Dž. Spot: Edgars Grišulis

© Ekrānuzņēmums/Dz.spot

Edgars Grišulis stāsta par to, kas apreibina, par alķīmiju un “kuģi, kas jāstūrē” - kokteiļbāru Londonā, par viskiju kopš 1492.gada un mucām, kuras taisa no ozolkoka, par cieņu pret kokteiļa sastāvdaļām un īsu pamācību kokteiļu gatavošanā, par neighborhood bar “Gimlet Nordic” un “to, ko ir aiz tā, ko Tu redzi”

Video:

Atceries, kas notika...?

Dzīvesstils

Iemesls, kāpēc daudziem cilvēkiem negaršo auzu pārslas, var būt gluži vienkāršs - viņi nezina, kā tās labi pagatavot! Parasti, gatavojot putru, tiek izmantota tikai viena veida pārslas, bet britu šefpavārs April Blūmfīlds iesaka apvienot divus dažādus auzu veidus, raksta izdevums “Parade”.

Svarīgākais