Triks, kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus

© unsplash.com

Šobrīd, kad pilnā pilnbriedā ievācam dažādus dārza labumus, to apjoms var būt tik liels, ka nespējam tos laicīgi notiesāt vai pagatavot ziemai. Ja jūsu ledusskapī ir "aizķērušies" gurķi, kuru izskats un tekstūra ir mainījusies, bet viss vēl nav tik slikti, lai tos mestu laukā, mums ir ideja, kā tos atkal padarīt kraukšķīgus un gardus!

unsplash.com

Kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus?

Metode ir pavisam vienkārša.

Sākotnēji nomazgājiet gurķus. Pēc tam ņemiet dēlīti un nazi. Vēl jums būs vajadzīga burka un ūdens.

Sagrieziet gurķi gareniski četrās daļās. Gurķa "daiviņas" lieciet burkā.

Burkā ielejiet ūdeni. Piepildiet burku ar ūdeni tā, lai visi gurķi tiktu nosegti. Lieciet burku ar gurķiem ledusskapī.

Nākamajā dienā jūsu gurķi būs atkal kraukšķīgi un gardi!

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais