Dž. Spot: Edgars Grišulis

© Ekrānuzņēmums/Dz.spot

Edgars Grišulis stāsta par to, kas apreibina, par alķīmiju un “kuģi, kas jāstūrē” - kokteiļbāru Londonā, par viskiju kopš 1492.gada un mucām, kuras taisa no ozolkoka, par cieņu pret kokteiļa sastāvdaļām un īsu pamācību kokteiļu gatavošanā, par neighborhood bar “Gimlet Nordic” un “to, ko ir aiz tā, ko Tu redzi”

Video:

Dzīvesstils

Aukstajos mēnešos mūsu ķermenis mēdz vēlēties vairāk pārtikas, lai saglabātu siltumu, tāpēc vēlamies smagākiem ēdieniem. Viena lieta, kas var būt tik nomierinošs dzēriens, kā karstā šokolāde. Tikai tas, protams, nav veselīgākais, kā droši vien zināt.

Svarīgākais