Virtuvē

26.aug 2024
Šobrīd, kad pilnā pilnbriedā ievācam dažādus dārza labumus, to apjoms var būt tik liels, ka nespējam tos laicīgi notiesāt vai pagatavot ziemai. Ja jūsu ledusskapī ir "aizķērušies" gurķi, kuru izskats un tekstūra ir mainījusies, bet viss vēl nav tik slikti, lai tos mestu laukā, mums ir ideja, kā tos atkal padarīt kraukšķīgus un gardus!
25.aug 2024
Iepriecini bērnus, pagatavojot gardu šokolādes dzērienu! Šis dzēriens sevī slēps pārsteigumu, kas patiks gan lieliem, gan maziem!
23.aug 2024
Lai mājās pagatavotu pats savu pastu, izrādās nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, vismaz ne šajā receptē! Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, tad pagatavojiet siera pastu!
23.aug 2024
Garšos pat tiem, kam negaršo baklažāni. Šis ir veids, kā tos pagatavot maigus un garšas bagātus.
22.aug 2024
Vai zinājāt, ka sēnes nav iespējams pārgatavot? Izrādās, ka tā ir! Sēnes ir viens no retajiem produktiem, kuru nav iespējams pārcept jeb vienalga, cik ilgi gatavosiet tās, tās vienmēr būs labas, ar nosacījumu, ja tās nepiededzināsiet!
20.aug 2024
Veikalos pieejami dažādi buljona kubiciņi un tos visus vieno viena lieta - tie nav veselīgi. Šādi buljona kubiciņi bieži vien satur lielu sāls daudzumu. Lai steidzīgos brīžos nevajadzētu izmantot veikalā nopērkamos buljona kubiciņus, tos varam pagatavot paši!
18.aug 2024
Brīdī, kad kārojas kaut kas salds un gards, bet negribas ilgi stāvēt pie plīts, iesakām pagatavot virtuli, kas būs gatavs nieka 90 sekundēs!
8.aug 2024
Garšos kā Itālijā.
8.aug 2024
Sēņošana kļūst arvien populārāka, aicinot dabas mīļotājus un gardēžus baudīt šī veselīgā un aizraujošā hobija priekšrocības. Jau vasarā mežos aug dažādu sugu sēnes, kas piedāvā iespēju ne tikai baudīt dabas skaistumu, tās meklējot, bet arī pagatavot daudzveidīgus un gardus ēdienus. Lai sēņošanas pieredze būtu pilnvērtīga, ir svarīgi ievērot dažus būtiskus padomus par sēņu apstrādi, uzglabāšanu un kombinēšanu. Rimi Gardēža Normunda Baranovska praktiskie ieteikumi noderēs arī veikalā iegādāto šampinjonu, šitake un citu sēņu valsts pārstāvju iekļaušanai ēdienkartē.
7.aug 2024
Laša tartars ir ideāla, vienkārši pagatavojama uzkoda ar svaigu garšu.
4.aug 2024
Kabačus var izmantot ne tikai dažādu saldo kēksu, brauniju un pankūku pagatavošanā, bet arī saldējumā! Pagatavo kabaču saldējumu, lai karstajās vasaras dienās ēstu gardu saldo un vienlaicīgi atvēsinātos!
1.aug 2024
Kas gan ir kārtīga latvieša maltīte bez dillēm! Pasākumu vadītājs, dziedātājs Roberto Meloni kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski kārtīgā itāļu garā gatavo svaigu pastu no miltiem, olām un mannas ar mērcīti labākajās latviešu tradīcijās – bagātīgi aizdarītu ar dillēm.
31.jūl 2024
Latvijas BMX riteņbraucējs Kristens Krīgers kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo pastu ar vistu saldskābajā mērcē.
29.jūl 2024
Šogad Latvijas vasara atkal padevusies karsta, tāpēc dārza gardumi, augļi un ogas liek par sevi manīt ātrāk nekā citus gadus. Karstuma un lietus viļņi veicina ātrāku augļu un dārzeņu nobriešanu, un mēs saskaramies ar situāciju, ka raža pēkšņi ir tik liela, ka jādomā par steidzīgu tās novākšanu un saglabāšanu ziemai.
28.jūl 2024
Izmēģini šo gardo siera kūkas recepti, tās pagatavošana aizņems vien 40 minūtes!
27.jūl 2024
Šis augļiem un ogām bagātais, atspirdzinošais bezalkoholiskais kokteilis būs lielisks dzēriens piknikos, grilla ballītēs un vienkārši karstajās, saules pielietajās vasaras dienās. Vēss un atsvaidzinošs dzēriens tavai vasarai!
27.jūl 2024
"Kāruma" sieriņus iespējams pārvērst gardā kūkā. Pat cept nevajadzēs!
21.jūl 2024
Šis triks noderēs ikvienai mājsaimniecei gatavojot dažādus saldos ēdienus!
20.jūl 2024
Kafijas kapsulas mēdz būt dārgas. Ja vēlaties ieekonomēt, bet tajā pat laikā baudīt karsti kūpošu kafiju, kas gatavota kafija automātā, izmēģiniet šo triku!
19.jūl 2024
Triks, kā mājas apstākļos virtuves koka dēlīti atkal padarīt kā jaunu!
19.jūl 2024
Lai pagatavotu ceptu kabaču uzkodas, nepieciešami vien kabači, milti, olas un sāls. Garšvielas - pēc katra paša gaumes.
17.jūl 2024
Piena produkti ir viena no tām produktu kategorijām, kas mēdz uzkavēties mūsu ledusskapjos ilgāk un nereti pat pazust plauktu dziļumā. Tiem ir lielāks risks ātri sabojāties, tāpēc ir noderīgi apzināt to plašo izmantošanas spektru. Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis sniedz padomus piena produktu uzglabāšanā un izmantošanā, lai produktu pārpalikumi neietu zudībā.