Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka recepti, saskaņā ar kuru ēdiena gatavošana neazņems vairāk nekā 10 minūtes.
“Mājās gatavots ēdiens, nenoliedzami, ir garšīgāks, taču ikdienas darbu steigā bieži vien tam nepietiek laika. Tādēļ ir vērts meklēt risinājumus, kas apvieno gan ērtību, gan kvalitāti un izdevīgumu. Es aicinu izmēģināt pagatavot šo recepti, jo tas aizņems ne vairāk kā 10 minūtes, turklāt īpaši nozīmīgi, ka receptes pagatavošanā var izmantot dažādas zivis - gan paliju, gan foreli, gan lasi. Savukārt, no citām zivs daļām, kā galvas, astes un asaku daļas var pagatavot zivs buljonu. No buljona pēc tam var izvārīt zupu vai to sasaldēt un atlikt citai reizei, kad ir nepieciešams ātri pagatavot gardu maltīti,” stāsta “Maxima Latvija” garšu vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.