Dž. Spot: Edgars Grišulis

© Ekrānuzņēmums/Dz.spot

Edgars Grišulis stāsta par to, kas apreibina, par alķīmiju un “kuģi, kas jāstūrē” - kokteiļbāru Londonā, par viskiju kopš 1492.gada un mucām, kuras taisa no ozolkoka, par cieņu pret kokteiļa sastāvdaļām un īsu pamācību kokteiļu gatavošanā, par neighborhood bar “Gimlet Nordic” un “to, ko ir aiz tā, ko Tu redzi”

Video:

Dzīvesstils

Daudzi cilvēki studentu gados uztvēra priekšmetu "Filozofija" kā diezgan garlaicīgu un pilnīgi nevajadzīgu. Tomēr, ja izpētīsi dažu gudru cilvēku dzīves kāpumus un kritumus un izlasīsi viņu populāros teicienus, vari iegūt zināmu pieredzi neklātienē un padarīt savu dzīvi daudz labāku un laimīgāku.