Virtuvē

4.dec 2023
Vien retais noteikti nezina, kas ir Grinčs. Viņš ir daudzu cilvēku iemīļots Ziemassvētku varonis. Lai iepriecinātu ne tikai sevi, bet arī bērnus, pagatavojiet gardus cepumus Grinča tematikā.
1.dec 2023
Viegli pagatavojama kūka, kas smaržo pēc Ziemassvētkiem.
30.nov 2023
Ziemām piestāv karsta zupa. Ja jums ir aptrūkušās idejas, kādu zupu pagatavot ģimenei, izmēģiniet šo vienkāršo recepti!
26.nov 2023
Ieprieciniet savus mīļotos ar gardiem un siltiem cepumiem. Ja sāksiet cepumus gatavot jau tagad, tad varēsiet tos baudīt pēc 40 minūtēm.
24.nov 2023
Pagatavojiet gardu kakao dzērienu, kas ne tikai lutinās garšu kārpiņas, bet arī patīkami sasildīs!
21.nov 2023
Mūziķe Māra Upmane-Holšteine, ciemojoties pie "Rimi Gardēža" Normunda Baranovska, gatavoja īpašu gardumu no savas bērnības – peldošās salas ar griljāžas pūderi.
19.nov 2023
Brīvdienas ir īstais brīdis, kad pārsteigt savas un viesu garšas kārpiņas ar skaistu un gardu dzērienu. Dzērienu veikalu tīkls AlkOutlet piedāvā rūgteni salda kokteiļa recepti ar gaisīgām kafijas putām.
18.nov 2023
Pagatavojiet gardu un sildošu ābolu dzērienu vēsajām rudens dienām!
17.nov 2023
Valsts svētku laikā īpaši lepojamies ar savu Latviju, tās skaistumu, sasniegumiem un tradīcijām. Modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja ciemojas pie Rimi Gardēža Normunda Baranovska, lai pagatavotu tradicionālu latviešu virtuves ēdienu – bukstiņputru, kas ir gana izdevīga svētku maltīte arī kuplai saimei. 
16.nov 2023
Šis ir īstais brīdis, kad mājās gatavot dažādus gardumus karoga krāsās. Ja vēlaties pagatavot īpašu kūku par godu 18. novembrim, iesakām sarkanā velveta kūku. Šo sarkano kūkas mīklu var pavisam viegli pagatavot mājās!
15.nov 2023
Gaidot 18. novembri, pagatavojiet svētkiem par godu gardu dzērveņu kūku!
13.nov 2023
"Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina pagatavot sātīgu un gardu ēdienu!
13.nov 2023
Jauna biroja iekārtošana ir iespēja izveidot gan mājīgu, gan profesionālu telpu, kas mudinās jūsu darbiniekus ar prieku nākt uz darbu un strādāt pēc iespējas produktīvāk.
11.nov 2023
Vai zinājāt, ka makaronus ar sieru var pagatavot mazāk nekā piecu minūšu laikā?
7.nov 2023
Tuvojoties gada vēsākajam laikam, nereti ir vēlme celt galdā ko īpaši siltu un gardu, atbilstoši sezonalitātei. Tam izcili piemērotas rudens krāšņākās ogas – ķirbji. Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ātri un viegli pagatavojamā ķirbju krēmzupas receptē, ar ko iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos.
4.nov 2023
Lifehacks.lv sociālajā medijā "TikTok" pamanīja interesantu triku. Ja sanācis rakstot kļūdīties un nepieciešams korektors, bet tāda mājās nav, lieti var noderēt zobu pasta. Šoreiz centāmies noskaidrot, vai tik tiešām ar zobu pastu varam dzēst savas kļūdas uz papīra?
27.okt 2023
Dalīts prieks ir divkāršs prieks, vēstī sena paruna. Tas noteikti ir attiecināms arī uz ēdiena gatavošanu: gatavot ģimenei vai draugiem ir daudz jaukāk nekā visus savus gastronomiskos pūliņus apēst vientulībā. To zina arī hokejists Rihards Bukarts, kurš labprāt gatavo citiem, un arī šoreiz dodas ciemos pie šefpavāra Normunda Baranovska, lai pagatavotu mammai īpašo plakanmaizi ar gaļas bumbiņām.
25.okt 2023
Iepriecini savu vēderu un garšu kārpiņas. Pagatavo gardu biešu salātus!
22.okt 2023
Rudens ir īstais brīdis, kad savā ēdienkartē pēc iespējas biežāk iekļaut bietes. Izmēģiniet šo vienkāršo vakariņu recepti. Liec galdā marinētu biešu tarti!
21.okt 2023
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.
19.okt 2023
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!
18.okt 2023
Piena produktus mēs uzglabājam ledusskapī, bet kartupeļus tumšā vietā, lai tiek ilgāk saglabātos svaigi un nesabojātos. Uzzini, kādi triki vēl palīdz paildzināt dažādu produktu mūžu.