Triks, kā ātri un vienkārši izkausēt šokolādi

© pexels.com

Šis triks noderēs ikvienai mājsaimniecei gatavojot dažādus saldos ēdienus!

Vajadzēs:

  • 3 koka irbulīšus;
  • šķēres;
  • 3 plastmasas savilcējus.

Process:

1. Izveidojiet no koka irbulīšiem trīsstūra formu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Koka irbulīšus sastipriniet kopā ar savilcējiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ar šķērēm nogrieziet nost liekās savilcēju daļas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ielejiet katlā ūdeni. Virsū katlam uzlieciet izveidoto trīsstūri un tam pa virsu bļodiņu, kurā iekšā ielieciet šokolādi. Ūdenim vāroties, tā tvaiki izkausēs šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Kad Jāņi ir aiz muguras, bet ledusskapī vēl smaida liels ritulis Jāņu siera, rodas jautājums - ko ar to iesākt? Tradicionālais siers ar ķimenēm ir garšīgs arī pēc svētkiem, bet tas ātri var apnikt. Par laimi, šim sieram piemīt neticami plašas iespējas – to var izmantot gan brokastīs, gan vakariņās, gan pat desertos (jā, nopietni!). Turklāt tas palīdz samazināt pārtikas izšķērdēšanu, vienlaikus ļaujot izbaudīt vēl vienu šķipsniņu svētku noskaņas, kopā ar “AllRecipes.com”.

Svarīgākais