Izmēģini! Grieķu tomātu pankūkas

© unsplash.com

Laikā, kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šoreiz iesakām pagatavot grieķu tomātu pankūkas!

Nepieciešams:

  • 5 tomāti;
  • 2 loki;
  • 1 ola;
  • 100 līdz 120 g miltu;
  • sāls, pipari pēc garšas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas.

Pagatavošana

  1. Pārgrieziet tomātus uz pusēm.
  2. Ņemiet rīvi un sarīvējiet tomātus.
  3. Pēc tam sarīvētos tomātus lieciet caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
  4. Pa to laiku smalki sagrieziet lokus.
  5. Sajauciet kopā tomātus ar lokiem.
  6. Sakuliet vienu olu.
  7. Sakulto olu lejiet miltos un visu kārtīgi samaisiet. Pievienojiet klāt garšvielas un tomātus. Visu samaisiet.
  8. Pannā lejiet eļļu, uzkarsējiet pannu.
  9. Cepiet tomātu pankūkas gluži tāpat kā saldās pankūkas.

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais