Virtuvē

16:15
Šie salāti mūsmājās ienāca, pateicoties draudzenei Ieviņai. Tie ir garšīgi un sātīgi, bet gana liesi, lai apēstais nepārvērstos apaļumos
Vakar, 20:00
Šos salātus varat baudīt, kā no rīta brokastīs, tā arī kā vieglu desertu vai piedevu lielākai maltītei. Šie būs ļoti svaigi un gardi salāti, jo sastāvēs vien no svaigām sastāvdaļām!
25.nov
Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!
24.nov
Ziema ir zupu sezona. Iesakām pagatavot vienkāršu, bet gardu puravu un kartupeļu krēmzupu!
23.nov
Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 
22.nov
Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!
18.nov
Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!
17.nov
Pagatavo savai ģimenei šajos svētkos gardas brokastis - mini pankūku kūciņu valsts karoga krāsās!
16.nov
Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!
14.nov
Par godu valsts svētkiem pagatavo atbilstošus makarūnus karoga krāsā. Tie būs ne tikai gardi, bet arī ļoti skaisti. Iepriecini sevi un savus mīļos!
13.nov
Visbiežak, iedomājoties par čia sēklu pudiņu, mēs domājam par saldu uzkodu, desertu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet šīs te pašas sēklas jeb sēklu pudiņu var pagatavot arī sāļā veidā. Izmēģiniet jaunas garšas un pārsteidziet ne tikai savas, bet arī savu tuvāko cilvēku garšu kārpiņas!
10.nov
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā rīta putru vārīt nevis katlā, bet izcept krāsnī!
9.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā pagatavot kaut ko īpašu - siera "ķirbīšus"! “Ķirbīšu” gatavošana  ir lielisks process, ko izbaudīt kopā ar bērniem. Tā ir forša darbošanās kopā, turklāt bumbiņu rullēšana ar rokām un darbošanās ar diegu, piešķirot bumbiņai ķirbīšu formu, palīdz trenēt bērna sīko motoriku un ieinteresēt bērnu sāļo uzkodu gatavošanā. “Ķirbīšiem” ir laba uzturvērtība - siers ir izcils kalcija un olbaltumvielu avots.
8.nov
Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.
7.nov
Izmēģini šos viegli pagatavojamos ķirbju kēksiņus ar kanēli!
6.nov
Gards, veselīgs bezalkoholisks dzēriens no bumbiera, ķirbja un ingvera vēsajiem rudens vakariem!
5.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka gardu, veselīgu un sātīgu recepti - spageti ar ķirbju mērci! Mērces sastāvā ir ķirbja biezenis kam ir neitrāla garša, bet laba pievienotā vērtība, jo tas satur A, C, E, K, B6 vitamīnus, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi un šķīstošās šķiedrvielas. Mocarellas siers un prošuto, savukārt, ir izcils pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, bet spageti satur “lēnos” ogļhidrātus, B grupas vitamīnus un šķiedrvielas. Ja šim ēdienam klāt baudīsiet arī dārzeņu salātus, maltīte būs vēl pilnvērtīgāka.
3.nov
Tiramisu jaunās garšās!
31.okt
Halovīna vakars ir laiks, kad ļaut vaļu savām bailēm, lai visu pārējo gadu tās netraucētu, un pielabināt izsalkušos mošķus ar visādiem gardumiem. Tāpēc  kūku meistare un pavārgrāmatu autore Anna Panna kopā ar meitiņu Hannu un šefpavāru Normundu Baranovski piedāvā dažas spokainas Halovīna našķu receptes.
30.okt
Šefpavārs Uģis Veits radījis recepti drosmīgākajiem gardēžiem. Neceptā cepumu siera kūka ar ķiršiem un mājās gatavotiem želejas tārpiem – košs un rotaļīgs deserts Halovīnu noskaņās. Tārpu kūka ne tikai izskatās iespaidīgi, bet arī piedāvā garšām bagātu kombināciju, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus.
27.okt
Izmēģini jaunu krēmzupas recepti - ziedkāpostu siera zupu! No nepieciešamā sastāvdaļu daudzuma, izdosies pagatavot sešas porcijas.
24.okt
Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīnam, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī,  ir raksturīgi ne tikai interesanti un iztēles bagāti tērpi, bet arī spocīgi un gardi našķi. Lai uz svētku galdā netrūktu pārsteigumu, kulinārijas blogeri Anna Panna piedāvā izmēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem.