Triks, kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus

© unsplash.com

Šobrīd, kad pilnā pilnbriedā ievācam dažādus dārza labumus, to apjoms var būt tik liels, ka nespējam tos laicīgi notiesāt vai pagatavot ziemai. Ja jūsu ledusskapī ir "aizķērušies" gurķi, kuru izskats un tekstūra ir mainījusies, bet viss vēl nav tik slikti, lai tos mestu laukā, mums ir ideja, kā tos atkal padarīt kraukšķīgus un gardus!

unsplash.com

Kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus?

Metode ir pavisam vienkārša.

Sākotnēji nomazgājiet gurķus. Pēc tam ņemiet dēlīti un nazi. Vēl jums būs vajadzīga burka un ūdens.

Sagrieziet gurķi gareniski četrās daļās. Gurķa "daiviņas" lieciet burkā.

Burkā ielejiet ūdeni. Piepildiet burku ar ūdeni tā, lai visi gurķi tiktu nosegti. Lieciet burku ar gurķiem ledusskapī.

Nākamajā dienā jūsu gurķi būs atkal kraukšķīgi un gardi!

Avots

Virtuvē

Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.

Svarīgākais