© Publicitātes foto

1. Tendence, ko nevar nepamanīt - gotikas un Viktorijas stila sajaukums. Protams, tas nenotika bez seriāla "Wednesday" iesaistes, lai gan tendence bija pamanāma jau pirms seriāla iznākšanas.

2.Apple strādā pie Mac sensoru ekrāniem. Pirmais šāds MacBook Pro saglabās tradicionālo klēpjdatora dizainu ar skārienpaliktni un tastatūru, bet displejam būs tāds pats skārienievada atbalsts kā iPhone vai iPad. Pirmais MacBook Pro ar sensorisku OLED displeju ir gaidāms 2025. gadā.

3. Nākamajā mēnesī Sotheby 's pieņems likmes par visvērtīgāko sezonas T-kreklu, kas piederēja mirušajam Kobijam Braientam, kuru viņš vilka 2007. un 2008. gadu 25 kompānijas sacensībās. Pēc izsoļu nama vērtējumiem, parakstītais T-krekls tiks pārdots par summu no 5 līdz 7 miljoniem dolāru.

4. Kanjē apprecējās, bet pagaidām neoficiāli. Pāris tikai paspēja apmainīties ar gredzeniem. Meiteni sauc Bjanka Sansone. Agrāk viņa bija zīmola Yeezy darbiniece.

5.Skaistajai un burvīgajai Keitai Mosai pirmdien būs 49 gadi. Daudz laimes!

6.Fendi un Tiffany sadarbību jau pilnā sparā izmanto influenceri. Šī divu zīmolu mijiedarbība ir veltīta Fendi "bagetes" somas 25 gadu jubilejai.

7.Kompānija Nova prezentēja auskaru austiņās. Austiņām ir divi skaļruņi, kuri atrodas aiz divām īstām pērlēm. To vērtība ir 630 dolāru.

8.Grētu Tūnbergu aizturēja Vācijas rietumos, kur viņa protestēja pret jaunas šahtas celtniecību.

9.Jaunās Loewe somas veltītas šī gada galvenajam simbolam.

10. Šī ir statuja par godu Mārtinam Luteram Kingam, kura attēlo viņa apskāvienu ar savu sievu pēc Nobela miera prēmijas saņemšanas 1964. gadā.

11.Prada Fashion Week 2023 soma-blašķe! Praktiski…

12.Visstilīgākais McDonalds atrodas Ustronijā, Polijā.

13.Franču mūķene Lucila Randona, kura bija pasaulē vecākais cilvēks, mirusi 118 gadu vecumā.

14. Madonna uz itāļu Vanity Fair vāka. Fotosesija tika veltīta dziedātājas gaidāmajai pasaules turnejai.

15.Vēl viens laika vērtību pārmaiņu rādītājs: pa kreisi - 2012. gada Svētā Valentīna dienas kadrs no Victoria's Secret, bet pa labi - 2023. gada aktuālā kampaņa.

16. Tā izskatās manekeni Afganistānas veikalos. Tiem uz galvas uzlika maisiņus un aizlīmēja sejas ar foliju.

17. Dior prezentēja jauno Lady Dior somas formu.

18. Vissirsnīgākais šodienas moments.

Keita Vinsleta uzzināja, ka žurnālistei (kas gatavojas uzdot jautājumus Keitai) tā būs pirmā intervija. "Тu intervē kādu pirmo reizi? Izdarām šādi - kad mēs ierakstīsim šo interviju, tā būs visaizraujošākā intervija vēsturē, jo mēs tā nolēmām. Tu vari man uzdot jautājumus par visu, ko gribi, un nebaidies to darīt. "

Intervija kļuva par virālu sociālajos tīklos un ieguva vairāk nekā 5 miljonus skatījumu.

19.Nu ko, tagad baumas tiek apstiprinātas: Eidans parādīsies otrās sezonas "And Just Like That" turpinājumā.

20.Beidzot tika atrasta aktrise, kas tēlos leģendāro Eimiju Vainhausu filmā “Back to Black”. Šī aktrise ir Marisa Abela.

21.J.Lo ziņoja ENews, ka viņai vajadzēja uzstāties VMA 2003 ceremonijā kopā ar Madonnu un Britniju Spīrsu un ka viņa pat bija satikusies ar dziedātājām, lai apspriestu detaļas.

Tomēr beigās J.Lo nevarēja atrast brīvu laiku starp filmas uzņemšanu Kanādā, tādēļ viņas vietā tika uzaicināta Kristīna Agilera.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv