Kabačus var izmantot ne tikai dažādu saldo kēksu, brauniju un pankūku pagatavošanā, bet arī saldējumā! Pagatavo kabaču saldējumu, lai karstajās vasaras dienās ēstu gardu saldo un vienlaicīgi atvēsinātos!
Nepieciešams:
Pagatavošana:
- Sasmalciniet jeb sagrieziet mazos gabaliņos kabaci.
- Izklājiet sagriezto kabaci uz paplātes un lieciet to saldētavā.
- Atstājiet kabaci saldētavā uz divām stundām.
- Pēc divām stundām sasalušos kabača gabaliņus lieciet blenderī. Klāt pievienojiet vaniļas vai mandeļu pienu, kakao pulveri, kļavu sīrupu, vaniļu un sāli.
- Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
- Lejiet masu traukā un lieciet trauku saldētavā.
- Pagaidiet līdz saldējuma masa sasalst un baudiet!
Avots