Dzīvojam skaisti

13.mai
Tiek uzskatīts, ka brokastis ir dienas vissvarīgākā ēdienreize, bet cik daudz no tā ir patiesība? Jau gadiem ilgi ir teikts, ka brokastis ir nepieciešamas visam, sākot no svara zaudēšanas līdz atmiņas un koncentrēšanās spējas uzlabošanai.
13.mai
Ja pagatavotu omleti no brūnām olām, vai tās garša atšķirtos, ja to gatavotu no baltām, olām un vai tai būtu cita uzturvērtība? Kāda tad īsti ir atšķirība starp tumšas un gaišas krāsas olām.
12.mai
Labākais veids, kā sākt dienu, ir patīkams tējas laiks, vai ne? Gan tējas cienītāji, gan ikdienas tējas dzērēji var gūt labumu no lieliskas tējas tases, lai noteiktu dienas toni. No plašā pieejamā klāsta var būt grūti izvēlēties tikai vienu rīta tēju, raksta alar.my.
12.mai
Mātes dienai radīta maiga, ziedu ieskaņu klasiska biskvīta torte. Kaltētas rožu ziedlapiņas, rožu glazūra un avenes veido pārsteidzošu dekorāciju.
11.mai
Ko pagatavot, gaidot māmiņdienu? Cepta cūkgaļas šķēle - tonkatsu. Labākā daļa? Pagatavošana aizņem tikai 20 minūtes.
10.mai
Sagriežot bietes šķēlēs, mēs samazinām gatavošanas laiku uz pusi - lai varētu pavadīt mazāk laika, gaidot, kamēr bietes apcepas, un vairāk laika, lai patiešām iedziļinātos šajos krāsainajos salātos.
9.mai
Tiek uzskatīts, ka kvinoja ir labs dzelzs, folijskābes, mangāna, magnija un bez lipekļa avots.
9.mai
Ikreiz, kad mēs domājam par papīra galda salvetēm, mūsu prātā iešaujas glīti salocīta mīksta balta papīra attēls, ko bieži lietojam pie pusdienām.
8.mai
Nomainiet savu ierasto vistas ēdienu pret mājās gatavotiem vistas iesmiņiem svieta mērcē. Ēdiens tiek gatavots divās daļās, apvienojot vistu ar bagātīgu, sviesta mērci.
7.mai
Pasta e fagioli ir klasiska itāļu zupa, kas tulkojumā nozīmē makaroni un pupiņas. Šī receptes versija ir ātrās pagatavošanas recepte, kurā galvenās lomās ir pieliekamais un saldētava, tāpēc sagatavošanās laika vispār nav.
7.mai
Vislabāk ir atteikties no pārtikas produktiem ar augstu sāls saturu, piemēram, kinoteātra popkorna un frī kartupeļiem, taču ir jāuzmanās no vairākiem pārtikas produktiem, kas ir bagāti ar sāli.
5.mai
Ar kūpinātas desas, timiāna, ķiploku un veselīga dārzeņa garšu šis desu sautējums ir sātīgs, kā visu dienu gatavots.
4.mai
Netīrs grils var apdraudēt veselību un drošību, tāpēc ir labi zināt, kā vislabāk uzturēt grilu tīru.
4.mai
Mērces ir klasiska nepieciešamība salātu sajaukšanai. Šajā garšīgajā versijā avokado eļļa kalpo kā veselīga izvēle, jo tai ir viegla garša, un tā ir bagāta ar sirdij veselīgiem mononepiesātinātajiem un polinepiesātinātajiem taukiem.
4.mai
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, ko kopš 1990. gada atzīmējam 4.maijā, saucam arī par Baltā galdauta dienu. Tā ir tradīcija, kas ar katru gadu pulcina arvien vairāk un vairāk svinētājus.
3.mai
Makaroni ir ne tikai maltīte, ko var ātri pagatavot, bet arī maltīte, kas var būt papildināta ar dārzeņiem, veselīgiem taukiem, olbaltumvielām un citām barojošām sastāvdaļām.
2.mai
Grilēšanas sezonā folija ir pavāra slepenais ierocis. Uzziniet veidus, kā izmantot šo brīnišķīgo vairākuzdevumu priekšmetu.
2.mai
Tēja ir otrs populārākais dzēriens pasaulē pēc ūdens. Un kafija daudziem no mums ir labākais, kā vienkārši pamosties un pavadīt dienu. Bet, ja meklējat siltu (vai ledus aukstu) dzērienu, kas būtu labs un derētu arī veselībai, ko izvēlēties?
1.mai
Pagatavojiet krēmīgus, pikantus olu salātus, lai padarītu tortiljas garšīgas. Olu salāti pasniegti ar mājās gatavotu mērci.
1.mai
Īss padomu saraksts ar dažiem trikiem, kas šķiet visnoderīgākie virtuvē un dažādās dzīves situācijās. Tikai nesakiet, ka ik pa laikam nezinām, kā ar kādu situāciju tikt galā.
30.apr
Ir viena liela tējas vārīšanas kļūda, kas var ietekmēt veselību: pārāk karsts ūdens. Verdošs ūdens ne tikai applaucē smalkās tējas lapas, radot rūgtu garšu, bet vairāki pētījumi ir saistīti ar karstās tējas dzeršanu un barības vada vēzi.
29.apr
Ātri pagatavota garšvielu sāls no košera sāls, paprikas, sīpolu pulvera un melnajiem pipariem piešķir cūkgaļas filejai daudz garšas.