8 soļi sejas ādas kopšanai, iedvesmojoties no Korejas

© pexels.com

Korejietes lepojas ar skaistu un veselīgu sejas ādu. Lai tādu iegūtu, nepieciešams piestrādāt. Viņas ir izstrādājušas savu sejas ādas kopšanas sistēmu ar astoņiem soļiem, kurus ievērojot, tiek garantēta skaista, gluda, starojoša un veselīga sejas āda!

unsplash.com

1. solis: Lietojiet sejas tīrīšanas līdzekli uz eļļas bāzes

Šajā solī, pateicoties sejas tīrīšanas līdzeklim, tiek noņemti netīrumi, kosmētika un liekais sebums no sejas ādas. Tas tiek darīt, lai attīrītu poras, jo aizsprostotas poras var izraisīt ādas problēmas.

pexels.com

2. solis: Atkārtota sejas tīrīšana

Otrajā solī jāturpina attīrīt sejas ādu. Nepieciešams sejas tīrīšanas līdzeklis uz ūdens bāzes. Tādējādi seja pēc šiem diviem soļiem būs tiešām tīra un samazināsies risks, ka iegūsiet dažādas ādas problēmas, piemēram, pumpas.

pexels.com

3. solis: Sejas pīlings

Šo soli nepieciešams veikt vien reizi nedēļā. Regulāri, reizi nedēļā, veicot pīlingu, jūsu āda būs veselīgāka, jo atbrīvosieties no atmirušajām ādas šūnām.

unsplash.com

4. solis: Toniks

Ceturtajā solī atliek seju notīrīt ar toniku. Toniks palīdz atjaunot ādas dabisko pH līmeni, mitrina un uzlabot citu produktu uzsūkšanās spējas ādā.

unsplash.com

5. solis: Serums

Serumi ir viegli, koncentrēti ādas kopšanas līdzekļi, kas var palīdzēt cīņā ar specifiskām ādas problēmām, mitrināt sausu ādu u.tml. Tie var saturēt tādas labās aktīvās sastāvdaļas, kā, piemēram, aminoskābes, antioksidantus un B vitamīnu.

pexels.com

6. solis: Lokšņu sejas maska

Visbiežāk mēs sejas maskas liekam reizi vai divas reizes nedēļā. Korejietēm ir pavisam citas domas. Viņas ikvakaru izmanto lokšņu sejas maskas, lai pabarotu un mitrinātu ādu. Šādu sejas masku izmantošana palīdz sejas ādas dziļākajos slāņos "nogādāt" svarīgās vielas un vitamīnus.

pexels.com

7. solis: Acu krēms

Korejiešu ādas kopšanas rutīna vienmēr ietver acu krēmu izmantošanu, jo jutīgajai ādai ap acīm ir nepieciešama īpaša aprūpe. Acu krēmi ir paredzēti tam, lai palīdzētu novērst pietūkumu, tumšos lokus un smalkās grumbiņas.

pexels.com

8. solis: Saules aizsargkrēms

Korejiešu prāt, viens no labākajiem veidiem, kā rūpēties par savu ādu, lai tā būtu veselīga, starojoša un jauneklīga, ir regulāri, dodoties ārpus mājas, uzklāt saules aizsargkrēmu.

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Dzīvo gudri!

Mēdz teikt, ka sievietes ir no Venēras, bet vīrieši no Marsa. Lai arī daudzās lietās mēs esam līdzīgi, ir atsevišķas pazīmes un situācijas, kurās rīkojamies pavisam atšķirīgi. Šoreiz apkopojām astoņas būtiskākās atšķirības starp vīriešiem un sievietēm!

Svarīgākais