Virtuvē

13.dec 2024
Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!
12.dec 2024
Avokado daudziem garšo, pateicoties tā maigajai un krēmīgajai garšai, diemžēl tas var ātri sabojāties, ja tas netiek pareizi uzglabāts. Par to, kā ilgāk saglabāt avokado svaigu, raksta “unian.net”.
7.dec 2024
Sīpoli var palikt svaigi diezgan ilgu laiku, taču, uzglabājot to nepareizā vietā, tie var vai nu sabojāt blakus esošos produktus, vai arī paši ātri sapelēt, raksta “express.co.uk”.
5.dec 2024
Eksperts skaidro, cik ilgi katrs vīna veids var tikt uzglabāts ledusskapī, ja pudele jau ir atvērta, raksta “CNET”.
5.dec 2024
Lielākajā daļā ģimeņu piparkūkas mīklu Ziemassvētku laikā pērk veikalā, jo domā, ka pašam uztaisīt mīklu ir sarežģīti un ķēpīgi.
3.dec 2024
Mums tik ierastās sviestmaizes, auzu pārslas, kafija un smalkmaizītes ir sliktākās iespējas, ko varat izvēlēties brokastīm, skaidro uztura speciālists Barteks Šemrajs portālam “onet.pl”.
2.dec 2024
Padomi, ko soli pa solim darīt, lai izdotos pagatavot gardu, dzirdu un bagātīgu buljonu!
1.dec 2024
Šī ir sātīgas un gardas zupas recepte ar kuru mieloties vēsajos ziemas vakaros. Zupu pasniedziet kopā ar kraukšķīgu ciabattu un parmezāna sieru. 
29.nov 2024
Šefpavārs Tailers Viljamss nosauc, kuriem četriem garšaugiem un garšvielām vajadzētu būt ikkatrā virtuvē, lai varētu pagatavot gardas, aromātiskas un izteiksmīgas maltītes. Viljamss norādā, ka šīs garšvielas ne tikai bagātinās jebkuru maltīti, bet ir arī veselīgas!
28.nov 2024
Šie salāti mūsmājās ienāca, pateicoties draudzenei Ieviņai. Tie ir garšīgi un sātīgi, bet gana liesi, lai apēstais nepārvērstos apaļumos
27.nov 2024
Šos salātus varat baudīt, kā no rīta brokastīs, tā arī kā vieglu desertu vai piedevu lielākai maltītei. Šie būs ļoti svaigi un gardi salāti, jo sastāvēs vien no svaigām sastāvdaļām!
25.nov 2024
Domājot par brokastu ēdieniem, daudziem pirmais, kas nāk prātā, ir sviestmaizes, brokastu pārslas, putras vai olas. Ja jums ir apnikuši ierastie brokastu ēdieni, iesakām izmēģināt jaunu recepti - grieķu jogurtu ar piedevām!
24.nov 2024
Ziema ir zupu sezona. Iesakām pagatavot vienkāršu, bet gardu puravu un kartupeļu krēmzupu!
23.nov 2024
Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 
22.nov 2024
Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!
18.nov 2024
Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!
17.nov 2024
Pagatavo savai ģimenei šajos svētkos gardas brokastis - mini pankūku kūciņu valsts karoga krāsās!
16.nov 2024
Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!
14.nov 2024
Par godu valsts svētkiem pagatavo atbilstošus makarūnus karoga krāsā. Tie būs ne tikai gardi, bet arī ļoti skaisti. Iepriecini sevi un savus mīļos!
13.nov 2024
Visbiežak, iedomājoties par čia sēklu pudiņu, mēs domājam par saldu uzkodu, desertu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet šīs te pašas sēklas jeb sēklu pudiņu var pagatavot arī sāļā veidā. Izmēģiniet jaunas garšas un pārsteidziet ne tikai savas, bet arī savu tuvāko cilvēku garšu kārpiņas!
10.nov 2024
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā rīta putru vārīt nevis katlā, bet izcept krāsnī!
9.nov 2024
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā pagatavot kaut ko īpašu - siera "ķirbīšus"! “Ķirbīšu” gatavošana  ir lielisks process, ko izbaudīt kopā ar bērniem. Tā ir forša darbošanās kopā, turklāt bumbiņu rullēšana ar rokām un darbošanās ar diegu, piešķirot bumbiņai ķirbīšu formu, palīdz trenēt bērna sīko motoriku un ieinteresēt bērnu sāļo uzkodu gatavošanā. “Ķirbīšiem” ir laba uzturvērtība - siers ir izcils kalcija un olbaltumvielu avots.