Garda un atsvaidzinoša melleņu un citrona sorberta recepte

© unsplash.com

Šajās karstajās vasaras dienās palutini sevi ar vēsu, gardu un atsvaidzinošu sorbertu! To pagatavot ir neticami viegli!

Nepieciešams:

  • 1 citrons;
  • 350 g cukura;
  • 1 kg mellenes (svaigas vai saldētas).

Pagatavošana:

1. Nomazgājiet citronu.

2. Nogrieziet nost citrona galus.

3. Pārgrieziet citronu uz pusēm, izņemiet sēklas, ja tādas ir. Sagrieziet citronu nelielos gabaliņos.

4. Lieciet virtuves kombainā citronu un cukuru. Jums jāiegūst viendabīga masa.

5. Lieciet citrona biezeni bļodā.

6. Virtuves kombainā lieciet mellenes. Tieši tāpat kā ar citronu, jums nepieciešams iegūt viendabīgu masu.

7. Pēc tam bļodā sajauciet kopā citrona un melleņu masu.

8. Pašās beigās lieciet citronu - melleņu masu trauciņā un ievietojiet trauciņu saldētavā. Kad masa ir sasalusi, sorberts ir gatavs ēšanai!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais