Triks, kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus

© unsplash.com

Šobrīd, kad pilnā pilnbriedā ievācam dažādus dārza labumus, to apjoms var būt tik liels, ka nespējam tos laicīgi notiesāt vai pagatavot ziemai. Ja jūsu ledusskapī ir "aizķērušies" gurķi, kuru izskats un tekstūra ir mainījusies, bet viss vēl nav tik slikti, lai tos mestu laukā, mums ir ideja, kā tos atkal padarīt kraukšķīgus un gardus!

unsplash.com

Kā savītušus gurķus atkal padarīt kraukšķīgus?

Metode ir pavisam vienkārša.

Sākotnēji nomazgājiet gurķus. Pēc tam ņemiet dēlīti un nazi. Vēl jums būs vajadzīga burka un ūdens.

Sagrieziet gurķi gareniski četrās daļās. Gurķa "daiviņas" lieciet burkā.

Burkā ielejiet ūdeni. Piepildiet burku ar ūdeni tā, lai visi gurķi tiktu nosegti. Lieciet burku ar gurķiem ledusskapī.

Nākamajā dienā jūsu gurķi būs atkal kraukšķīgi un gardi!

Avots

Virtuvē

Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!

Svarīgākais