Parūpējieties par drošību virtuvē un izveidojiet nažu turētāju! Šis ir pavisam vienkāršs veids, kā neieguldot lielus līdzekļus, izveidot praktisku nažu turētāju.
Kūku, smalkmaizīšu vai citu miltu izstrādājumu dekorešānā liels palīgs ir konditorejas maisiņš. Ja jums tāda nav, bet ir nepieciešamība tādu iegādāties, mums ir ideja, kā šādu konditorejas maisiņu izveidot pašam!
Karstas pannas un katlus nav ieteicams novietot uz virtuves virsmām. Tā jūs virsmas varat sabojāt. Mums ir ideja, kā risināt šo problēmu! Izveidojiet karstumizturīgu paliktni no koka knaģiem!
Mājās cepot biskvītus, reizēm tos nepieciešams pāgriezt divās daļās. Lai no viena biskvīta sanāktu divi. Šis var būt sarežģīts process, jo ne vienmēr izdodas biskvītu pārgriezt perfekti uz pusēm. Piedāvājam jums triku, kā to paveikt ātri un precīzi!
Šis pavisam vienkāršais triks noderēs ikvienam ingvera cienītājam. Laika gaitā ingvers var sažūt, lai tas nenotiktu izmantojiet tālāk aprakstīto triku!
Viens no pašreiz aktuāliem vides ilgtspējas izaicinājumiem ir pārtikas atkritumu daudzums. Ik gadu Eiropā tiek izšķērdēti miljoniem tonnu ēdiena, tai pat laikā citviet pasaulē cilvēki cieš badu. Turklāt, izmetot ēdienu, mēs izniekojam dabas resursus un izejvielas, kas tiek izmantotas pārtikas ražošanai. Šo iemeslu dēļ eksperti apkopojuši četrus ikdienā vienkārši ieviešamus padomus, kas palīdzēs ikvienam ievērojami samazināt pārtikas atkritumu daudzumu.
Kapučīno un latte nav iedomājamas bez baltām piena putiņām. Ja mājās nav piena putotājs, tad par šādām kafijām var aizmirst. Tomēr mums ir ideja, kā bez piena putotāja iegūt "putiņas" ar kurām papildināt kafiju!
1983. gada 21. septembrī laikraksts "New York Times" publicēja plūmju kūkas recepti, kas ātri kļuva populāra. Tik populāra, ka lasītāji vēlākajos gados to sāka izmantot šī laikraksta redaktoru šantāžai. Šīs receptes popularitāte, iespējams, slēpjas tās pagatavošanā. Kūkai nepieciešamie produkti ir nopērkami parastos pārtikas veikalos, un arī tās cepšana neprasa nekādas īpašas konditora prasmes. Tagad, plūmju laikā, ir īstais brīdis izmēģināt šo recepti.
Burkānu džems skan visai interesanti, vai ne? Rudens ir īstais laiks, kad eksperimentēt ar dažādām jaunām garšām, jo ir pieejams plašs klāsts dažādu svaigu dārzeņu. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti un atklājiet jaunu garšu pasauli!
Šis ir pavisam vienkāršs triks, kā sasaldēt zaļumus ziemas krājumiem. Saldētos zaļumu/sviesta kubiciņus var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanā, piešķirot tiem īpašu garšu!
Francija ir viena no kulinārajām mekām. "Intueat" un "Fresh Food Father" dibinātājs, šefpavārs Adrea Uzarovskis, kurš arodu apguvis Francijā un citās Eiropas valstīs, dalās ar noderīgiem trikiem, kā mājās pagatavot izcili gardu maltīti.
Brokastis ir dienas svarīgākā ēdienreize. Tāpēc katru rītu nepieciešams ieturēt brokastis. Lai steidzīgajos rītos nepaliktu ar tukšu vēderu, apkopojām dažas pavisam vienkāršas brokastu idejas!
Veikalā pieejams plašs klāsts ar dažādiem garšvielu maisījumiem, kuri ir paredzēti uzkodu, salātu mērcīšu pagatavošanai. Nepērciet veikalā, bet pagatavojiet pats!