"Kāruma" kūka bez cepšanas

© Ekrānuzņēmums

"Kāruma" sieriņus iespējams pārvērst gardā kūkā. Pat cept nevajadzēs!

Sastāvdaļas

  • 10 biezpiena sieriņi "Kārums"
  • 2 paciņas cepumu "Selga"
  • 150 g piena
  • 15g želatīna

Pagatavošana

Biezpiena sieriņiem atdala šokolādes maliņas. Biezpiena masu samaisa.

Želatīnu iemērc aukstā ūdenī. Katliņā uzkarsē pienu.

Kad piens uzkarsis, to noņem no uguns un iemaisa tajā uzbriedušo želatīnu. Pienu atdzesē (līdz siltai konsistencei) un to iemaisa biezpiena masā.

Kūkas formā ar noņemamām malām kārto kūku: cepumu kārta, biezpiena kārta (izmantijot aptuveni 1/3 daļu no masas). Tad no biezpiena sieriņiem atdalītā šokolādes kārtu uzsmērē uz cepumiem un uzliek uz kūkas, tad atkal biezpiena kārta, cepumu kārta. Kūku noslēdz ar biezpiena kārta.

Kūku ieliek ledusskapī sastingt. Rotā ar sezonas ogām vai riekstiem.

Virtuvē

Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.

Svarīgākais