© Foto kolāža

1. Pantone Color Institute ir izsludinājis 2023. gada krāsu - "Viva Magenta".

2. Ziemassvētku recepte no Lindsay Lohan. Coca Cola ar pienu. Kā tev patīk?

3. Ir iznācis Meganas Mārklas un prinča Harija Netflix dokumentālā seriāla treileris. Pirmizrāde notika 8. decembrī.

4. Reklāmas kampaņas ietvaros Netflix izsūtīja prototipu nogrieztas rokas formā pastaigā pa Ņujorkas ielām. Roka vārdā Thing ir tēls jaunajā seriālā ‘’Wednesday’’.

Publicitātes foto


5. Disneja mākslīgais intelekts iemācījies mainīt ekrānā redzamo aktieru vecumu.


6. Baumas apstiprinās! Warner Bros paziņojis par darba sākšanu pie Harija Potera sērijām. Ko tu domā?


7. Tagad Indonēzijā jūs varat saņemt gada cietumsodu par seksu ārpus laulības. Jaunais likums attiecas arī uz ārzemniekiem. Arī ateisms ir nelikumīgs.


8. Ja tev likās, ka seriālā "Wednesday" roka ar nosaukumu Thing ir filmēta ar Photoshop palīdzību, tad nē. Bija iesaistīts pilntiesīgs aktieris un …nedaudz photoshops.


9. Tetovēšanas studija "Naama" Londonā piedāvāja bez maksas likvidēt tetovējumu ar Kanye Westu.

10. Apple Music pievienos karaoke režīmu. Šis režīms ļaus lietotājiem dziesmas laikā sekot līdzi tekstam un pielāgot balss skaļumu, lai labāk dzirdētu savu balsi. Aplikācijā būs arī dueta režīms. Beidzot varēsim dziedāt karaoke mājās.



11. Džūlija Robertsa Moschino kleitā, kuru rotā viņas tuva drauga, Džordža Klūnija, portreti.

12. Inovatīvs vāks - Ņujorkas gājēji krustojumā. Garāmgājēju lomā bija 72 cilvēki, kuri raksturo Ņujorku. Starp citu, katrs tika filmēts atsevišķi.



13. Cik svarīgs ir ārējais izskats! Jaunuzņēmums Liquid Death nāca klajā ar ideju pārdot ūdeni skārdenēs- skaistās skārdenēs! Tādās, kādās parasti pārdod mājražotāju alu.

Izaugsmes rezultāti diagrammā. Cilvēki droši vien to vienkārši sajauca ar alu.



14. Droši vien visi jau ir dzirdējuši ziņas, ka Kanye Wests simpatizē Hitleram.

Un tagad viņš paziņojis, ka Elons Masks ir ķīnietis un "ģenētisks hibrīds", "Iespējams, ka ir no 10 līdz 30 Eloniem," sacīja reperis.
Internetā parādījies jauns fotoattēls - Kanye Wests T-kreklā ar uzrakstu "Saki ‘’nē’’ nacistiem jaunajā Amerikā".

"Vai nu nomirsti kā varonis, vai arī dzīvo līdz brīdim, kad kļūsti par nelieti."

15. Oksfordas vārdnīcas vārds 2022. gadam ir "goblinu režīms". Tas ir uzvedības veids pēc Covid ierobežojumu atcelšanas, kad cilvēks ir slinks, nekopts, savtīgs un noraida sociālās normas un cerības.


16. Elona Maska smaržas (tās ar apdegušo matu smaržu) tika nominētas gada sliktākajai reklāmas kampaņai. Atšķirībā no citiem nominantiem, Elons reklāmai neiztērēja ne centa.


17. Prada ragavas pa 4000€. Mēs ņemam?

18. Žurnāls ‘’Time’’ atzinis Volodimiru Zelenski par "Gada cilvēku".



19. Marine Serre apaviem ir pat logotipa pēdas: papēdis atstāj zīmolam raksturīgo mēness formas zīmogu. Moderni nozieguma vietas pierādījumi.

20. Par nākotnes aksesuāriem. Dyson beidzot ir izlaidis gaisu attīrošās austiņas, par kurām tika daudz runāts pagājušajā gadā. Internetā tās jau tiek sauktas par Beina masku.

Dīvains izgudrojums, bet varbūt tā ir zīme, ka drīz par tīru gaisu būs jāmaksā. Dyson Zone maksās 949 USD un tie būs pieejami no 2023. gada marta.

Foto kolāža

21. Backstreet Boys solists Niks Kārters tika apsūdzēts savas fanes (ar autisma diagnozi) izvarošanā.

39 gadus vecā Šenona Ruta apgalvo, ka tas noticis pēc koncerta 2001. gadā, tobrīd meitenei bija 17 gadu. Pēc viņas teiktā, viņa vēlējusies saņemt autogrāfu no sava mīļākā mākslinieka, taču viņš viņu aizvedis uz tūres autobusu, kur iedevis viņai alkoholu un izvarojis.

22. 2022. gada populārākie vārdi laikrakstā The New York Times.



23. Dvīnes Keila un Kellija mācījās Dienvidkarolīnas medicīnas skolā. Nokārtoja eksāmenu 2016. gadā.

Viņas sēdēja katra savā pusē datora monitoram. Pirmās eksāmena daļas beigās inspektors pamanīja, ka viņām ir identiskas atbildes uz visiem jautājumiem. Turot māsas aizdomās par krāpšanos, viņš lika kolēģei viņas īpaši uzmanīt. Viņa redzēja, ka dvīnes vienbalsīgi krata galvas, pārvieto krēslus, lapo papīrus un domāja, ka tā ir kaut kāda slepena zīme. Meitenes tika boikotētas, un viņas padzina radītās neiecietīgās atmosfēras dēļ.

Dvīnes iesūdzēja institūtu tiesā un uzvarēja. Žūrija redzēja, ka Keilai un Kellijai, šķiet, ir vienāda apziņa. Viņas neapmainījās idejām, viņām tās bija identiskas. To tiesā apliecināja cita skolotāja, pie kuras māsas mācījušās iepriekš. Viņām vienmēr bija vienādas atzīmes, un viņas vienmēr rakstīja kontroldarbus sēžot dažādās klasēs. Kā divas ūdenslāses - pat ja dvīnes kļūdījās, tas bija vienās un tajās pašās vietās.


Galu galā, tiesa piesprieda institūtam samaksāt māsām kompensāciju 1,5 miljonu dolāru apmērā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv