"Latvijas pasta" auto iekļūst dīvainā avārijā

© Ekrānuzņēmums/TV3

Jelgavas pusē netālu no Ozolniekiem trešdienas pēcpusdienā saskrējās divas vieglās automašīnas un abi spēkratu šoferi – vīrietis un sieviete, nogādāti slimnīcā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Par to, kā abas automašīnas saskrējās, pagaidām skaidrības nav. “Peugeot” transportlīdzeklis pēc sadursmes iebrauca grāvī un apgāzās uz labajiem sāniem, savukārt “Latvijas pastam” piederošā “Toyota” ar sasistu priekšu palika uz riteņiem. “Toyota” šoferes kolēģe dzīvo vistuvāk avārijas vietai un atsteidzās palīdzēt:” Kad atbraucu, viņa jau bija aizvesta uz slimnīcu. Viena mašīna bija uz jumta apgāzusies. Nezinu, cik nopietni viss."

Mediķi ziņo, ka abi autovadītāji nogādāti slimnīcā stabilā stāvokli un ar salīdzinoši vieglām traumām. “Latvijas pasta” darbiniece stāsta, ka konkrētajā ceļa posmā lielākoties avāriju cēlonis ir ātruma pārsniegšana, pagriezienā uz Cenu ciemu piedzīvoti vairāki negadījumi: “Es domāju, ka uz apdzīšanu gāja. Varbūt meitenei bija jāgriežas uz pastkasti, var redzēt melnas bremzēšanas pēdas, bet nevar saprast, kurš bremzējis.”

Svarīgākais