Vien retais noteikti nezina, kas ir Grinčs. Viņš ir daudzu cilvēku iemīļots Ziemassvētku varonis. Lai iepriecinātu ne tikai sevi, bet arī bērnus, pagatavojiet gardus cepumus Grinča tematikā.
Mūziķe Māra Upmane-Holšteine, ciemojoties pie "Rimi Gardēža" Normunda Baranovska, gatavoja īpašu gardumu no savas bērnības – peldošās salas ar griljāžas pūderi.
Brīvdienas ir īstais brīdis, kad pārsteigt savas un viesu garšas kārpiņas ar skaistu un gardu dzērienu. Dzērienu veikalu tīkls AlkOutlet piedāvā rūgteni salda kokteiļa recepti ar gaisīgām kafijas putām.
Valsts svētku laikā īpaši lepojamies ar savu Latviju, tās skaistumu, sasniegumiem un tradīcijām. Modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja ciemojas pie Rimi Gardēža Normunda Baranovska, lai pagatavotu tradicionālu latviešu virtuves ēdienu – bukstiņputru, kas ir gana izdevīga svētku maltīte arī kuplai saimei.
Šis ir īstais brīdis, kad mājās gatavot dažādus gardumus karoga krāsās. Ja vēlaties pagatavot īpašu kūku par godu 18. novembrim, iesakām sarkanā velveta kūku. Šo sarkano kūkas mīklu var pavisam viegli pagatavot mājās!
Jauna biroja iekārtošana ir iespēja izveidot gan mājīgu, gan profesionālu telpu, kas mudinās jūsu darbiniekus ar prieku nākt uz darbu un strādāt pēc iespējas produktīvāk.
Tuvojoties gada vēsākajam laikam, nereti ir vēlme celt galdā ko īpaši siltu un gardu, atbilstoši sezonalitātei. Tam izcili piemērotas rudens krāšņākās ogas – ķirbji. Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ātri un viegli pagatavojamā ķirbju krēmzupas receptē, ar ko iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos.
Lifehacks.lv sociālajā medijā "TikTok" pamanīja interesantu triku. Ja sanācis rakstot kļūdīties un nepieciešams korektors, bet tāda mājās nav, lieti var noderēt zobu pasta. Šoreiz centāmies noskaidrot, vai tik tiešām ar zobu pastu varam dzēst savas kļūdas uz papīra?
Dalīts prieks ir divkāršs prieks, vēstī sena paruna. Tas noteikti ir attiecināms arī uz ēdiena gatavošanu: gatavot ģimenei vai draugiem ir daudz jaukāk nekā visus savus gastronomiskos pūliņus apēst vientulībā. To zina arī hokejists Rihards Bukarts, kurš labprāt gatavo citiem, un arī šoreiz dodas ciemos pie šefpavāra Normunda Baranovska, lai pagatavotu mammai īpašo plakanmaizi ar gaļas bumbiņām.
Rudens ir īstais brīdis, kad savā ēdienkartē pēc iespējas biežāk iekļaut bietes. Izmēģiniet šo vienkāršo vakariņu recepti. Liec galdā marinētu biešu tarti!
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!
Piena produktus mēs uzglabājam ledusskapī, bet kartupeļus tumšā vietā, lai tiek ilgāk saglabātos svaigi un nesabojātos. Uzzini, kādi triki vēl palīdz paildzināt dažādu produktu mūžu.