Vasara ir īstais laiks, kad mieloties ar gardiem augļiem un šokolādi. Tieši tāpēc jums noderēs šis pavisam vienkāršais triks, kā izveidot savu šokolādes "fondī".
Šis triks noderēs ikvienam, kuram jāuzņem pie sevis ciemiņi, bet laika, lai sagatavotos, nav daudz! Šis, iespējams, ir ātrākais veids, kā sagatavot gardas uzkodas!
Uzglabājot ēdienu plastmasas trauciņos, reizēm tie arī pēc kārtīgas izmazgāšanas var nepatīkami ost! Lai atbrīvotos no šī aromāta, varat izmantot šo vienkāršo triku!
Līdzīgi kā dziesmā un dejā, arī maltītē, kas ar mīlestību gatavota, ir spēks, – par to ir pārliecināts "Rimi Gardēdis" un šefpavārs Normunds Baranovskis. Tāpēc viņš, svinot XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkus, kas šogad tiek aizvadīti 150 gadu jubilejas zīmē, uz savu virtuvi ciemos aicināja Dziesmu svētku virsdiriģentu Intu Teterovski, lai kopā radītu spēcinošu un ātri pagatavojamu maltīti – foreles burgeru un ogu desertu.
Latvijā zemeņu laiks ir salīdzinoši īss un tajā brīdī cenšamies no sirds "nolietot" visu dārzā izaugušo. Atgādinājumam, ka zemenes var ēst ne tikai svaigas vai sasaldēt ziemai, VCA uztura speciālistes Anitas Baumanes salātu recepte, kas pārsteigs draugus vasaras ballītē! Bonusā - kaloriju aprēķins, kas nav mazsvarīgi veselīga svara kontrolei un uzturvielu izklāsts.
Vai jūnijā un svētkos maz iespējams debešķīgāks salikums kā zemenes ar šokolādi? "Barbora" iesaka gardu kūku, kurā starp šokolādes kārtām liekamas svaigas un sulīgas zemenes.
Šī recepte ir lieliska savā vienkāršībā - pareizie produkti pareizajā kombinācijā un garšas kārpiņas gavilēs, taču pagatavošana daudz laika neaizņems. Recepti iesaka "Barbora".
Daudziem no mums Līgo svētku svinēšana asociējas ar gaļas šašliku, sieru un pīrādziņiem, tomēr mūsdienu bagātīgajā garšu un iespēju pasaulē var rast arī dažādas alternatīvas, pārsteidzot līgotājus, piemēram, ar vegāniskām uzkodām, salātiem utt. Receptes iesaka "Rimi Gardēdis" un pavārs Edgars Sanders.
Šie snikerīši gan garšo, gan izskatās teicami! Būtiski tas, ka arī to gatavošana nav sarežģīta vai laikietilpīga. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Pārsteidziet savu ciemiņu garšas kārpiņas Līgo svētkos ar augu valsts šašliku jeb sojšliku. Ko ņemt vērā un kā pagatavot sojšliku – padomos dalās “Maxima Latvija”.
Vai zinājāt, ka Reičelas loma seriālā “Draugi” Anistonei nenāca viegli? Lai iegūtu lomu, viņai vajadzēja zaudēt ārkārtīgi daudz kilogramu, kas aktriesi izdevās, pateicoties šiem salātiem - ar recepti padalījās limon.postimees.ee.
Šie batoniņi ir īsti piemēroti, lai pēc garās ziemas organismā atjaunotu enerģiju. Sastāvdaļas ir spēcinošas, turklāt batoniņiem netiek pievienots cukurs. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Reizēm gadās tā, ka nekādi nevaram tikt pie burciņā iekšā esošā satura, jo tā ir pārlieku cieši noslēgta. Vāciņš nemaz nepadodas! Šādos brīžos ņemam talkā dažādas metodes, visbiežāk šādās situācijās cieš burkas vāks un tas vairs nav otrreiz izmantojams. Pielietojot šo triku, tā neatgadīsies!
Ko jūs darāt ar papīru, kurā ietīts sviests, pēc tā izlietošanas? Noteikti, ka metat laukā! Izrādās, ka tam var rast praktisku pielietojumu jeb to var izmantot kulinārijā!
Pagatavot konfektes mājas apstākļos nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist. Turklāt tās garšos un izskatīsies lieliski! Konfekšu recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.