RECEPTE, kā pagatavot izcilu laša tartaru

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Laša tartars ir ideāla, vienkārši pagatavojama uzkoda ar svaigu garšu.

Sastāvdaļas

  • 250 g lasis
  • 1 gab. gurķis
  • 0.5 gab. cukīni
  • 2 ēd.k. dilles
  • 2 tējk. kaperi
  • 1 ēd.k. majonēze
  • 1 gab. citrons
  • ūdenskreses asni
  • Santa Maria Tellicherry melnie pipari

Pagatavošana

  1. Lasi un gurķi sagriež plānās šķēlēs, cukīni - plānās ripās.
  2. Smalki sakapā dilles un kaperus.
  3. Uz šķīvja kārto laša un gurķa šķēles un cukīni ripiņas.
  4. Vietām pārlej majonēzi un izrotā ar dillēm, ūdenskresēm un kaperiem.
  5. Pārkaisa ar svaigi maltiem Santa Maria Tellicherry pipariem.
  6. Pasniedz ar citrona daiviņu.

Virtuvē

Kad Jāņi ir aiz muguras, bet ledusskapī vēl smaida liels ritulis Jāņu siera, rodas jautājums - ko ar to iesākt? Tradicionālais siers ar ķimenēm ir garšīgs arī pēc svētkiem, bet tas ātri var apnikt. Par laimi, šim sieram piemīt neticami plašas iespējas – to var izmantot gan brokastīs, gan vakariņās, gan pat desertos (jā, nopietni!). Turklāt tas palīdz samazināt pārtikas izšķērdēšanu, vienlaikus ļaujot izbaudīt vēl vienu šķipsniņu svētku noskaņas, kopā ar “AllRecipes.com”.

Svarīgākais