Sākums

26.mai
“Ourhouseplants.com” dibinātājs un Karaliskās dārzkopības biedrības biedrs Toms Naitss ir nosaucis istabas augus, kurus var un vajag laistīt ar ledus kubiņu metodi, raksta “housebeautiful.com”.
26.mai
Vasaras sezonas tuvošanās nes ilgi gaidītās pārmaiņas – dienas kļūst siltākas un garākas – taču tai pat laikā ne viens vien sastopas ar negaidītiem miega traucējumiem, ko izraisa gan sakarsušās guļamistabas, gan kaiju klaigāšana aiz loga un citi pilsētas trokšņi. Par to, kāpēc siltajos mēnešos izgulēties ir arvien grūtāk un kā saglabāt kvalitatīvu miegu, stāsta farmaceite Ksenija Lukjanova un “Profesora Skrides Sirds klīnika” neiroloģe Dr. Sintija Strautmane.
25.mai
Ja jums kādreiz ir nācies izmest no ledusskapja sabojātu gaļu vai zivis, tad jūs, visticamāk, vainojāt produktu kvalitāti, tomēr problēma būt vieta, kur gaļu glabājat, raksta “express.co.uk”.
25.mai
Lai justos labi, būtu veseli, enerģiski un skaisti, nepieciešams sekot līdzi tam, ko ēdam. Svarīgi ir ne tikai tas, ko mēs ēdam, bet arī kādas uzturvielas satur konkrētais ēdiens un produkti. Šoreiz pievērsīsim uzmanību šķiedrvielām!
24.mai
Kad pavasarī kļūst siltāks, parādās arī negaidīti "viesi" – skudras. Tās var būt kaitinošas, īpaši, ja iecienījušas virtuvi vai pieliekamo. Labā ziņa – ar dažiem vienkāršiem paņēmieniem iespējams atbrīvoties no skudrām mājas apstākļos, neizmantojot agresīvus līdzekļus. Iesaka "Southern Living".
24.mai
Tējkanna ir viena no tām ierīcēm, kuru ikdienā izmantojam visbiežāk. Tieši tāpēc to nepieciešams ik pa laikam arī iztīrīt, piemēram, lai atbrīvotos no kaļķakmens nogulsnēm. 
24.mai
Itālija ir viena no tūristu iecienītākajām valstīm pasaulē, tomēr - nebūt ne lētākā, it īpaši, ja vēlaties atpūsties Romā vai Venēcijā. Tomēr tas nenozīmē, ka nav budžetam draudzīgu (bet ne mazāk brīnišķīgu) iespēju atpūtai Itālijā, raksta “Unian”.
23.mai
Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.
23.mai
Pārēšanās un bada sajūta noteikti nevienam nav sveša! Kā laicīgi pamanīt to, kad nepieciešams apstāties un vairs neēst, lai neizjustu pārēšanos, bet kā pamanīt īsto brīdi pirms nerimstoša bada, lai neizjustu visas izriestošās sekas? Delnoras slimnīcas dietaloģe, ārste Audra Vilsone dalās ar padomiem, kā ikdienā izvairīties no pārēšanās un badošanās, kā arī kurš ir ideālais brīdis, kad ieturēt maltīti!
22.mai
Pavasaris ienāk virtuvē ar krāšņiem aromātiem un sezonas pirmo skābeni saldeno varoni – rabarberu. Šis ne pārāk glaunais dārza stūru iemītnieks slēpj sevī pārsteidzoši svaigu un izteiksmīgu garšu, kas ideāli sader ar saldo mīklu un kraukšķīgu drumstalu kārtu. Ja meklē ko vieglu, ātru un sildošu dvēselei - šī rabarberu drumstalkūka būs tieši laikā! Ar recepti dalās “My Recepes”.
22.mai
Vai jūtaties uzblīdusi, nogurusi vai vienmēr izsalkusi pat pēc ēšanas? Pie tā var būt vainojams šķiedrvielu trūkums. Šķiedrvielu deficīts var izpausties dažādos veidos.
21.mai
Pavasaris ir laiks, kad daba mostas, un arī mūsu āda alkst pēc jauna svaiguma. Aukstā sezona var būt atstājusi sausuma pēdas, blāvumu un nogurumu - bet labā ziņa ir tāda, ka atspirdzinošu sejas masku vari pagatavot tieši no tā, kas jau ir tavā virtuvē. Ātri, vienkārši un dabiski, raksta “indiantimes.com”
21.mai
No 5. līdz 13.jūlijam Rīgā notiks XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki - vieni no nozīmīgākajiem notikumiem bērnu un jauniešu kultūras dzīvē. Svētki būs spraigi, emocionāli un fiziski intensīvi. Lai bērnam šī pieredze būtu patīkama, droša un veselīga, ļoti svarīga ir savlaicīga un pārdomāta sagatavošanās. 
20.mai
Dūmu smaka var saglabāties drēbēs nedēļām ilgi vai pat ilgāk, ja tās netiek pareizi mazgātas. Eksperti norāda, ka ir svarīgi pēc iespējas ātrāk izmazgāt ar dūmiem piesūkušos apģērbu, jo, jo ilgāk tas stāv, jo vairāk aromāts iesūksies jūsu apģērbā, apgrūtinot tā svaiguma atgūšanu.
20.mai
Trauksme ir ķermeņa dabiska reakcija uz dažām stresa vai bīstamām situācijām. Jūs varat izjust satraukumu, ja esat noraizējies par kaut ko, ko piedzīvojat vai kas drīz notiks. Piemēram, eksāmens, publiska uzstāšanās, darba intervija vai saviesīgs pasākums. Normas robežās trauksme var būt veselīga, bet reizēm nemiera un stresa rezultātā varam nespēt valdīt pār sevi un trauksme var pārņemt ikdienu. Kā tikt galā ar trauksmi?
20.mai
Lai labi izgulētos, nav jāķeras pie brīnumlīdzekļiem - pietiek zināt trīs, no pirmā acu uzmetiena ļoti vienkāršus, bet svarīgus noteikumus, raksta “limon.postimees.ee”.
19.mai
Ir daudz gardu makaronu recepšu, taču slavenais šefpavārs Džeimijs Olivers padalījās ar vienu ēdienu, kas pārsteigs daudzus - tā ir pasta ar citroniem, raksta izdevums “Mirror”.
19.mai
Ikvienam būtu svarīgi noskaidrot savas ģimenes slimību vēsturi, lai uzzinātu ar kādām slimībām sirguši tuvinieki, lai savlaicīgi zinātu vai pastāv kādi lieli veselības riski. Ir vairākas slimības, kuras var būt iedzimtas, piemēram, cukura diabēts, astma, sirds slimības, Alcheimers un demence, artrīts u.c. Lai pasargātu sevi un parūpētos par savu veselības stāvokli, svarīgi ir noskaidrot savas ģimenes slimības vēsturi.
18.mai
Audumu kopšanas eksperte Vendija Saladiga dalās ar padomiem, kā mazgāt sporta apģērbu, lai tas pēc iespējas ilgāk izskatītos jauns un svaigs, raksta “marthastewart.com”.
18.mai
Katram ir sava ideja par ideālu dārzu – vienam tā ir rūpīgi sakopta ainava ar perfekti simetriskām dobēm, citam – krāšņa augu buķete, kur augi brīvi mijiedarbojas un veido paši savu kārtību. Tieši šī pieeja pēdējā laikā iedvesmo arvien vairāk cilvēku, īpaši sociālajos tīklos, kur haotiskā dārzniecība kļūst arvien populārāka. Par šo tendenci un piemērotāko augu izvēli stāsta stādaudzētavas "Sedumi" eksperts.
17.mai
Ūdens līdzsvara uzturēšana un cukura līmeņa asinīs kontrole ir divi svarīgi veselības nosacījumi. Ja Jums ir 2. tipa cukura diabēts, augsts cukura līmenis asinīs var izraisīt biežāku urinēšanu, kas savukārt var izraisīt dehidratāciju. No otras puses, pietiekama ūdens daudzuma dzeršana ir izšķiroša nieru darbības uzturēšanai, kam ir būtiska loma liekā cukura filtrēšanā no asinīm, jo ​​dehidratācija var radīt papildu slodzi šiem orgāniem, raksta “eatingwell.com”.
17.mai
Kulinārijas blogere un Rimi garšu gide Zane Grēviņa jeb Našķoties Zane atgādina – nekas nav tik zaļš un vitamīniem bagāts kā dobes un pļavas pavasarī! Agrs pavasaris, kad dažādas mazlapiņas un pusnezāles ir modušās, bet vēl nav sākušas ziedēt, ir īstais laiks tās likt uz šķīvja līdzās tradicionālajiem zaļumiem, pirmajiem redīsiem un aromātiskiem gurķīšiem.