Izmēģini! Grieķu tomātu pankūkas

© unsplash.com

Laikā, kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šoreiz iesakām pagatavot grieķu tomātu pankūkas!

Nepieciešams:

  • 5 tomāti;
  • 2 loki;
  • 1 ola;
  • 100 līdz 120 g miltu;
  • sāls, pipari pēc garšas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas.

Pagatavošana

  1. Pārgrieziet tomātus uz pusēm.
  2. Ņemiet rīvi un sarīvējiet tomātus.
  3. Pēc tam sarīvētos tomātus lieciet caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
  4. Pa to laiku smalki sagrieziet lokus.
  5. Sajauciet kopā tomātus ar lokiem.
  6. Sakuliet vienu olu.
  7. Sakulto olu lejiet miltos un visu kārtīgi samaisiet. Pievienojiet klāt garšvielas un tomātus. Visu samaisiet.
  8. Pannā lejiet eļļu, uzkarsējiet pannu.
  9. Cepiet tomātu pankūkas gluži tāpat kā saldās pankūkas.

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais