RECEPTE: šašliks vīna marinādē

© unsplash.com

Izmēģini pavisam jaunu šašlika marinādes recepti! Marinē šašliku vīnā!

Vajadzēs:

  • 500 g jēra vai liellopa gaļas;
  • 1 sīpolu;
  • 5 ēdamk. sarkanvīna etiķa;
  • 5 ēdamk. sausa sarkanvīna;
  • 3 ķiploka daiviņas;
  • ½ tējk. malta koriandra;
  • ¼ tējk. sasmalcinātu sarkano piparu;
  • ½ tējk. sasmalcinātu pētersīļu;
  • ½ tējk. sāls;
  • ½ tējk. maltu melno piparu;
  • 80 ml augu eļļas.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet gaļu aptuveni 5 cm lielos gabalos.

2. Sasmalciniet sīpolu un ķiplokus.

3. Sajauciet visas sastāvdaļas kopā stikla traukā.

4. Pārklājiet trauku, piemēram, ar pārtikas plēvi un ievietojiet to ledusskapī.

5. Atstājiet gaļu marinēties ledusskapī uz 24 stundām.

6. Nākamajā dienā nosusiniet gaļu ar papīra dvieli.

7. Uzveriet gaļu uz iesmiņiem un cepiet.


Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais