“Sinh Tố Bơ” - recepte no Vjetnamas, kā pagatavot avokado. Jūs to noteikti neesat mēģinājuši

© Pexels.com

Avokado daudzus piesaista tā uzturvērtības dēļ, taču dažreiz sāk apnikt to ēst uz maizītes vai salātos. Izmēģiniet neparasto recepti no Vjetnamas - tas ir neticami krēmīgs dzēriens “Sinh Tố Bơ”, raksta izdevums “Parade”.

Kas ir “Sinh Tố Bơ”?

Šis ir klasisks dzēriens, kurā blenderī tiek saputots nogatavojies avokado, iebiezinātais piens, piens un ledus.

Šāda smūtija pagatavošana ir vienkārša, taču pāris padomi palīdzēs sasniegt perfektu rezultātu.

Lai iegūtu krēmīgāko dzērienu, izmantojiet mīkstus, pilnībā nogatavojušos avokado - tie piešķirs bagātīgu garšu un vismaigāko tekstūru. Ja jums nepatīk pārāk salds, varat pielāgot iebiezinātā piena daudzumu pēc garšas.

Pexels.com

Kā pagatavot "Sinh Tố Bơ"?

Vjetnamiešu avokado smūtija pamata recepte. Jums būs nepieciešams:

blenderis

1 gatavs avokado

daži ledus gabaliņi

saldināts iebiezinātais piens

parasts piens (var aizstāt ar auzu, mandeļu vai sojas pienu)

pēc izvēles - šķipsniņa jūras sāls, lai līdzsvarotu garšu

Izņemiet avokado mīkstumu un ievietojiet to blenderī. Pievienojiet ledu, iebiezināto pienu un pienu. Ja vēlaties, pievienojiet nedaudz sāls. Blendējiet līdz gludai masai. Pasniedziet nekavējoties vai atdzesējiet ledusskapī 10-15 minūtes pirms pasniegšanas.

Svarīgākais