Izmēģini! Grieķu tomātu pankūkas

© unsplash.com

Laikā, kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šoreiz iesakām pagatavot grieķu tomātu pankūkas!

Nepieciešams:

  • 5 tomāti;
  • 2 loki;
  • 1 ola;
  • 100 līdz 120 g miltu;
  • sāls, pipari pēc garšas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas.

Pagatavošana

  1. Pārgrieziet tomātus uz pusēm.
  2. Ņemiet rīvi un sarīvējiet tomātus.
  3. Pēc tam sarīvētos tomātus lieciet caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
  4. Pa to laiku smalki sagrieziet lokus.
  5. Sajauciet kopā tomātus ar lokiem.
  6. Sakuliet vienu olu.
  7. Sakulto olu lejiet miltos un visu kārtīgi samaisiet. Pievienojiet klāt garšvielas un tomātus. Visu samaisiet.
  8. Pannā lejiet eļļu, uzkarsējiet pannu.
  9. Cepiet tomātu pankūkas gluži tāpat kā saldās pankūkas.

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais