Virtuvē

3.mar
Pareiza siera uzglabāšana var palīdzēt saglabāt to svaigu un bez pelējuma ilgāku laiku - eksperti dalās ar padomiem kopā ar “Express.co.uk”.
25.feb
Šī divu sastāvdaļu banānu pankūku recepte ir ātra, tajā ir maz kaloriju, nav cukura un lipekļa, bet ir augsts proteīna saturu. Saskaņā ar “Express”, šī recepte ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas pazemināt holesterīna līmeni, uzturēt veselīgu cukura līmeni asinīs vai atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.
24.feb
Iepirkšanās lielos iepakojumus ir veids kā ne tikai ekonomēt laiku, sagādājot ikdienai nepieciešamos produktus ilgākam periodam, bet arī ietaupīt naudas līdzekļus – vairumā iegādāti produkti ir izdevīgāki. Pērkot lielus iepakojumus, svarīgi ir produktus arī pareizi uzglabāt, tāpēc “Maxima Latvija” dalās padomiem, kā iepirkties gudri, lai iegādātie produkti saglabātu savu kvalitāti.
21.feb
Papīra dvieļi ne tikai palīdz uzturēt kārtību virtuvē, bet arī saglabāt svaigu pārtiku ledusskapī, raksta “postimees.ee”.
19.feb
Droši vien arī jums ir gadījies nonākt situācijā, kad esat nolēmuši izmēģināt jaunu deserta recepti, un tā pieprasa brūno cukuru. Vai uzreiz jādodas uz veikalu vai varbūt to var aizstāt? Ar padomiem dalās “Southern Living”.
18.feb
Šefpavāre un recepšu autore Mērija Berija dalās ar vienkāršu, taču nepārspējamu vistas gaļas recepti, kas sola pārsteigt pat visprasīgākos ēdiena baudītājus - šis vienkāršais ēdiens ir lieliski piemērots ģimenes vakariņām, un tā pagatavošana aizņem mazāk nekā stundu, raksta “Express”.
18.feb
Lai virtuve būtu tīra un kārtīga, tā ir regulāri jāuzkopj. Noskaidrojiet, kurām vietām virtuvē ir jāpievērš īpaša uzmanība, bet bieži vien par tām piemirstam!
17.feb
Gaisīgs un salds - šis šokolādes putukrējums, pasniegts kopā ar augļiem, izmantots kūkās vai kopā ar siltām pankūkām - kļūs par jūsu iecienītāko saldo kārumu. Klasisks putukrējums ir iemīļota desertu piedeva, taču, pievienojot kakao pulveri, jūs iegūsiet bagātīgu un mazliet neparastu saldēdienu. Recepti izmēģina “SouthernLiving”.
14.feb
Šis vienkāršais Valentīna dienas kokteilis bez alkohola kļūs par lielisku svētku vakara sastāvdaļu. Pateicoties tā zemeņu un rozā noskaņai, tas lieliski iederēsies gan romantiskā vakarā, gan jautrā draudzeņu ballītē. Recepti piedāvā “mindfulmocktail.com”.
13.feb
Diēta - tie vienmēr ir ierobežojumi. Izrādās, lai palīdzētu organismam pierast pie jauna dzīvesveida un vieglāk pieturēties pie diētas, pietiek optimizēt savas virtuves interjeru! Lūk, piecas idejas jūsu virtuves interjeram, kas palīdzēs notievēt, saskaņā ar “postimees.ee”.
11.feb
Šis makaronu sacepums ar maltu liellopu gaļu, sasmalcinātu mocarellu un slepeno sastāvdaļu ir tik vienkārši pagatavojami, un atstāj daudz vietas uzlabojumiem vai izmaiņām - pagatavojiet to ar savas ģimenes iecienītajām sastāvdaļām. Ar recepti dalās “allrecipes.com”.
9.feb
Recepte vienam franču iecienītākajiem desertiem - klasiskajam “flan pâtissier” kopā ar izdevuma “My french country home magazine” kulināriem.
7.feb
Avokado ir auglis, kas ir ieguvis lielu popularitāti pēdējo gadu laikā - tas ir atrodams it visur, no brokastu grauzdiņiem līdz salātiem un gvakamoles mērcei. Tomēr kā to pareizi nogatavināt, ja veikalā iegādāts zaļš jeb negatavs auglis? Raksta “Express”.
4.feb
Zaļie salāti ir ideāls veids, kā iekļaut savā ikdienas uzturā vairāk dārzeņu - tikai ar noteikumu, ka salātu mērce ir veselīga. Kā pagatavot vienkāršu, gardu un veselīgu zaļo salātu mērci, raksta “RealSimple”.
3.feb
Dažkārt ir nepieciešams ilgs laiks, lai pagatavotu kādu recepti, taču šī “Southern Living” Mariannas Viljamsas krēmīgo Toskānas garneļu pastas recepte ir ne tikai vienkārša, bet tā arī sola, ka katrs kumoss būs “labākais, kādu jebkad būsiet baudījis”. Izmēģiniet!
1.feb
Liza Haima, reģistrēta dietoloģe un “The Well Necessities” Ņujorkā dibinātāja, atklājusi savu ģeniālo triku, kā padarīt kafiju garšīgāku, nepievienojot tai pienu vai cukuru, raksta “realsimple.com”.
31.jan
Maiks Deiviss, Londonas “The Camberwell Arms” šefpavārs un īpašnieks, stāsta, ka atklājis uz augu bāzes ražotas siera mērces “mākslu” no savas sievas Bonitas, kura ir gan vegāne, gan šefpavāre, raksta izdevums “The Guardian”.
30.jan
Karamelizēti banāni ar mandeļu skaidiņām - tas ir debešķīgi gards un neticami viegli pagatavojams deserts dzīves baudītājiem - visiem tiem, kas meklē izcilas garšas, bet nevēlas piepūlēties! Ar recepti dalās Nigel Slater no “The Guardian” komandas.
28.jan
No pastas var pagatavot daudz gardus ēdienus, taču ir svarīgi zināt arī, kā to pareizi izmantot, lai ēdiens būtu debešķīgs. Lasiet rakstu un uzziniet, kādi ir pastas veidi un ar ko to pasniegt.
26.jan
Konditore un “Liv for Cake” dibinātāja Olīvija Bogacki padalījās ar savu labāko triku, kā padarīt mājās gatavotu biskvītu vēl garšīgāku, pievienojot mīklai vienu "slepeno" sastāvdaļu, raksta “express.co.uk”.
23.jan
Kā pareizi vārīt kartupeļus? Kādā ūdenī jāliek kartupeļi - karstā vai aukstā? Tas ir ļoti svarīgi, ja vēlaties iegūt veselīgu ēdienu, nezaudējot oriģinālajā produktā esošos vitamīnus. Ar padomiem dalās izdevums “Wirtualna Polska”.
22.jan
Izrādās, ka šo uzdevumu ir pilnīgi iespējams paveikt, nenobirdinot nevienu asaru, raksta “wday”. Griezt sīpolus nav īpaši patīkami, jo daudziem šī darba veikšanas laikā asaro acis. Eksperti ir atklājuši vairākus “life hacks” jeb paņēmienus, kas palīdzēs jums sagriezt sīpolus bez raudāšanas.