Dzīvojam skaisti

22.jan
Sīpolu gredzeni ir klasiska uzkoda, kas var uzlabot jebkuru maltīti un kļūt par iecienītu cienastu ballītēs vai ģimenes pasākumos. Pagatavojiet tos mājās, izmantojot mūsu vienkāršo recepti.
21.jan
Cepti āboli ar biezpienu ir ne tikai vienkāršs, bet arī neticami garšīgs ēdiens, kas būs lielisks deserts vai uzkoda jebkurā diennakts laikā. Šie aromātiskie āboli, pildīti ar maigu biezpienu un piedevām, sniegs saldu baudījumu bez liekām kalorijām.
20.jan
Ziemas vakarā gribas palikt mājās, ieslēgt iecienīto filmu un palutināt sevi ar desertu. Apelsīnu trifelēs citrusaugļu svaigums lieliski papildina tumšo šokolādi.
20.jan
Žēl, ja pēc pāris dienām tomāti, burkāni vai zaļumi sabojājas. Dažkārt nākas izmest ļoti dārgus produktus. Tomēr, ja seko ekspertu ieteikumiem, dārzeņi un augļi saglabāsies svaigi ilgu laiku.
19.jan
Šis pīrāgs ir ļoti ātri pagatavojams ar zemu kaloriju daudzumu. Tomātus var aizstāt ar olīvām un rikotu - ar vienkāršu biezpienu un arī būs garšīgi.
18.jan
Šī recepte ir veltīta pārsteidzošu mājās gatavotu makaronu "Bolognese" pagatavošanai. Tā vietā, lai izmantotu veikalā iegādāto mērci, izveidosiet bagātīgu, sarežģītu garšu, kas lieliski apvieno maigu gaļu ar garšīgiem dārzeņiem un garšaugiem.
17.jan
Labākais saldais sabiedrotais cīņā pret ziemas melanholiju ir šokolāde. Tā veicina serotonīna, hormona, kas paaugstina garastāvokli un mazina trauksmi magnija satura dēļ, ražošanu.
16.jan
Ir pierasts gatavot prosas putru ar ķirbi - tā, iespējams, ir vispazīstamākā prosa kombinācija ar dārzeņiem Bet kāpēc gan nepamēģināt ķirbi aizstāt ar kolrābjiem un pievienot košu krāsu, pievienojot karija pulveri?
15.jan
Eksperts iesaka aizstāt dažus īpaši apstrādātus pārtikas produktus ar vieglākiem alternatīviem produktiem, kas samazinās uzņemto kaloriju daudzumu un uzlabos vispārējo veselību.
14.jan
Pat iesācējs kulinārijā var tikt galā ar šo recepti - pārliecinieties paši. Musaka ir sātīgs sacepums, kas pagatavots ar baklažānu, maltās gaļas un bešamela mērces kārtām.
14.jan
Ingvers nav tikai aromātiska garšviela, kas ēdieniem piešķir raksturīgu pikantu garšu. Tas ir augs, kas gadsimtiem izmantots gan kulinārijas, gan ārstniecības nolūkos.
13.jan
Mandeļu piens ir augu izcelsmes produkts, ko iegūst, samaļot mandeles un sajaucot tās ar ūdeni. Tā ir alternatīva tradicionālajam govs pienam, un tai ir vairākas priekšrocības. Trīs iemesli, kādēļ savā uzturā iekļaut šo neikdienišķo produktu.
12.jan
Zupai visvienkāršākos dārzeņus (sīpoli, burkāni, kartupeļi) vispirms novārīja ūdenī, bet pēc tam iebiezina ar kausētu sieru. Sātīgi, lēti, ātri un, dīvainā kārtā, garšīgi.
11.jan
Šī recepte aicina pagatavot neticami gardu ķīniešu virtuves iedvesmotu ēdienu: baklažānus un kartupeļus ar kraukšķīgu garoziņu un garšīgu mērci.
11.jan
Spināti ir bagāti ar dabisko taukos šķīstošo pigmentu luteīnu, kas ir spēcīgs antioksidants. Bet ne katra to pagatavošanas metode ir noderīga. Kāds ir vienīgais pareizais veids, kā ēst spinātus, lai iegūtu maksimālu labumu?
10.jan
Pasniedziet brokastīs ceptas olas: palutiniet savus mīļos ar neparastu un garšīgu ēdienu. Starp citu, bērniem tas, visticamāk, ļoti patiks, pirmkārt, porciju formāta dēļ (mazos bieži vien biedē milzīgi ēdiena šķīvji), otrkārt, spilgtā izskata dēļ.
9.jan
Grauzdiņi ātri pagatavojas un izrādās ļoti garšīgi. Gatavojiet tos daudz - tie uzreiz pazūd no galda. Starp citu, grauzdiņš der arī brokastīs.
9.jan
Lietojot vistas kaulu buljonu katru dienu, tajā esošais kolagēns un aminoskābes var palīdzēt uzlabot ādu, īpaši tad, kad tā saskaras ar pirmajām novecošanās pazīmēm, raksta “healthdigest.com”.
8.jan
Pagatavošana prasīs ļoti maz laika. Vai vēlaties kaut ko saldu, bet nevēlaties uzņemt papildu kalorijas? Tad šī auzu pārslu cepumu recepte ir ideāli piemērota.
8.jan
Janvāris ir ziemas vidus un mēnesis, kad gaišais laiks jau palielinās, lēnām, bet pārliecinoši. Cenšamies pēc ilgākas atpūtas atgriezties darba ritmā. Tāpēc janvāra sezonas produkti ir ļoti ērti – barojoši un kalorijām bagāti.
7.jan
No atkausēšanas metodes ir atkarīga ne tikai produkta garša un tekstūra, bet arī uzturvielu daudzums, kas paliks gatavajā ēdienā. Pārtikas sasaldēšana ir ērta un praktiska. Šī pārtikas uzglabāšanas metode pagarina tā glabāšanas laiku un ļauj saglabāt maksimāli labvēlīgās īpašības.
6.jan
Ēdiens būs maigs ar spilgti krēmīgu garšu, un kraukšķīgā garoza nevienu neatstās vienaldzīgu. Šī ceptu kartupeļu versija ir ideāli piemērota kā neatkarīgs ēdiens vai kā piedeva zivīm, gaļai vai dārzeņiem. Tas ir viegli un ātri pagatavojams.