Sākums

19.okt
Ja tīrot māju, tostarp arī virtuvi, esat iecienījusi dabiskus tīrīšanas līdzekļus, tad šī recepte ir kā radīta jums. Ar šo līdzekli izdosies izcili nodezinficēt virtuves virsmas.
19.okt
Mājas tīrīšana, uzkopšana vien retajam sagādā prieku un patīkamas emocijas. Patīkamas sajūtas rada tīra māja, ne pats tās tīrīšanas process. Lai atvieglotu mājas tīrīšanu un šo procesu paātrinātu, ņemiet vērā šos padomus!
18.okt
Zivis ir veselīgas un tās ir jāēd. Tas nav nekāds pārsteigums. Bet vai zināt, cik daudz un bieži ieteicams nedēļas laikā ēst zivis?
18.okt
Ikviens no mums grib dzīvot skaistā un sakoptā vidē. Tomēr reizēm, lai arī cik kārtīgi būtu, mēs netieši savu vidi ap sevi varam padarīt nekārtīgu. Šoreiz apkūkosim, ko nevajadzētu darīt vannas istabā, lai to nepadarītu citu acīm nepievilcīgu!
17.okt
Rīsi tiek uzskatīti par vienu no galvenajiem graudaugiem pasaulē. Pateicoties to daudzpusīgajām pagatavošanas iespējamām, maigajai garšai, cilvēki daudzviet pasaulē iecienījuši rīsus. Gan baltie, gan brūnie rīsi var būt daļa no veselīga uztura. Bet kuri rīsi ir labāki?
17.okt
Eksperti norāda, ka ēdot šos produktus pārlieku lielos daudzumos, tie var nodarīt kaitējumu veselībai. Kā zināms, kas par daudz, tas par skādi!
16.okt
Dietoloģe Šajna Komara norāda, ka pēc treniņa svarīgi atjaunot savas enerģijas rezerves, tāpēc svarīgi ir paēst, nevis staigāt tukšu vēderu! Ja nav laika uzreiz ieturēt maltīti, tad var izlīdzēties ar uzkodām.
16.okt
Kā zināms, tad sāls tiek uzskatīts par "balto nāvi". Un tam ir savs iemesls! Ikdienā patērējot uzturu ar lielu sāls daudzumu, var rasties dažādas veselības problēmas, tai skaitā augsts asinsspiediens, palielinās sirdslēkmes un insulta risks, tiek noslogotas nieres u.c. 
15.okt
Kafija ir viens no populārākajiem dzērieniem pasaulē. Bez šī dzēriena daudzi nespēj iedomāties savu ikdienu. Cik dažādi kafijas veidi, tik dažāda arī to pagatavošana. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā pagatavot šo dzērienu, ir apliet maltu kafiju ar verdošu ūdeni. 
15.okt
Vai zināt atšķirību starp garšaugiem un garšvielām? Gan garšaugi, gan garšvielas piedod ēdieniem patīkamu garšu un aromātu. Lielākā atšķirība ir tāda, ka garšaugi ir svaigi, bet garšvielas ir, piemēram, tā paša svaigā auga kaltētā, žāvētā versija. Abi divi, garšaugi un garšvielas, spēj ēdienu padarīt apetelīgāku un gardāku. Tomēr tas nav viss, tie var būt arī veselīgi. Noskaidrojiet, kuri 11 garšaugi un garšvielas veicina labu veselību!
14.okt
Šādus biešu salātus jūs, iespējams, nebūsiet ēduši!
14.okt
Skābētus kāpostus var saukt par superēdienu, jo tie ir ļoti pieejami un tiem ir daudz labvēlīgu īpašību, bet vai tos tiešām drīkst ēsti visi? Skaidro “unian.net”.
13.okt
Improvizācijas teātris DIVAS jeb Anete Bendika un Elīna Geida kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo miso zupu ar nūdelēm.
13.okt
Ir produkti, kurus ārsti un veselības speciālisti iesaka ēst, lai stiprinātu imūnsistēmu un aukstajā gada laikā nesaaukstētos. Visbiežāk lielākā uzmanība tiek veltītam tam, kas jāēd, lai būtu veseli, bet tiek piemirsts izcelt, ko neēst, lai nesaslimtu. Atsevišķi pārtikas produkti izrādās, ka var novājināt mūsu imunitāti. Ko neēst, lai neriskētu ar rudens saaukstēšanos?
13.okt
Noskaidro, kuri četri augļi un ogas satur maz cukura, kā arī kaloriju!
12.okt
Pētījums, kas publicēts žurnāla “The Truth About Laundry” izdevumā, liecina, ka zemākas temperatūras un īsāku mazgāšanas ciklu izvēle var pagarināt apģērba kalpošanas laiku par vairāk nekā 50 procentiem, raksta "lrytas.lt".
12.okt
Šis ir tas brīdis, kad ikvienam no mums vajadzētu parūpēties par sevi, savu veselību un imunitāti, lai drēgnajā laikā nesaslimtu. Imunitāti var dažādi stiprināt. Viens no veidiem - dzert veselīgus, vitamīniem bagātus dzērienus. Šoreiz Lifehacks.lv komanda iesaka pagatavot C vitamīna bagātu imunitātes dzērienu.
11.okt
Rudens ir jaunu zināšanu, eksperimentu un pieredzes laiks. To zina arī raidījuma “Ralfs gatavo” vadītāji Ralfs un Martins Baltskari. Viņi kopā ar šefpavāru Normundu Baranovski gatavo īstenu kārumnieku sapni – brauniju.
11.okt
Rudens sezonas iestāšanās ir jūtama ne tikai laikapstākļos, bet arī mūsu garderobē, kad atkal aktuāli kļūst latvietim raksturīgie pelēkie un zemes toņi un apģērbu slāņošana. Tomēr veikalos pieejamās jaunās rudens kolekcijas piedāvā ne tikai tādas klasiskās vērtības, bet arī drosmīgus un zināmā mērā nepopulārus risinājumus, kas mudina izkāpt no komforta zonas. Stiliste Jūlija Zolberga šajā modes sezonā aicina pievērst uzmanību piecām mazāk zināmām tendencēm, kas palīdzēs atdzīvināt koptēlu un izcelties pūlī.
10.okt
Ceļa locītavu krakšķēšana ir diezgan izplatīta parādība. Vai par to būtu jāuztraucas?
10.okt
Kafija no rītiem sniedz papildus nepieciešamo enerģiju un mundrumu, lai pilnvērtīgi sāktu dienu. Ir cilvēki, kas savus rītus nespēj iedomāties bez karsti kūpošas kafijas tases, savukārt citi no tās izvairās un nelieto. Šādos gadījumos var meklēt alternatīvus dzērienus, kas sniegs ja ne to pašu, tad līdzīgu sajūtu kā kafija. Izrādās, ka pasaulē ir pietiekami daudz dažādu veselīgu dzērienu, kas var mūs no rīta pamodināt labāk nekā kafija.
9.okt
Sadzīvē var novērot situācijas, kad ievārījumam tiek noņemta pelējuma kārta, lai ievārījumu tālāk lietotu uzturā, vai tiek nogriezta maizes iepelējusī daļa, turpinot ēst it kā nebojāto daļu. Tomēr šādi paradumi nav balstīti zinātnē un var būt kaitīgi mūsu veselībai. Laboratorisko izmeklējumu metodes ir strauji attīstījušās un spēj efektīvi noteikt pelējuma klātbūtni arī produktiem, kuriem nav acīmredzamu pelējuma pazīmju.