mazos gabaliņos kabaci.
  2. Izklājiet sagriezto kabaci uz paplātes un lieciet to saldētavā.
  3. Atstājiet kabaci saldētavā uz divām stundām.
  4. Pēc divām stundām sasalušos kabača gabaliņus lieciet blenderī. Klāt pievienojiet vaniļas vai mandeļu pienu, kakao pulveri, kļavu sīrupu, vaniļu un sāli.
  5. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  6. Lejiet masu traukā un lieciet trauku saldētavā.
  7. Pagaidiet līdz saldējuma masa sasalst un baudiet!



Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais