Sākums

8:45
Lieldienas ir jau tepat aiz stūra un, kā jau visos svētkos, šajā laikā mielosimies ar dažādiem gardumiem. Svētku laikā mēs, protams, sevi lutinām ar visu ko, kas var rezultēties kāda liekā kilogramā. Lai šajos svētkos nepieņemtos svarā, iesakām sekot līdzi šiem ieteikumiem.
Vakar, 8:45
Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.
17.apr
Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.
17.apr
Tūlīt jau būs klāt Lieldienas, kad galdā jāceļ skaisti krāsotas olas. Kā iegūt pašas skaistākās Lieldienu olas? Atgādinām, ar kādiem dabīgiem materiāliem var tās krāsot!
16.apr
Alumīnija folija ir ērts un daudzpusīgi virtuvē izmantojams rīks - to var izmantot, lai iesaiņotu ēdienu, saglabātu tā siltumu vai izklātu cepešpannas. Tomēr šefpavārs Mohammeds Ince rakstā “Thetakeout.com” pastāstīja par situāciju, kurā folija izmantošana būtu kritiska kļūda.
16.apr
Enerģijas atjaunošanai pēc ziemas miega lieti noder dažādas tīrīšanas un kārtošanas aktivitātes – kad skapjos un plauktos riņķo vairāk gaisa, arī prāts kļūst možāks! Virtuve nav izņēmums. Kulinārijas blogere un Rimi garšu gide Zane Grēviņa (Našķoties Zane) piedāvā sešu soļu programmu saldētavas pavasara tīrīšanai.
15.apr
Daudzi cilvēki, gatavojot olas, tās pārsit nepareizi, saplēšot čaumalas smalkās druskās, kas var izraisīt olas izlīšanu, čaumalu iekrišanu olā un tās baltuma un dzeltenuma sajaukšanos. Kā pareizi pārsist jēlu olu, stāsta šefpavārs Dens Souza kopā ar izdevumu “Parade”.
15.apr
Gaisā virmo pavasara svaigums, un cilvēki sāk gatavoties Lieldienām. Taču plānojot svētku svinības, viegli ir aizrauties ar pirkumiem un sarūpēt vairāk nekā patiesībā nepieciešams. Tas var radīt ne tikai liekus tēriņus, bet arī pārtikas izšķērdību un nevajadzīgu satraukumu. Lai svētki būtu patiesi priecīgi un bez lieka stresa, “Lidl” ir sagatavojis piecus noderīgus ieteikumus pārdomātai un atbildīgai Lieldienu svinēšanai.
14.apr
Nokrāsojiet skaistas un neparastas olas rozā vai pat sarkanā krāsā atkarībā no novārījuma intensitātes - ar metodi dalās “limon.postimees.ee”.
14.apr
Cilvēkus varētu iedalīt divas grupās - saldummīļi un tie, kuri priekšroku labāk dod sāļām uzkodām. Tāpat, kā no alkohola, cigaretēm, arī no saldumiem jeb tajā esošā cukura var rasties atkarība. Cukura atkarība mūsdienās kļūst par arvien aktuālāku problēmu. Liels cukura patēriņš ir saistīts ne tikai ar svara pieaugumu, bet arī paaugstina insulīna līmeni asinīs un spēj veicināt virkni dažādu saslimšanu. Tieši rafinētais cukurus, kas tiek pievienots klāt pārtikas produktiem, veicina atkarību!
13.apr
Ja jums patīk dzert tēju ar citronu, tad, iespējams, vēlēsieties uzzināt, kā to pareizi pagatavot - lielākā daļa cilvēku pieļauj kļūdu. Uzziniet, kā to darīt pareizi, lai jūs no tējas gūtu maksimālu labumu, saskaņā ar “TCH”.
13.apr
Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!
12.apr
Pēc šefpavāra teiktā, viss atkarīgs no pareizas olu atdzesēšanas pēc to vārīšana un gatavošanas laika, raksta “The Mirror”.
12.apr
Līdz Lieldienām palikušas vairs tikai astoņas dienas, tāpēc laiks sākt domāt, kādā krāsā šogad krāsosim olas. Populārākā metode, protams, ir krāsot olas sīpolu mizās. Citi izvēlas par labu veikalos nopērkamajām krāsām, lai iegūtu krāsainas olas, taču ir arī daudzi citi veidi, kā iegūt krāšņas olas, izmantojot dabīgas sastāvdaļas.
11.apr
Lai mājās pagatavotu tasīti stipras kafijas, svarīgi ir ievērot pareizus pagatavošanas norādījumus, un jums pat nenāksies pirkt papildus speciālu aprīkojumu, raksta “The Guardian”.
11.apr
Mainoties gadalaikiem, mainās ne tikai laikapstākļi, bet arī mūsu pašsajūta. Daudzi, iestājoties pavasarim, piedzīvo nogurumu un enerģijas trūkumu. Lai šajā pavasarī uzlabotu savu pašsajūtu, svarīgi ir ne tikai ieturēt veselīgas maltītes un būt aktīviem, bet arī uzlādēt organismu ar vitamīniem un minerālvielām, lai justos labi un būtu enerģijas pilni baudīt patīkamo laiku!
10.apr
Aizstājiet garlaicīgo auzu pārslu putras bļodu pret kaut ko interesantāku un tikpat barojošu - to pat var pagatavot karstā gaisa friterī, raksta “express.co.uk”.
10.apr
"Gada farmaceites 2024" Irinas Korčaginas 10 padomi labai veselībai. 
9.apr
Speciālisti saka, ka, pievienojot karstam ūdenim vienkāršu sastāvdaļu, var pagatavot gardu un veselīgu dzērienu, kas var palīdzēt cīnīties ar sliktu elpu un grēmām, saskaņā ar “Harvard Health” raksta “express.co.uk”.
9.apr
Iestājoties pavasarim, daudzi cilvēki piedzīvo spēku izsīkumu un enerģijas trūkumu. Šādu stāvokli mēdzam dēvēt par pavasara nogurumu. Zinātnieki joprojām nav atraduši vienu izskaidrojumu, kāpēc, mainoties gadalaikiem, piedzīvojam pēkšņu spēku izsīkumu, taču tas varētu būt saistīts gan ar ārējām, gan iekšējām izmaiņām. 
8.apr
Viena vienkārša, bet bieži pieļauta kļūda var kļūt par negaidīti liela elektrības rēķina iemeslu - tā ir karsta ēdiena ievietošana tieši ledusskapī, raksta “express.co.uk”.
8.apr
Lai gan gāzu izdalīšanās un atraugas ir dabiski veidi, kā ķermenis var atbrīvoties no liekā gaisa, kas nokļuvis zarnās, pārmērīga gāzu veidošanās var būt neērta vai pat sāpīga. Ir ēdieni un dzērieni, kas var pastiprināt gāzu veidošanos un vēdera uzpūšanos.