Recepte

Vakar, 20:00
Šī tēja saturēs daudz antioksidantu un C vitamīna, kas palīdzēs stiprināt imunitāti drēgnajā rudenī, kad tik viegli ir saaukstēties!
20.okt
Šī būs sātīga un garda zupa no ķirbja un šķeltajiem zirņiem vēsajiem rudens vakariem!
14.okt
Šādus biešu salātus jūs, iespējams, nebūsiet ēduši!
13.okt
Improvizācijas teātris DIVAS jeb Anete Bendika un Elīna Geida kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo miso zupu ar nūdelēm.
11.okt
Rudens ir jaunu zināšanu, eksperimentu un pieredzes laiks. To zina arī raidījuma “Ralfs gatavo” vadītāji Ralfs un Martins Baltskari. Viņi kopā ar šefpavāru Normundu Baranovski gatavo īstenu kārumnieku sapni – brauniju.
4.okt
Šī būs bagātīga, sātīga un nenoliedzami garšīga pupiņu zupa!
2.okt
Vienkārši pagatavojama kartupeļu un puravu zupa, kuru baudīt vēsajos rudens vakaros!
1.okt
Iepriecini sevi ar gardām, pufīgām pankūkām!
30.sep
Salātu, kurā ir daudz olbaltumvielu, pagatavošanai nepieciešams lasis, dārzeņi, pupiņas un krēmīga mērce. Šie salāti palīdzēs saglabāt sāta sajūtu un zaudēt svaru.
27.sep
Šādu omleti nekad nebūsiet baudījuši. Lai arī, iespējams, tā sākotnēji neizklausās apetelīga, tas būs lielisks ēdiens ar kuru iesākt savu brīvdienu rītu. To var pagatavot nieka 10 minūšu laikā un, pateicoties šai omeletei, pēc brokastīm vēl ilgi izjutīsiet sāta sajūtu.
25.sep
Ceptus kartupeļus ar garšaugiem, fetas sieru un mandelēm var aizstāt arī ar ziedkāpostiem. Šādi pagatavotus dārzeņus pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu zivīm, gaļai.
23.sep
Veikalos nopērkamie enerģijas dzērieni var sniegt tūlītēju mundrumu un enerģijas pieplūdumu, tomēr tie nav īpaši veselīgi. Ja jums dienas vidū ir spēku izsīkums, pagatavojiet šo dabīgo enerģijas dzērienu no piecām sastāvdaļām.
22.sep
Vai esiet kādreiz gatavojuši pīrāgu no saldā kartupeļa? Izmēģiniet šo gardo recepti!
20.sep
Ieprieciniet sevi un savu mīļos ar gardām brīvdienu brokastīm - saldajām spinātu pankūkām!
18.sep
Palutiniet sevi un savus mīļotos ar gardu bumbieru pīrāgu!
13.sep
Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!
12.sep
Vai zinājāt, ka no ābolu miziņām varat pagatavot gardu tēju? Nākamreiz ēdot ābolus, nemetiet laukā miziņas, bet izmantojiet tās gardas tējas pagatavošanā!
11.sep
Populārais amerikāņu ziņu portāls “The New York Times” piektdien savā recepšu sadaļā publicēja aukstās rozā zupas recepti, nosaucot to par poļu zupu - tomēr šis atgadījums nepalika nepamanīts lietuviešiem, kuri steidzās rakstīt komentārus, ka šis ir lietuviešu nacionālais ēdiens šaltibarščiai jeb aukstais borščs. Visbeidzot lasītāji sazinājās ar portāla redaktoru, receptes autoru un lūdza precizēt informāciju, raksta "lrytas.lt".
9.sep
Mazās, elegantās cepumu un ābolu kūciņas ir lielisks veids, kā padarīt ikdienu īpašu un iepriecināt ģimeni svētku dienā. Marcipāns un āboli veido izcilas garšas kombināciju, radot izsmalcinātu desertu, kas izpelnīsies uzmanību gan uz svētku galda, gan pusdienās ar tuvajiem.
8.sep
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.