Recepte: itāļu aukstā tomātu zupa

© unsplash.com

Kad aiz loga valda pamatīga svelme, laiks gatavot aukstās zupas. Izmēģiniet itāļu aukstās tomātu zupas recepti!

Nepieciešams:

  • 500 - 700 ml tomātu sulas;
  • 2 lieli tomāti;
  • 1 garais gurķis;
  • 1/2 dzeltenās paprikas;
  • 2 ķiploku daiviņas;
  • 2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu;
  • 2 ēdamk. citronu sulas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas;
  • 1 tējk. sāls;
  • šķipsniņa melno piparu;
  • tabasko mērce (pēc garšas).

Pagatavošana:

  1. Sasmalciniet tomātus, gurķi, papriku.
  2. Sīki sakapājiet ķiploku daiviņas.
  3. Sajauciet lielā bļodā kopā dārzeņus, ķiploku pētersīļus, eļļu, sāli un piparus.
  4. Pievienojiet visām sastāvdaļām klāt tomātu sulu.
  5. Pēc garšas pievienojiet tabasko mērci un citronu sulu.
  6. Pirms zupas pasniegšanas atdzesējiet to vismaz 30 minūtes ledusskapī.

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais