Iesakām! Kabaču saldējuma recepte

© unsplash.com

Kabačus var izmantot ne tikai dažādu saldo kēksu, brauniju un pankūku pagatavošanā, bet arī saldējumā! Pagatavo kabaču saldējumu, lai karstajās vasaras dienās ēstu gardu saldo un vienlaicīgi atvēsinātos!

Nepieciešams:

  • neliels kabacis;

  • 1/2 gl nesaldināts vaniļas vai mandeļu piens;

  • 1/4 gl kakao pulveris;
  • 3 ēdamk. kļavu sīrups;
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1/4 tējk. sāls.

Pagatavošana:

  1. Sasmalciniet jeb sagrieziet mazos gabaliņos kabaci.
  2. Izklājiet sagriezto kabaci uz paplātes un lieciet to saldētavā.
  3. Atstājiet kabaci saldētavā uz divām stundām.
  4. Pēc divām stundām sasalušos kabača gabaliņus lieciet blenderī. Klāt pievienojiet vaniļas vai mandeļu pienu, kakao pulveri, kļavu sīrupu, vaniļu un sāli.
  5. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  6. Lejiet masu traukā un lieciet trauku saldētavā.
  7. Pagaidiet līdz saldējuma masa sasalst un baudiet!



Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais