Izmēģini! Grieķu tomātu pankūkas

© unsplash.com

Laikā, kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šoreiz iesakām pagatavot grieķu tomātu pankūkas!

Nepieciešams:

  • 5 tomāti;
  • 2 loki;
  • 1 ola;
  • 100 līdz 120 g miltu;
  • sāls, pipari pēc garšas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas.

Pagatavošana

  1. Pārgrieziet tomātus uz pusēm.
  2. Ņemiet rīvi un sarīvējiet tomātus.
  3. Pēc tam sarīvētos tomātus lieciet caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
  4. Pa to laiku smalki sagrieziet lokus.
  5. Sajauciet kopā tomātus ar lokiem.
  6. Sakuliet vienu olu.
  7. Sakulto olu lejiet miltos un visu kārtīgi samaisiet. Pievienojiet klāt garšvielas un tomātus. Visu samaisiet.
  8. Pannā lejiet eļļu, uzkarsējiet pannu.
  9. Cepiet tomātu pankūkas gluži tāpat kā saldās pankūkas.

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais