Sākums

10.nov
"Lido" nosauc piecas pazīmes pēc kurām vadīties, lai varētu atpazīt izcilus burgerus.
9.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā pagatavot kaut ko īpašu - siera "ķirbīšus"! “Ķirbīšu” gatavošana  ir lielisks process, ko izbaudīt kopā ar bērniem. Tā ir forša darbošanās kopā, turklāt bumbiņu rullēšana ar rokām un darbošanās ar diegu, piešķirot bumbiņai ķirbīšu formu, palīdz trenēt bērna sīko motoriku un ieinteresēt bērnu sāļo uzkodu gatavošanā. “Ķirbīšiem” ir laba uzturvērtība - siers ir izcils kalcija un olbaltumvielu avots.
9.nov
Vai zinājāt, ka mājās Grieķu jogurtu vai bezpiedevu jogurtu var pavisam vienkārši pārvērst par sāļās karameles jogurtu? Tam būs nepieciešamas tikai trīs sastāvdaļas un pāris minūtes laika tā gatavošanā!
9.nov
Iepazīšanās un jauna partnera atrašana mūsdienās nav viegls uzdevums. Reizēm viss šķiet skaisti, ka pat nepamanām tā sauktos "sarkanos karodziņus", kas netieši brīdina par to, ka, iespējams, izraudzītais jaunas partneris nav gatavs attiecībām vai nav ar nopietniem nolūkiem. Ir dažādi sīkumi, kas varētu par to liecināt, tomēr reizēm tiem nepievēršam lielu uzmanību. Eiprila Daviesa sevi uzskata par iepazīšanās guru un ir "LUMA Luxury Matchmaking" dibinātāja. Viņa nosauc piecus "sarkanos karodziņus", kuriem pievērst uzmanību potenciālā partnera mājās.
8.nov
Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.
8.nov
Nevadas universitātes pētnieku grupa atklāj, ka pati pirmā kafijas tase tukšā dūšā agri no rīta var nebūt labākais veids, kā sākt savu dienu. Faktiski ārsti uzskata, ka labākais laiks, lai baudītu kafiju ir no 9:30 līdz 11:30. Noskaidrojiet, kāpēc agrā rīta stundā tukšā dūšā nav ieteicams dzert kafiju un kādas var būt sekas.
7.nov
Izmēģini šos viegli pagatavojamos ķirbju kēksiņus ar kanēli!
7.nov
Karstuma viļņi, bezmiegs un depresija ir gandrīz sinonīmi vārdi menopauzei. Bet tas nav viss ar ko nākas saskarties sievietēm menopauzes laikā. Menopauze izraisa lielas hormonu izmaiņas, kas ietekmē gandrīz katru ķermeņa daļu, radot neiedomājami daudz simptomus. Daži no tiem ir tik unikāli, ka jūs, iespējams, tos varat pat nesasaistīt ar menopauzi. 
6.nov
Gards, veselīgs bezalkoholisks dzēriens no bumbiera, ķirbja un ingvera vēsajiem rudens vakariem!
6.nov
Šī gada rudens un ziemas modes sezona ļauj izcelt sevi jaunā gaismā ikvienam, neatkarīgi no ķermeņa izmēra vai formas. Īpaša loma ir arī “plus-size” modei, kas ir būtiska daļa no mūsdienu modes pasaules. Tamdēļ stiliste Indra Salceviča, kura jo īpaši specializējas “plus-size” dāmu ģērbšanā, apgāž piecus mītus par apģērbu, kas der visām formām, aicinot iegūt pašpārliecinātību un atgādinot – velc ko gribi!
5.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka gardu, veselīgu un sātīgu recepti - spageti ar ķirbju mērci! Mērces sastāvā ir ķirbja biezenis kam ir neitrāla garša, bet laba pievienotā vērtība, jo tas satur A, C, E, K, B6 vitamīnus, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi un šķīstošās šķiedrvielas. Mocarellas siers un prošuto, savukārt, ir izcils pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, bet spageti satur “lēnos” ogļhidrātus, B grupas vitamīnus un šķiedrvielas. Ja šim ēdienam klāt baudīsiet arī dārzeņu salātus, maltīte būs vēl pilnvērtīgāka.
5.nov
Sezonāli afektīvie traucējumi jeb sezonālie garastāvokļa traucējumi ir viens no depresijas apakštipiem. Tas ir depresijas veids, ko izraisa sezonālās izmaiņas jeb gadalaiku maiņas. Šo stāvokli mēdz dēvēt arī par rudens vai ziemas depresiju, atkarībā no laika, kad tas iestājas, jo drūmajā laikā simptomi ir visizteiktākie.
4.nov
Šokolāde var būt ne tikai garšīga, bet arī veselīga. Izrādās, ka kakao var pazemināt asinsspiedienu, samazināt “slikto” holesterīnu un cukura līmeni asinīs. Tas ir svarīgi, jo visi minētie rādītāji ir sirds un asinsvadu sistēmas slimību riska faktori. Jaunā pētījumu metaanalīze atklāj kakao vai tumšās šokolādes labvēlīgo ietekmi uz veselību. Tika arī novērots, ka kakao lietošana neietekmē ķermeņa masas indeksu (ĶMI), vidukļa apkārtmēru, triglicerīdus, “labo” ABL holesterīnu un HbA1c, kas ir svarīgs diabēta biomarķieris.
4.nov
Latvijas klimats rudenī un ziemā ir nepastāvīgs – mūs var pārsteigt gan sasalstošs lietus, gan dziļas sniega kupenas. Tas būtiski ietekmē braukšanas apstākļus. Lai droši pārvietotos, automobilis ir rūpīgi jāsagatavo gada aukstākajam periodam, jo sniegs, ledus un zemā gaisa temperatūra rada papildu riskus. Uzņēmuma “Inchcape Motors Latvia” pārstāvis Māris Lazdāns sniedz padomus, kā sagatavot automobili ziemai.
3.nov
Tiramisu jaunās garšās!
3.nov
Sāls nav veselīgs, taču tas spēj ēdienus padarīt gardākus! Lietojot pārlieku daudz sāls, jums var rasties tādas veselības problēmas kā paaugstināts asinsspiediens, palielinās sirds un asinsvadu slimību risks, aptaukošanās, osteoporoze, palielinās risks iegūt nieru slimības un pat kuņģa vēzi. Tieši tāpēc ir svarīgi limitēt uzņemtā sāls daudzumu, bet kā to paveikt?
2.nov
Kas ir pīlings? Tas ir process jeb sejas kopšanas procedūra, kuras laikā no sejas ādas virsmas tiek noņemtas atmirušās ādas šūnas. Dermatologs Džošua Zečhners no Ņujorkas atklāj, cik bieži ieteicams mājas apstākļos veikt pīlingu.
2.nov
Gada spocīgākie svētki ir aizvadīti. Jāsāk domāt par Halovīna dekorāciju novākšanu un gatavošanos valsts svētkiem. Ja dažādas plastmasas un papīra dekorācijas varam saglabāt nākamajam gadam, tad izgrebtie ķirbji nākamos svētkus nesagaidīs. Ko iesākt ar izgrebtajiem ķirbjiem pēc Halovīniem?
1.nov
Kā zināms, tad sāls nav veselīgs un ieteicams ierobežot tā patēriņu. Tas nemaz nav tik viegli, kā sākotnēji varētu šķist, jo daudzi produkti paši par sevi satur sāli vai arī tas tiek tiem pievienots klāt. Bet cik daudz sāls uzņemt ir veselīgi?
31.okt
Halovīna vakars ir laiks, kad ļaut vaļu savām bailēm, lai visu pārējo gadu tās netraucētu, un pielabināt izsalkušos mošķus ar visādiem gardumiem. Tāpēc  kūku meistare un pavārgrāmatu autore Anna Panna kopā ar meitiņu Hannu un šefpavāru Normundu Baranovski piedāvā dažas spokainas Halovīna našķu receptes.
31.okt
Halovīni ir svētki par un ap baidīšanos un citu biedēšanu. Tieši tāpēc šajā dienā iesakām noskatīties kādu biedējošu un mazāk biedējošu filmu.
30.okt
Šefpavārs Uģis Veits radījis recepti drosmīgākajiem gardēžiem. Neceptā cepumu siera kūka ar ķiršiem un mājās gatavotiem želejas tārpiem – košs un rotaļīgs deserts Halovīnu noskaņās. Tārpu kūka ne tikai izskatās iespaidīgi, bet arī piedāvā garšām bagātu kombināciju, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus.