Dzīvojam skaisti

9.mai 2024
Tiek uzskatīts, ka kvinoja ir labs dzelzs, folijskābes, mangāna, magnija un bez lipekļa avots.
9.mai 2024
Ikreiz, kad mēs domājam par papīra galda salvetēm, mūsu prātā iešaujas glīti salocīta mīksta balta papīra attēls, ko bieži lietojam pie pusdienām.
8.mai 2024
Nomainiet savu ierasto vistas ēdienu pret mājās gatavotiem vistas iesmiņiem svieta mērcē. Ēdiens tiek gatavots divās daļās, apvienojot vistu ar bagātīgu, sviesta mērci.
7.mai 2024
Pasta e fagioli ir klasiska itāļu zupa, kas tulkojumā nozīmē makaroni un pupiņas. Šī receptes versija ir ātrās pagatavošanas recepte, kurā galvenās lomās ir pieliekamais un saldētava, tāpēc sagatavošanās laika vispār nav.
7.mai 2024
Vislabāk ir atteikties no pārtikas produktiem ar augstu sāls saturu, piemēram, kinoteātra popkorna un frī kartupeļiem, taču ir jāuzmanās no vairākiem pārtikas produktiem, kas ir bagāti ar sāli.
5.mai 2024
Ar kūpinātas desas, timiāna, ķiploku un veselīga dārzeņa garšu šis desu sautējums ir sātīgs, kā visu dienu gatavots.
4.mai 2024
Netīrs grils var apdraudēt veselību un drošību, tāpēc ir labi zināt, kā vislabāk uzturēt grilu tīru.
4.mai 2024
Mērces ir klasiska nepieciešamība salātu sajaukšanai. Šajā garšīgajā versijā avokado eļļa kalpo kā veselīga izvēle, jo tai ir viegla garša, un tā ir bagāta ar sirdij veselīgiem mononepiesātinātajiem un polinepiesātinātajiem taukiem.
4.mai 2024
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, ko kopš 1990. gada atzīmējam 4.maijā, saucam arī par Baltā galdauta dienu. Tā ir tradīcija, kas ar katru gadu pulcina arvien vairāk un vairāk svinētājus.
2.mai 2024
Grilēšanas sezonā folija ir pavāra slepenais ierocis. Uzziniet veidus, kā izmantot šo brīnišķīgo vairākuzdevumu priekšmetu.
1.mai 2024
Pagatavojiet krēmīgus, pikantus olu salātus, lai padarītu tortiljas garšīgas. Olu salāti pasniegti ar mājās gatavotu mērci.
1.mai 2024
Īss padomu saraksts ar dažiem trikiem, kas šķiet visnoderīgākie virtuvē un dažādās dzīves situācijās. Tikai nesakiet, ka ik pa laikam nezinām, kā ar kādu situāciju tikt galā.
30.apr 2024
Ir viena liela tējas vārīšanas kļūda, kas var ietekmēt veselību: pārāk karsts ūdens. Verdošs ūdens ne tikai applaucē smalkās tējas lapas, radot rūgtu garšu, bet vairāki pētījumi ir saistīti ar karstās tējas dzeršanu un barības vada vēzi.
29.apr 2024
Ātri pagatavota garšvielu sāls no košera sāls, paprikas, sīpolu pulvera un melnajiem pipariem piešķir cūkgaļas filejai daudz garšas.
28.apr 2024
Zivis ir svarīga veselīga uztura sastāvdaļa, un tās  dod daudz veselībai svarīgu ieguvumu.
27.apr 2024
Olbaltumvielām un sirdij veselīgiem taukiem bagāts, lasis nenoliedzami ir ieguvums mūsu ēdienkartei. Nav brīnums, ka lasis ir populāra zivs Latvijā, Amerikā un citur. Bet, neskatoties uz visām laša īpašībām, lasis nav vienīgā veselīgā zivs, ko var pagatavot.
26.apr 2024
No saldās līdz sāļajai – šīs brokastu idejas palīdzēs iesākt dienu un palīdzēs samazināt vai uzturēt svaru. Dažām uzturvielām ir daudz priekšrocību, kā, piemēram, šķiedrvielām — un, lai gan tās nav grūti iegūt, daži no mums tās neuzņem pietiekami daudz.
25.apr 2024
Kā atdalīt zaļumu cietos kātus, kā no sacietējuša brūnā cukura atkal iegūt beramu cukuru, kā glītos gabaliņos sagriezt cepumus? Lasiet padomus, lai darbi virtuvē būtu vienkārši un ātri.
25.apr 2024
Kādi ir zelta noteikumi, lai izceptu visgaršīgākos kartupeļus? Cepti kartupeļi var būt vienkāršs garnējums — ja zina, ko dara.
24.apr 2024
Vistas aknu pastētei ir klasiska un eleganta. Pats labākais, ka tā sanāk dažu minūšu laikā. Vistas aknas ir plaši pieejamas. Ja ir iespēja, kad iepērkaties, tad izvēlieties gaišākas vistu aknas; tām mēdz būt maigāka, bagātāka garša nekā tumši sarkanajiem.
20.apr 2024
Plaucētās mīklas vēja kūku dzimtas saknes meklējamas Francijā, kur tās sauc par eklēriem. Īstiem eklēriem ir jābūt no vieglas, trauslas mīklas, pildītiem ar vaniļas sviesta krēmu un klātiem ar treknu šokolādi.
20.apr 2024
Sabiedrībā zināmas personības - satura veidotājas Endija Kalniņa jeb Kalendy, Iveta Simsone un Svetlana Žigajeva, mūziķi Kato, Miks Dukurs un Miks Galvanovskis, kā arī fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu Zvaigzni-Rēdlihu, bloga lindasvirtuve.lv autore Linda Tellgrena un citi - bija pulcējušies uz vēl nebijušu piecu kārtu maltītes pusdienu piedzīvojumu.