Triks, kā ātri un vienkārši izkausēt šokolādi

© pexels.com

Šis triks noderēs ikvienai mājsaimniecei gatavojot dažādus saldos ēdienus!

Vajadzēs:

  • 3 koka irbulīšus;
  • šķēres;
  • 3 plastmasas savilcējus.

Process:

1. Izveidojiet no koka irbulīšiem trīsstūra formu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Koka irbulīšus sastipriniet kopā ar savilcējiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ar šķērēm nogrieziet nost liekās savilcēju daļas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ielejiet katlā ūdeni. Virsū katlam uzlieciet izveidoto trīsstūri un tam pa virsu bļodiņu, kurā iekšā ielieciet šokolādi. Ūdenim vāroties, tā tvaiki izkausēs šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Šefpavārs Uģis Veits radījis recepti drosmīgākajiem gardēžiem. Neceptā cepumu siera kūka ar ķiršiem un mājās gatavotiem želejas tārpiem – košs un rotaļīgs deserts Halovīnu noskaņās. Tārpu kūka ne tikai izskatās iespaidīgi, bet arī piedāvā garšām bagātu kombināciju, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus.

Svarīgākais