Cepeškrāsnī cepti kraukšķīgi kartupeļi ir ļoti gardi. Reizēm diemžēl neizdodas tik veiksmīgi iegūt kraukšķīgumu. Izrādās, ka ir nepieciešams kartupeļiem pievienot klāt divas sastāvdaļas, lai vienmēr garantētu, ka tie izdosies apetelīgi un kraukšķīgi.
Ēdienu blogere Marsija atklāj savu noslēpumu, kā viņai vienmēr izdodas pagatavot zeltaini brūnus un kraukšķīgus kartupelīšus.
Viņa norāda, lai kartupeļi būtu vienmēr kraukšķīgi, tiem jāpvieno klāt divas sastāvdaļas. Tomēr sākotnēji ir jāizvēlās pareizie kartupeļi jeb pareizā to šķirne.
Ēdienu blogere izceļ, ka nepieciešams izmantot miltainus kartupeļus, piemēram, "Laura", "Vineta".
Pēc tam, lai, cepjot iegūtu kraukšķīgus kartupeļus, tie sākumā ir jāvāra. Ēdienu blogere norāda, ka kartupeļi ir jāvāra sārmainā ūdenī. Ūdenim nepieciešams pievienot klāt cepamo sodu.
Kad kartupeļi ir teju mīksti, nolejiet nost ūdeni un tos apviļājiet pīles taukos vai gī sviestā. Tauki vai sviests neļaus kartupeļiem cepeškrāsnī apdegt un piešķirs gardo kraukšķīgumu. Cepiet kartupeļus cepeškrāsnī tik ilgi, līdz tie kļuvuši zeltaini brūni.